Vi Kämpar För Livet - Les Mills Medley - BOKA

Den 2:e juni körs ett fantastiskt event på Sportlife Lindholmen. Vi kämpar för livet - en hel dag med GRYMMA pass där vi försöker samla in så mycket vi kan till Barncancerfonden. En organisation som behöver varenda spänn och massor av stöd! Hjälp oss att hjälpa!! Kika in på http://vikamparforlivet.blogspot.se/p/bokningsinfo.html och boka erDå feedbacken förra året var fantastisk upprepar vi såklart succén, vi avslutar dagen med ett medley mellan utvalda LESMILLS-klasser!
I år kommer ni få ramla igenom allt ifrån hårda uppercuts, skakande höfter till precisa kraftfulla fokusutmaningar och till sist avsluta i en underbar avslappning!

Presentatörer i år blir dock ett lyft från förra året, vi ersätter Jim med superba Sofie Rhodin. Förutom det får dock Nonne och Johan såklart lotsa er genom mixen i år igen. 

Sofie:
"Gruppträningsinstruktör med brokig uppväxt, ömsom resande land och rike runt med pappa på Cirkus Brazil Jack, ömsom bland tyllkjolar och tåspetsskor med mamma på Malmö Stadsteater. Större delen av barn- och ungdomen spenderades i balettsalen, samt kuskandes runt på olika ridtävlingar. Jobbar på Sportlife Malmö där jag kör BODYPUMP, BODYBALANCE, RPM, BODYCOMBAT, CXWORX samt Powerstrip. Sedan december 2011 jobbar jag även som utvärderare för Les Mills Nordic AB, och är man nyfiken så kan man titta in på http://soffans.se/ där det bloggas för fullt om stort och smått."


Nonne:

"Jag är född och uppvuxen i Ale norr om Göteborg där jag tog mina första stapplande danssteg som treåring i snögubbe-outfit på Älvängens Dansstudio. På dansstudion var jag sedan kvar fram till gymnasiet. Då började jag Musikallinjen på Kongahällaskolan och dansen ingick på schemat.

Samtidigt började jag träna på nystartade Nergy Sports Club i Älvängen. Efter studenten -04 var jag mer på Nergy, som sen blev Sportlife, än hemma och när de sökte instruktörer 2007 blev det liksom ett naturligt steg att ta träningen en nivå upp. Jag gick Les Mills BODYSTEP och BODYJAM 2007, BODYATTACK 2008 och senast CXWORX 2011."


Johan
:
"Började arbeta inom träningsbranchen 2003. Jag har arbetat på två friskvårdsföretag innan jag började på Sportlife 2008. På Sportlife jobbar jag som personlig tränare, gruppträningsinstruktör, utbildare samt att jag är medlem av vårt utvecklingsteam, där är jag hjälper rutinerade som nya instruktörer att bli ännu grymmare. Sedan 2011 arbetar jag även som utvärderare för Les Mills i BODYCOMBAT.

Våren 2011 tog jag min högskoleingenjörsexamen i maskin - konstruktion på Chalmers Tekniska högskola efter att ha gjort mitt examensarbete inom utveckling av utrustning för tyngdlyftning åt Eleikosport AB.

Efter ett år på luffen med roadtrip i USA, Inkaleden, Transmongoliska järnvägen m.m. väntar jag nu på att komma in på en mastersutbildning

Numera tränar jag förutom gruppträning mest styrketräning, löpning och MMA. I kampsport har jag gått några matcher på nybörjarenivå i Submission wrestling (grappling) för Gladius MMA.Bokningsinfo här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0