Ett par ben någon?

Jag skulle behöva låna ett par ben av någon tack! Vet inte hur jag ska kunna använda mina till dagens benpass. Jag hade hellre väntat med att köra ben till en annan dag men tyvärr finns det ingen annan dag denna vecka :)


Nytt löprekord!

Först måste jag påpeka att jag inte litar helt på ipod + Nike när det kommer till sträckan. Jag måste verkligen kolla på den en uppmätt sträcka nästa gång!

Men enligt den har jag idag sprungit det längsta någonsin gjort = 32,8 kilometer. Det tog strax över 3 timmar. Men som sagt tänker jag inte jubla till 100 % förrän jag vet om mätningen verkligen stämmer! Läste i ett tidningstest att de fått fram att stämma till 95 % men jag tycker att det borde tagit längre tid för mig att springa så långt!


Utmaning?!

Har du utmanat dig på något sätt denna vecka?

Själv har jag precis ätit frukost inför min utmaning denna vecka :)


Grrr

Idag är en sådan dag då det mesta gått fel och jag vill vara arg och irriterad. Men så kommer jag på att jag är en positivt tänkande människa! Sen har jag fått massa bra energi från mina klienter! :)


Förra veckans träning

Det var längesen jag gjorde en summering av en träningsvecka. Förra veckan såg det ut såhär:

Måndag: Gym och instruerade BODYCOMBAT
Tisdag: Gym och gick på BODYCOMBAT
Onsdag: 25 km löpning och gym
Torsdag: Gym
Fredag: Gym
Lördag: Utomhusfys
Söndag: Fotboll

I alla fall 11,5 h träning och jag tycker att det var kvalité i alla passen :)


I´m back!

Denna vecka kändes cykelklassen mycket bättre! Flera gamla härliga stammisar var på min klass :) Jag är riktigt nöjd med min prestation! Sugen på att göra en ny klass också :)

Jag är också nöjd med ryggpasset, speciellt chinsdelen:

Set 1 6
Set 2 4
Set 3 3
Set 4 2

Avslutade dagen efter min cykel 45 med en fantastisk CXWORXS för Therse P på Sportlife Frölunda!

Rygg och Cykel 45

Idag blir det ryggträning med Marcus på Ullevi, egen cykel 45 i Frölunda och sen ska jag gå med Emil på Therese P:s cxworxs. Grym träningsdag!


På bättringsvägen :)

Jag har och haft problem med min högra axel sen slutet av februari/början av mars. Troligen en neurit i axellaris. Det vill säga ett virus i en nerv. Detta skulle tydligen inte vara så mycket att göra åt utan som andra virus går det över sa Effie vår grymma sjukgymnast på Ullevi. Bara att träna på som vanligt.

Idag var det återbesök hos min naprapat och helt plötsligt kunde jag lyfta höger arm även i böjt läge. Kul och överraskande då jag inte testat detta på ett tag :)


Fotboll - Träningsfritt?

Idag skulle det egentligen vara träningsfritt men en timme fotboll i Skatås ändrade på det! Alla dessa korta ruscher gjorde oss allihopa hel färdiga :)

Kul att Sverige för en gångs skull skickar en låt till Eurovision som faktiskt är bra! Alltid gött att vinna också! Gött att vinna stort!


Utomhusträning med fokus på puls!

Idag blev det utomhusträning i det vackra vädret. Platsen var Valhalla IP med Gustaf, Marcus, Cruz och Nima.

Redskap: En 16 kg's kettlebell, TRX, Chins- och dipsräck och löparbana.

Övningar:
- Chins
- Djupa knäböj med kettlebell
- 320 m löpning
- dips
- Atomic pushup

1 min per station med 15s vila - 4 varv

Eftersom det är VM i Speedway på Nya Ullevi fick vi musik från det öltält de körde på Valhalla!

Missade mina 6 Chins i veckan men gjorde 7 idag :)


100 %

Det blev en underbar start på helgen! Gött väder på Säve Skyttebana och jag tog alla lerduvor! Jag behövde bara använda andraskottet tre gånger. Riktigt nöjd!

Lunch på det och nu crossfit-inspirerat pass ute på Valhalla med grabbarna!


Lugn lördag?

Nej!

Vi börjar med skytteträning i Säve och sedan ska det bli ett stenhårt träningspass utomhus vid Valhalla!


Rekord

Denna månad blev det försäljningsrekord för mig; över 200 timmar! Kanske inte massor men för mig som eg jobbar deltid, förutom nu fram till september, e det en bra siffra :)

Fått mycket energi av klienter i veckan och bra feedback! :)


Energi av träning!

Idag var jag helt slut och hade huvudvärk när jag kom till gymmet/jobbet. Helt utan anledning faktiskt!

Men efter ett tungt benpass med Marcus var energin mycket bättre! Det är ofta jag får energi av att träna!

Jag tycker, både när det gäller min egen och mina klienters träning, att den bästa träningen är den man går ifrån med mer energi än när man började!

Dagens pass:
Djupa knäböj 90 kg - 4 set
Benspark 102
Liggande lårcurl 50
Vader i benpress 97


Ben? BEN och mer ben!

Jag har kanske inte lagt upp ett ultimat träningsschema denan vecka. Men tyvärr får man ju rätta träningarna efter jobbet. Mina ben är rätt trötta efter två BC-pass, ett benpass och en löpning. De borde få vila idag men gissa vad jag ska träna idag? BEN :)


Sedan har min vän och kollega fått för sig att lördagar hädanefter är utomhusträning! TRX, Kettlebell, hopp och ja vi får väl se vad som händer :) Så länge jag inte får "försäsongstränings-feeling" bara :)


Energi

Min energi efter dagens löppass var inte på topp! Jag svettades ut betydligt mer vätska än jag trodde. Jag väger typ 79 på dagen. Efter att ha ätit lunch, druckit 8 stora glas vatten och ätit samt druckit lite som jag inte borde vägde jag bara 76,8! Inte undra på att jag var låg på energi!

Det flesta styrkepass är för mig nu värdelösa att köra själv men då dagens gymbuddy satt fast på ett möte fick jag köra själv :(

Chins
Smal rodd i drag
Latsdrag med v-handtag
Shrugs med viktskivor
Omvänd peckdeck

Hammercurl i rodd
Curl i bicepsmaskin


25 km och nya leksaker!

Nya leksaker! Köpte min iPod Nano 6:e generationen i L.A. förra året men eftersom jag gillar min 3:e generation har jag inte ens packat upp den nya förrän nu när jag fick veta att "Nike-chipen" funkar med min nya iPod :)

Jag fick låna ett chip av min vän Emil och det passade perfekt i mina Nike Lunarglide :) Assmidigt att slippa ha helt koll på sträckorna jag springer!

Enligt tekniken idag lyckades jag ta mig cirkus 25 km, litar inte helt på den, idag på runt 2 h och 25 min.

Konditionen är det inget fel på men benen, benen! De är trötta, trötta :)

Vädret var underbart i Skatås, fläktade lite gött!


Finland!

Finlands Finlands-svenska låt i Eurovision växer!


Ben - sakta men säkert

Klarade i alla fall en trea på 90 kg i djupa knäböj idag. Bara 30 kg kvar ha ha ha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta

Dagens pass:
Djupa knäböj 90 kg
Ryckböj 40 kg
Raka marklyft 80 kg

Excentrisk crunch på boll med viktskiva 10 kg
Bålrotation i maskin 58 kg
Sneda crunch på bosu boll
Raka crunch på bosu boll


Nästan

Kände mig nästan pigg denna morgon :)

Nu jobb, gym, jobb, BC och jobb på Sportlife Ullevi!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_203640036.jpg" class="image">


"Årsdebut"

Då har jag instruerat årets första BODYCOMBAT! Eftersom jag varit ute och rest är min egen klass bortvickad så jag har mest teamat. Årsdebuten blev på Sportlife Örgryte med riktigt taggade deltagare men gud vad varmt det var!

Riktigt kul var det och själv tycker jag att det gick riktigt bra!

Denna mix kör jag nu:
1a Give me everything tonight (51)
1b Loud (51)
2 Kick in the teeth (49)
3 Slow and steady rush (41)
4 Paint it black (44)
5 Nessaja (50)
6 Stamp (37)
7 Hardcore Angel (39)
8 What do you want (41)
9 Beautiful monster (47)
10 Our Solemn Hour (37)


Bröllop!

Igår var jag på min kära vän och kollega vackra Nonnes bröllop. En fantastisk fest då hon gifte sig med sin Robert. Här kommer några bilder från dagen.Vigsel


Musik


Jim, jag och Marcus


Nygifta 1

Nygifta 2Nygifta 3


Jag med bruden på Näs herrgård


Nygifta 4


Bröllop

Bröllopsdags för vackra Nonne!


Vi Kämpar För Livet - Les Mills Medley - BOKA

Den 2:e juni körs ett fantastiskt event på Sportlife Lindholmen. Vi kämpar för livet - en hel dag med GRYMMA pass där vi försöker samla in så mycket vi kan till Barncancerfonden. En organisation som behöver varenda spänn och massor av stöd! Hjälp oss att hjälpa!! Kika in på http://vikamparforlivet.blogspot.se/p/bokningsinfo.html och boka erDå feedbacken förra året var fantastisk upprepar vi såklart succén, vi avslutar dagen med ett medley mellan utvalda LESMILLS-klasser!
I år kommer ni få ramla igenom allt ifrån hårda uppercuts, skakande höfter till precisa kraftfulla fokusutmaningar och till sist avsluta i en underbar avslappning!

Presentatörer i år blir dock ett lyft från förra året, vi ersätter Jim med superba Sofie Rhodin. Förutom det får dock Nonne och Johan såklart lotsa er genom mixen i år igen. 

Sofie:
"Gruppträningsinstruktör med brokig uppväxt, ömsom resande land och rike runt med pappa på Cirkus Brazil Jack, ömsom bland tyllkjolar och tåspetsskor med mamma på Malmö Stadsteater. Större delen av barn- och ungdomen spenderades i balettsalen, samt kuskandes runt på olika ridtävlingar. Jobbar på Sportlife Malmö där jag kör BODYPUMP, BODYBALANCE, RPM, BODYCOMBAT, CXWORX samt Powerstrip. Sedan december 2011 jobbar jag även som utvärderare för Les Mills Nordic AB, och är man nyfiken så kan man titta in på http://soffans.se/ där det bloggas för fullt om stort och smått."


Nonne:

"Jag är född och uppvuxen i Ale norr om Göteborg där jag tog mina första stapplande danssteg som treåring i snögubbe-outfit på Älvängens Dansstudio. På dansstudion var jag sedan kvar fram till gymnasiet. Då började jag Musikallinjen på Kongahällaskolan och dansen ingick på schemat.

Samtidigt började jag träna på nystartade Nergy Sports Club i Älvängen. Efter studenten -04 var jag mer på Nergy, som sen blev Sportlife, än hemma och när de sökte instruktörer 2007 blev det liksom ett naturligt steg att ta träningen en nivå upp. Jag gick Les Mills BODYSTEP och BODYJAM 2007, BODYATTACK 2008 och senast CXWORX 2011."


Johan
:
"Började arbeta inom träningsbranchen 2003. Jag har arbetat på två friskvårdsföretag innan jag började på Sportlife 2008. På Sportlife jobbar jag som personlig tränare, gruppträningsinstruktör, utbildare samt att jag är medlem av vårt utvecklingsteam, där är jag hjälper rutinerade som nya instruktörer att bli ännu grymmare. Sedan 2011 arbetar jag även som utvärderare för Les Mills i BODYCOMBAT.

Våren 2011 tog jag min högskoleingenjörsexamen i maskin - konstruktion på Chalmers Tekniska högskola efter att ha gjort mitt examensarbete inom utveckling av utrustning för tyngdlyftning åt Eleikosport AB.

Efter ett år på luffen med roadtrip i USA, Inkaleden, Transmongoliska järnvägen m.m. väntar jag nu på att komma in på en mastersutbildning

Numera tränar jag förutom gruppträning mest styrketräning, löpning och MMA. I kampsport har jag gått några matcher på nybörjarenivå i Submission wrestling (grappling) för Gladius MMA.Bokningsinfo här


Årets andra!

Skyttetträning i Säve
Ruckträning på Odins
Käk på John Scotts

Bra fredag med Wallenberg!


Säger det en gång!

Dåligt!!!


Lyxlunch!

Lyxlunch på Exclusive idag;
Parmaskinka
Kyckling
Oliver
Keso
Soltorkade tomater


Hockey-VM

Jag brukar inte titta på VM i hockey eftersom det känns uttjatat då det går varje år. Men i år har jag nog sett alla Sveriges matcher. Jag tycker till och med att de varit underhållande!

Jag undrar om det är för att det spelas i Sverige eller för att det är intressantare då vi i alla fall har ett bättre lag på papperet på många år. 16 spelare från NHL borde väl ändå vara något slags rekord i VM?

Ikväll börjar det på riktigt! Kvartsfinal Sverige - Tjeckien 20:15 i TV4.

Alfis
Bäckis
Zetterberg
Louie Eriksson
Karlsson
Landeskog - blir han årets rookie i NHL?
Kronwall
Franzén

Listan kan göras lång med spelare från NHLs toppskikt!


Medlemsfest på Exclusive med Dead By April

Japp vad rubriken säger. Go mat, bra musik och gött folk!


Monster pass för benen!

Sjukt benpass för att vara mig idag! Pga vissa låt oss kalla det nya mål eller utmaningar har jag fått lägga om fokus på vissa träningar. Likaså herr Olausson! Mer om det senare :)


Dagens pass:
Djupa knäböj 4set à 80
Benspark 4 set à 103,5
Liggande lårcurl 4 set à 45 kg
Vader i benpress 4 set à 87 kg
Skenbensmuskeln 3 set med gummiband

Mage
Bålrotation i maskin
Excentriska crunch på boll
Sneda crunch på boll


Äntligen!

Lite shopping på MMSPORTS.

Och äntligen har någon tagit in Nike Shox för killar i Göteborg! Jag köpte själv ett par helvita i skin senast jag var i USA och jag älskar dem!


Japp

Såg att titeln Inte hade något med inlägget att göra heller, gött! :)


Lång men kort arbetsdag

Tänkte jag skulle få till ett blogginlägg varje morgon på vagnen och idag blir det inte roligare än såhär!


ATM - ADVANCED TRAINING MODULE i BODYCOMBAT!

Idag teamade Pernilla Blomquist med Leon Hobro, också trainer i BODYCOMBAT, på Sportlife Ullevi. Riktigt bra klass och genomkörare av BC 52!

Idag har jag också bokat ATM - ADVANCED TRAINING MODULE i BODYCOMBAT!

Ska bli riktigt kul att utveckla min teknik och coaching i tre dagar tillsammans med massa andra grymma instruktörer. Utbildningen ligger före SUPER SATURDAY så blir en långhelg i Sthlm!

GRYMT!Trött dag idag

Punkt


Att stretcha eller inte - nya "leksaker"

Lite intressanta rörlighets/stretch-maskiner från Techno Gym på Sportlife Exclusive! Stretching är ju omdiskuterat men jag har en känsla av att jag kommer använda de här emellanåt.

Den övre är för höft och den undre för baksida (om de nu hamnar i rätt ordning)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202612603.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202614425.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202614425.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202614425.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202614425.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202614425.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202614425.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202614425.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_202614425.jpg" class="image">


Två kottar

Ryktet sa att Cykel 45 på måndagar inte varit full på länge men idag så :) Vad kul tänkte jag, många gamla goa stammisar!

Men jag kände bara igen två av deltagarna. Kul med nästan bara nya deltagare! Men jag saknade allt gnabbandet lite!

Min egen insats var väl onkel men jag har höga krav så bättre kan jag!


Stairway to everything

Just nu på väg till Sportlife Frölunda för att hålla första cykelklassen där på snart ett år. Känns både riktigt kul och lite nervöst :) Klassen är full :)

Min egen cykel 45 får jag tillbaka först fredagen den 29:e juni. 17:00


Idag har vi som mål att få cykla i lägsta tillåtna kadens, 60 rpm, till högsta, 120.

Syftet är helt enkelt att få träna på det och få både kondition och lite tyngre "backträning".

Klassen heter "Stairway ro everything" och är kort tre trappor med tre steg var :)


Bästa grejen!

Denna hamburge-press är guld värd när man gör pannbiff! Vet inte vart man får tag i någon då jag fått den :)


The Avangers

Precis varit på bio för första gången i år. Vi såg Marvels The Avangers. Riktigt bra biofilm som gör sig bra i 3-D!

Dock tyckte inte jag att den var lika bra som Transformers 1 och 2 eller de nya Batmanfilmerna.


Skatås för mig själv!

Blev ett skönt återhämtningspass till och lite runt i Skatås nu på eftermiddagen. De enda som var där förutom jag var trollen! Om det hade blåst lite mindre hade jag sagt att det var årets bästa löpväder!


Almedal

Jag är inte ofta på Sportlife Almedal men nu blev det två dagar i rad :)

Idag blev det lite jobb och gym. Fokus på att bli starkare nu! Dock samtidigt som jag vill ha mindre fett. Men i och med att min styrka är långt från fornstora dagar är det inte så svårt. Framförallt fokus på att bli starkare i Chins, dips, bänkpress och knäböj.

Målet med chins är att öka en i veckan tills jag når etapp 1 = 10!

Gjorde 3 förra veckan, 4 denna vecka.

Dagens pass:
Chins
Skivstångsrodd
Enarmsrodd i drag
Rotatorcuff i drag
Shrugs med viktskivor

Hammercurl med hantlar
Biecepscurl i drag


Göteborgs Varvet

Lycka till alla som springer Göteborgsvarvet idag!

Eller tydligen ska det ju särskrivas Göteborgs Varvet ;)


TRX i grupp

TRX i grupp med Jonas Larsryd


Akrobatik

Akrobatik med Joakim Kämpe


Triple-F

Triple-F med Frida A. Werandet


Pt-dag med Göteborgs grymmaste Pt-team!

Idag är det jobbledigt för insirationsdag med Göteborgs grymmaste Pt-team. Location: Sportlife Almedal

Schema:
09:00 Skulle vart en föreläsning om rehab men blir nu grupparbete
10:00 Triple-F med Frida A. Werander
11:00 Akrobatik med Joakim Kämpe
13:00 TRX i grupp med Jonas Larsryd

Ska bli intressant!


Heldag

Rätt lång arbetsdag på Sportlife Exclusive idag. Jag ska hinna med 8 klienter, en boxklass och en egen styrketräning.

Start 08:45
Slut 21:30


Vi kämpar för livet 2 juni!


Inte lätt när det doftar

Hur onyttigt det än må vara tycker jag att snabbmat luktar gott och inbjudande när jag håller en strikt kosthållning. Jag tror att jag precis gick förbi samtliga kedjor här ute på Stig Center. Gaaah!


Varierad och tuff träningsdag

Det blev ganska mycket träning igår, men varierad. Det känns i vilket fall i kroppen idag!

Intensiva intervaller på löpbana: 7 x 720 m på förmiddagen.

BODYCOMBAT 52 på eftermiddagen.

Bröst och triceps på kvällen/natten ;)

Jag fick stoppa i mig lite extra mat när det blev så mycket träning men annars kände jag mig rätt pigg. Somnade dock som en stock!

Idag blir det "bara" styrketräning mellan klienter.

Vad tränar du idag!?


Intervaller 720 m!

Då har jag antagit ännu en utmaning när det kommer till att lära sig nya idrotter. Denna gång gäller det 800 m. Hjälper en kollega med en klient som vill ha extrapass. Mestadels skivstångsträning och löpning. Det är alltid kul med nya utmaningar!

Idag har jag för första gången i mitt liv kört 720 meters intervaller, banan är lite kort. Det enda jag gjort som är värre på sistone är väl 400 m max. Vi låg väl en liten bit under mjölksyratröskeln och det kändes i benen :)

Det blev 7 x 720 m intensiva intervaller.


Vi kämpar för livet

Möte med "vi kämpar för livet-gänget" på Sportlife Almedal


Monsterpass

Det blev ett rejält rygg- och bicepspass med Marcus och Cruz på Ullevi igår:

Chins
Rodd i drag
Bicepscurl i roddmaskin med rep
Omvänd peckdeck
Hög rodd-latsdrag
Bicepscurl i maskin
Omvänd bicepscurl med ez-stång
Dynamisk ryggresning i bellyback
Shrugs med viktskivor
Rotatorcuff i drag


På kvällen sen tryckte jag även in ett litet "magpass";
Raka crunch i drag
Raka crunch på boll
Sneda crunch på boll
Sidolyft med viktskiva
Höftlyft på bänk
Bålrotation i drag
Plankan


Inget nytt under solen

Flyttade min matlagningsdag till måndag eftersom jag var slö igår.

Storlagade den vanliga maten;
"pannbiff"
Keson eller kidneybönorna behöver jag ju inte direkt förlaga :)

Stekte dock en hel del lök :)

Nu blir det ryggpass med Schenken, känns aktuellt att kalla honom nu så igen ;)


Ge mig nya ben i och undvik 18 km!

Mina ben är slitna efter torsdagens 2 h COMBAT och gårdagens benpass. De har verkligen inte kommit tillbaka i gammal form ännu. Idag tänkte jag följa upp förra helgens 15 km med 18 km.

Det blev 2,5 km promenad till Skatås för att pröva slingan som är just 18. Om du ska springa 18 km i Skatås kör milen plus 8an! 18 km är ingen löpslinga! Jag visste innan att det skulle vara mer av en skogsväg men det är en stig! En stig vandrar man på, inte springer. Det var i alla fall vad alla andra gjorde utom jag. De måste tänkt att jag var dum i huvudet eller vilsen :)

Orken och naturen var det inget fel på, den omkringliggandes alltså. Men benen, BENEN!

Efter att ha klättrat, halkat och krupit i 2 h och 22 min skulle jag ju gå hem = kallt :(

Men det var stärkande både mentalt och fysiskt!


Lördagsjobb

Eftersom jag var ledig måndag och tisdag får jag jobba lördag på Ullevi. Utmaning i eftermiddag!


Fredagsjobb

Fredagsjobb på Ullevi


Ge mig nya ben och fötter!

Varför väljer jag att instruera en 2-timmars COMBAT-klass som första klass sedan januari?

Jo för att det är kul, jag behövde komma igång och för att det är galet! :)

Dagens sjuka BODYCOMBAT-marathon på Sportlife Domkyrkan. Jag fattar inte att deltagarna orkade låta så mycket så länge :) Grymma deltagare och Co-instruktörer!

Jag körde:
Slow and steady rush (41)
Mortal COMBAT For The Mortal Man (44)
Hardcore Angel (39)
Nessaja (50)
Stamp (37)
Our Solemn Hour (36)

Orden för dagen var ENERGI och KRAMP ;)


Fightingtorsdag!

Idag är det torsdag om du inte redan visste det ;) Just idag har du möjligheten att träna fightinginspirerad träning!

16:45 Sportlife Box - Exclusive - 60 min
18:25 BODYCOMBAT - Domkyrkan - 120 min


Bring it!


Morgonträning

Eftersom det nu är hårdkörning tackade jag till att träna med Marcus nu klockan 8:00. Jag är inget fan av morgonträning då jag vill hinna få i mig tillräckligt med energi först.

Det kändes ändå helt okej att köra axlar. När vi kom till mage började dock energin att tryta.

Axlar
Sittande militärpress i smithmaskin
Sidolyft i drag
Rotatorcuff i drag

Mage
Excentriska crunch på boll - underbar övning!
Tre-crunch i Magmaskin (drag)
Vaggan med rotation

Baksida axlar i prick deck

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/383940/images/2012/pic_200865785.jpg" class="image">


Koreografi

Några låtar att öva in...


Bokningen är öppen! - Vi Kämpar För Livet - Barncancerfonden

Bokningen är öppen!!

 

Nu kan du boka de aktiviteter du vill gå på under eventet, skynda skynda skynda!!!

 

BOKNINGSINFO


För stor

För stor frukost! Imorgon börjar hårddeff för att få tillbaka fettprocenten jag hade innan Asien!


RSS 2.0