Pusha dig själv till dina drömmar!

Drömmer du om något?

 

En resa, något du vill köpa, någon du vill träffa, en utmaning du vill genomföra, eller liknande?

 

Är du även en av dem som aldrig tar tag i eller har svårt att genomföra dina drömmar?

 

 

Då kanske du behöver sätta dig ner och fundera ut vad just du behöver göra för att genomföra dina drömmar och mål i livet?

 

Jag tror att jag är rätt bra på att genomföra flera av mina drömmar och utmaningar, och tänkte dela med mig hur jag gjorde.

 

Vid flertalet tillfällen har jag berättat för så många som möjligt om vad jag tänkt göra och således "tvingats" att genomföra det. Så gjorde jag t.ex. inför när jag skulle ut och tågluffa själv i Europa.

 

Sen gäller det att ta tillfället när det kommer. Som när jag saknade en kurs för att komma in på min master och därmed tog tillfället att göra min drömresa genom USA. Passade även på att gå Inkaleden och utmana mig själv på backpacking i Asien. Jag trivs egentligen bäst på hemmaplan.

 

Ibland får man bara bestämma sig för när man ska göra det och så göra det! Behöver du motivation kan du ju tänka på hur nöjd du kommer att vara med dig själv efter att du gjort det! Eller motiveras du av eventuell uppmärksamhet du kan få efteråt?

 

 

Jag tycker att du ska skita i vad andra säger om de försöker säga att du inte ska satsa utan omge dig bara av människor som tror på dig och stöttar dig. Det är dock inget fel att ha vänner som är realister också :)

 

 

Gör vad du behöver för att genomföra dina utmaningar och drömmar! För du klarar så mycket mer än vad du tror!

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Yees! Världsklass på det utlåtandet=)!

2012-07-26 @ 20:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0