Planera

Personligen tycker jag att det är svårare att hålla min kost nu när vi befinner oss i mellantid. Med mellantid menar jag tiden mellan då sommaren är över och tills skolan börjar.

Före sommaren har man ju den klassiska: "se bra ut i sommar". Sen när besvikelsen över att sommaren är över och dagarna är fulla av rutiner tycker jag att det är lättare att sköta kosten perfekt igen.

Mina råd om att komma igång med kosten efter semester är enkla och handlar om att planera. Eftersom jag är lat äter väldigt mycket liknande måltider och gör mat för 1-2 veckor i taget. Har jag maten färdig och bara behöver värma har jag inga ursäkter! Självklart vore det trevligare att äta lite fler olika rätter och det kräver bara lite mer tid i planeringen. Jag försöker dock äta lite annorlunda på helgerna.

Samma sak med din träning; boka in den i din kalender som vilket annat möte! Då är den tiden vikt för din träning och du skulle ju inte hoppa t.ex. ett jobbmöte?

Inga revolutionerande tips och du har säkert hört dem förut. Det handlar dock om planering och disciplin! Samt om glädje över de resultat du får!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0