Man kan ju undra?

Ibland undrar jag om det jag skriver verkligen är så intressant? Visst de "artiklar" jag skriver tycker jag har läsvärde men de kommer sällan. När jag läser rubrikerna på inloggningssidan för blogg.se så undrar jag om någon läser de inläggen? Jag har ännu inte sett ett på den sidan som lockat mig. Men det är då jag tänker; jag skriver ju knappast bättre!

Jag kan förstå om man vill läsa vad en känd person gör, eller om någon som har ett jobb man själv vill ha. Men oss andra då som "småbloggar"....Varför?

Min dag bestod av ett gött bröst-, axlar- och tricepspass med Marcus och Cruz plus en härlig Combat-klass på Sportlife Odinsgatan. Jag har ingen aning om när jag gick på en COMBAT senast. Lyckades även börja mixa fredagens cykelklass.

God natt!


Kommentarer
Postat av: Hej!

Jag läser din blogg för att den är inspererande! Kända människor är inte ett dugg intressanta att läsa om faktiskt. Du finns i den riktiga vardagen, och man blir peppad av allt du skriver! Så fortsätt med det :)

Svar: Kul att höra :) Tack!
Johan

2012-08-21 @ 09:44:57
Postat av: indead!

Ovan kommentatör, grymt sagt! Du tog orden ur mun på mig=).


Svar: Tack :)
Johan

2012-08-21 @ 22:53:04
Postat av: En som håller med

Ett ord räcker egentligen: inspirerande! Tycker alltid det är kul att läsa alla Sportlifeares bloggar. Som instruktör själv är det peppande!

Svar: :) Gott att höra :)
Johan

2012-08-22 @ 16:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0