LES MILLS™ Advanced Instructor

 
Jag ska skriva om dag 2 och 3 på ATM i BODYCOMBAT lite senare när jag får mer tid. Det har verkligen varit en fantastisk och utvecklande utbildning! Jag kommer att kunna ge mina deltagare så mycket mer när allt landat!
 
Pernilla, Eerika och Anna var riktigt bra utbildare och gav bra feedback. Jag fick en hel del jag visste att jag behövde arbeta på men också många nya bra saker. Och såklart massa bra grejer också! Det positiva, det man är bra på, år också viktigt att få höra så man kan arbeta vidare på det
 
Anledningen att jag inte skrev igår var att dagen inte slutade så bra. Presentation 1 igår, förmiddag, gick riktigt bra. Fick bra feedback. Tyvärr var jag helt död och saknade energi när det var dags för min andra presentation. Jag glömde typ allt vad det gällde coachning och även korreografi.....
 
 
.....det är här man väljer om man blir ledsen - går hem och gråter eller blir arg och tar revanch! Jag gick hem och scriptade manus för min nya låt, 7, efter less is more. Gjorde en mindmap som hjälpte mig komma ihåg manuset. Övade och övade tills svetten rann. Det gör det iofs rätt lätt på mig ;)
 
Som du kanske redan läst skrev jag enbart detta igår:
 
Imorgon ska mina "deltagare" ligga med kramp i alla bålens muskler samtidigt som de har ett galet uttryck! Där har du mitt fokus på låt 7 i morgon! MUAY THAI - ÖVERLEV!
 
Detta sker genom att jag levererar min bästa och galnaste (galen som i att ta i!) presentation och min bästa coachning någonsin!
 
Eerika sa att om man skriver ner något så sker det och det gjorde det!
 
 
Jag fick återigen köra sist men jag hade fyllt mig själv med mängder av energi. En fördel fick jag då de två andra grupperna var färdiga, vi var tre, så jag fick många fler som var med på min presentation. Detta gjorde att jag fick lite extra energi att kötta på Muay Thai!
 
Jag coachade och öste på som aldrig förr. Jag var så sjukt nöjd efter! Revanch efter gårdagen! Tyckte jag såg rätt mycket leenden bland deltagarna och det är ju just det det handlar om!
 
 
 
Fick följande feedback efteråt:
  • Bra coachat var det gäller punkt 1-3, alltså vad, när och hur.
  • Bra coachat när det gäller varför och effekter både fysiska och "fightingmässiga"
  • Bra nivåer och kontraster 
  • Bra energi och ös!
 
Min sista utvecklingsfeedback blev:
  • Slå lite hårdare
  • Visa lite mänsklighet ibland, typ under Muay Thai kunde jag visat att jag var trött, dvs lite teater. 
 
 
 
Reslutat: Godkänd och numera:
 
LES MILLS™ Advanced Instructor – competency in Choreography, Technique, Coaching, Connection and Fitness Magic. This proves you are a strong instructor on your way to become the best of the best.
 
 
Så gött! Nöjd!
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0