Kvartalsutbilning med Göteborgs grymmaste boxinstruktörer

Idag var det dags för årets andra kvartalsutbildning i för Sportlife box. Denna gång var vi på klubb Backaplan. Vi började med en go 50 minutersklass där vi fick pröva lite serier och coacha varandra till en bättre teknik. Jag körde med Anders, en Thai-boxare, och det blev både bra träning och utveckling.


Full koncentration

Efter detta hade vi samma fokus som vid årets första kvartal då vi två och två fick bli bedömda av de andra angående vår teknik. Fokuset där ligger i första hand på att som boxinstruktör se vad som kan utvecklas på boxaren. Att man får tips om hur man ska förbättra sin teknik är en bra bonus.


Goliat Vs David (Richard och Ivan)


Sist så skulle vi typ bara köra raka slag medan idag fick vi själva en serie som vi sedan skulle förända på något sått. Det handlade alltså idag om att tenik och uppbyggnad plus förändring av en serie.

Jag valde 1-2-3-bakre knä med utvecklingen 1-2-switch-främre knä (tvinga mithzhållare bakåt) -bakre knä.Emeilie och Sandra


Det var riktigt kul att det var typ sju helt nybakade boxinstruktörer också! Jag tror att vi är upp mot 37 stycker på Sportlife nu. Bäst att jag tar på mig några fler utvecklingar snart så att alla kan få bli ännu grymmare än vad de redan är :)


Niclas som gått på mina boxklasser i typ 1,5 år. Bad honom att gå på en audition och typ fyra veckor senare = ny instruktör :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0