Trött blir man

Aftonbladet har en kul artiekl om kändisars superkroppar där bland annat Ola Rapace är med. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article8568299.ab

Vill man ha ännu roligare kan man ju koppla det till följande artikel http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4814838.ab också i aftonbladet. Där står det att Ola blev dömd för bla ringa dopiingbrott.

Nähä

Aftonbladet är ofta en riktig skräptidning!

Kommentarer
Postat av: Anonym

SANT! Kul att någon mer uppmärksammat det! Dessutom är just den bilden på Rapace tagen i samband med en artikel (som även fanns i metro, med liten bild på förstasidan tom) om Rapaces super kropp för filmrollen han skulle göra hösten 2008 (den rollen som han nu gör i filmen som aldrig blev av då, om den där boxaren som han gör nu). Då han tränade "jättestrikt" och "jättehårt" och åt 5+ kilo kött i veckan...vilket gav honom hans superkropp....japp, han sa själv att det berodde på hans monster diet, dvs de kilona kött han åt + hans extremt hårda och strikta träning...HAHA och en jobbarkompis trodde på det först, vet att jag redan då sa till dem att han körde på anabola, och voila ett antal månader senare så åkte han fast med en jävla massa steroider o ryssfemmor, men trots det bara ringa dopingbrott...konstigt att man vågar köra samma story igen ett par år senare!! och MED samma bild som 2008 där han är steroid pumpad!! Och konstigt att typ INGEN minns grejen utan återigen menar man på att han tränar hårt och nu med Jörgen Kruth...öööhhhhh!!!.....så värdelöst!!! och så lätt för en insatt person att se på en kropp och ett träningsätt hur det eg gått till!! Fattar inte hur han själv kan med att hyckla så...inte så konstigt att äktenskapet med frugan Noomi krascha kanske...kanske var lite "män som hatar kvinnor stämning" hemma under kurerna?

2011-03-08 @ 00:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0