Lite blandat och pt!

Det är mycket nu. Men idag var första dagen som jag nästan kände mig fri från förkylningen :) Jag instuerade en grym combat igår och har lyckats gymma två gånger redan i veckan. Det är på rätt spår igen! :)
Ikväll blev det middag på Joe Farellis. Det blev buffalowings och entrecote med cesarsallad.


 

Det är verkligen stor bredd på min skara pt-klienter nu! Allt från den som bara vill träna en gång per vecka och bara må bra till dem som tränar typ 8 gånger i veckan med eller utan en tävling i sikte. Jag kan direkt erkänna att jag inte kan allt men om du kommer och säger att jag vill bli bättre på det här eller jag ska tävla i det här så skaffar jag mig kunskapen så ordnar jag det!

Lite saker jag tränat eller hjälpt till att träna människor inför eller att bara bli bättre i (OBS! Det är alltid klienten som gör det mesta och viktigaste arbetet själv!)

- Lidingöloppet
- Göteborgsvarvet
- Klassikern
- Golf
- Klättring
- Yoga
- "Hollywoodträning" - Kommer inte på något bättre ord när någon kommer och säger att den ska bli starkare, snabbare, uthålligare och gå ner i fettprocent på typ 9 veckor :)
- Sitt gruppträningsinstuerande

Detta har varit umtaningar med konkreta mål. Klienter med ett mål som t.ex. se bra ut naken eller göra armhävningar är minst lika utmanande och roliga att arbeta med!


Nu ska jag lägga mig att och sova ut.


/ Johan

Kommentarer
Postat av: anna

Läser det här inlägget och vill bara säga en sak-helt underbart det du berättar om dig själv som pt! Ärligt, ödmjukt, med respekt för kunder och framför allt respekt för klientens träningsmål! Du har ju skrivit att du tackar nej till nya klienter och jag tränar just nu med en pt på sportlife men kan tänka mig byta. När tror du jag kan höra av mig till dig? Juni månad eller efter sommaren?

2011-03-31 @ 22:36:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0