Konventpresentatör på Sportlifes instruktörskonvent!

Då var det dags för mig att för andra gången presentera på ett konvent. Denna gång blir det på Sportlifes interna konvent för personalen. Jag kommer att presentera följande:


Cykelklass:

THE DARK AND TWISTED

Låt dina sinnens mörkaste sidor träda i kraft genom att hänge din kropp och din själ åt utmaningen i denna klass. Upplev modet att cykla på oframkomliga vägar och i djupet av skuggorna när andra väljer ljusare vägar. Bered dig på en mycket mörk resa som kan komma att bli ännu mörkare längs med vägen. Vågar du?
May The Dark Force Be With You.

tillsammans med grymma Therese Popristov


THERESE POPRISTOV
Jag är en målmedveten tjej som gillar att ha många järn i elden. Jag är en nybliven jurist efter oändligt många års studier, och älskar allt som har med träning att göra. Har jobbat som gruppträningsinstruktör i en härlig kompott av olika träningsformer sedan cirka 7 år tillbaka. Jobbar idag som gruppträningsinstruktör, inspiratör och konventpresentatör för Sportlife där jag även är en del av utvecklingsteamet.Workshop:

BRB

Här tränar vi de viktiga musklerna - BröstRyggBiceps! En workshop för dig som är PT, instruktör i fria koncept (där du kan påverka övningsvalet) eller för dig som vill ha ny inspiration till din egna träning.
Ta med dig vilja, ett taggat huvud och en stark överkropp! Ni kommer att träna själva, få massvis av konkreta övningsexempel samt tips
tillsammans med långe: Marcus Olausson och korte: Jim Berg :PMARCUS OLAUSSON
Jag har en gedigen idrotts- och träningsbakgrund. Sedan barnben har jag tränat på ett eller annat sätt. Jag har spelat handboll både i elitserien och utomlands. Därtill arbetade jag halvtid som fystränare sida vid sida med mitt PT-jobb hela hösten.JIM BERG
Jobbar i utvecklingsteamet åt Sportlife där jag framförallt är ansvarig för cyklingen och utbildar nya instruktörer samt vidareutbildar befintliga. Arbetar även som tränare åt Les Mills i RPM™ och BODYBALANCE™ samt åt Activio med deras pulsbaserade feedbacksystem. Leker även lite med mitt egna företag med inspirationsevent och föreläsningar med mera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0