American Idiot is reday for launch! ROSA DYGNET 2010!

American Idiot is reday for launch!

Det finns sju stycken platser kvar på min klass American Idiot nu på lördag 2 oktober 17:00-17:55 under Rosa Dygnet som äger rum på Sportlife Exclusive till förmån för Cancerfonden.

Det här är min klass:

Jag kommer ta med dig på en resa kors och tvärs över världens häftigaste land, USA. Resan kommer främst att vara musikalisk men du kommer även att stöta på viktiga plaster och sköna “människor”. Jag vill att du för en timme blir en sann jänkare!Morgonpass

Idag började jag dagen med att träna bröst och mage med Pt-Linus på Klubb Exclusive.

Bröst
Bänkpress 100kg/100kg/105kg/105kg
Lutande bänkpress i smith 80kg/80kg/80kg/80kg
Breda dips 25kg/25kg/25kg/25kg

Mage
Fällkniv 15kg/15kg/15kg/15kg
Russian-twist 12kg/12kg/12kg/12kg


Hjulet utanför Exclusive

Ben

Dagens benpass på klubb Exclusive:

5 reps, max 2 själv x 4 set!

Benpress 211kg
Liggande lårcurl 50kg
Benspark 111kg
Vadpress i benpress 113kg

Mina matcher på SGL 3

Nu har grymma Henrik lag upp mina matcher från SGL deltävling 3 i Uddevalla 2010-09-25! :) Det är jag i camo-shorts.Match 1-Vinst på fistchoke

Match 2 - Vinst på stående giljotin

Match 3 - oavgjort

Match 4 - Tyvärr förlust på påsen


!!!!

Sjukt stora och roliga grejer på G! Men hemligt än så länge. Stay tuned!

Fighting-tisdag

Instruerade combat 45 själv för första gången idag, gick helt okej. Jag hade dock problem med micken pga att jag svettas väldigt mycket. Någon som har tips på om man kan köpa någon specialmuff till micken eller på annat sätt förhindra att micken dör?


Tisdag betyder träning med Anton som instruktör och Anton gillar sparkar! Jag fick äntligen använda mina nya benskydd från fighter :)


Annars var det fokus på boxning och nedtagningar. Efter helgens framgångar kände jag att jag hade fått självförtroende i nedtagningarna så jag drev på bra och lyckades därefter. Lite sw på det och så avslutade vi med parfys.

Fys: Tre vänder fram och tillbaka i salen plus tre burpees med chins, medans den andra första gången körde knäböj med 15kg ovanförhuvdet, andra gången burpees.


koll?

Ärligt talat:

http://www.aftonbladet.se/kampanj/powerade/article7860089.ab

När du gör situps så jobbar du med höftböjare och magmuskler, samma sak på hang up. Har den som skrivit reklamartiklen vrängt Nick ord eller kan inte Nick sin anatomi?

Morgoncardio

Två dagar i rad har jag lyckats köra morgoncardio nu i kombination med koreografiövning :) Igår körde jag igenom hela BC 45 hemma, och ja man blir helt genomsvett trots att man gör det hemma i lägenhetet ;)

Idag körde jag igenom nästan hela på Klubb Lindholmen :)

Rygg och axlar

Dagens grymma ryggpass med Marcus:

Chins med 10kg extra
Rodd i latsdrat med v-handtag 80kg
Omvänd peckdeck 58kg
T-rodd 35kg med tryck
Ryggresning i kettlbell 10kg

Axlar
Hantellyft åt sidan 15kg
Axelpress

200%

NY vecka, ny måndag :)
Den här veckan kommer att bli galen eftersom jag ska hinna med två veckor i en. Men det är bara att köra 200% tills man stupar ;) Ha ha
Idag blir det möte, skola, gym, jobb m.m.


Bio

Precis varit och sett Wallstreet II med gubbarna och C´s damer. En helt okej film, men jag tyckte att ettan var bättre. Men ja se den bedöm själv :)

Man kanske kort kan säga att ett av budskapen i filmen är att var framåt, jobba hårt men ja är karriären eller något annat värt att göra dig ovän med bra människor? Hur vill du i längden att andra ska se på dig? OCh framförallt hur vill du själv se på dig själv?!

Adrenalin, svett, seger och sjukt bra lördag!

Igår gjorde jag min debut i Svenska Grapplingligan region Väst. Tävlingen var i idrottshallen i Uddevalla. Eller ja i en lite lokal som absolut inte var byggd för de 91 tävlande plus publik. Temperaturen av hög och man svettades typ av att sitta stilla. Jag vägde mig direkt på morgonen och vägde då exakt 88kg och vågade därför inte äta någon frukost. Väl på plats vägde jag in på 87,9kg, det var tur att jag skippade frukosten.

Vår grupp - nybörjare -88kg skulle starta sist så det var bara till att äta, vänta och titta på grymma matcher. Vi var 29 stycken från Gladius MMA som var med och tävlade.

Detta var första gången jag tävlade utan att ha försökt banta ner mig till en viktklass, kändes oerhört skönt att känna sig stark!För mig gick det riktigt riktigt bra! Första matchen vann jag på en fistchoke (press med arm mot hals - strypning)mot en annan kille från Gladius. Oerhört gó känsla att vinn!

I match två mötte jag en sjukt stor kille, jag trodde att han skulle typ muskla sönder mig. Men det var innan vi började. Här avgjorde jag rätt fort med en stående gilojtin (strypning). Jag vet inte hur lång tid det egentligen tog, men jag skulel gissa runt 20-40s. JAg har eg inte någon direkt uppfattning om tiden när jag tävlar.

I match tre började energin tryta lite. Jag fick inte till något direkt och med 1,5 minuter kvar av matchen bestämde jag mig för att köra på oavgjort vilket gick hem. Efter en full match, 4 minuter, så var energin typ helt slut. Jag orkade typ inte ens lyfta min armar efter att ha försvarat mig mot armbar x antal gånger.

I match fyra så hade jag som sagt ingen energi alls, och ja viljan räckte inte heller. Jag gjorde mostånd ett tag med sedan fick min motståndare till något som kallas för påsen, han fick tryck på min axel plus på min mage och jag var sjukt nära att spy och fick ge mig.


Jag är sjukt nöjd med resultatet och själva matcherna. Jag lyckades ta ner mina tre första motståndare med dubbelleg vilket jag brukar vara lite osäker på annars. Det var också väldigt kul när en av mina motståndare kom fram efteråt och sa att han tyckte att jag var bäst i vår pool :) (Vi var tre pooler i -88kg). Jag tycker också att det är viktigt att påpeka att så fort jag fått någon att tappa var inte det första jag gjorde att jubla utan att fråga så de var okej. Sedan blev det jubel och en oerhört skön känsla + kram med motståndare! Det är en respekt mellan varandra och man pratar efteråt och gratulerar varandra. Inte alls som när man höll på med lagidrott.

Kul att det gick bra för många andra i Gladius MMA och att Henrik och Ivan gjorde sin tävlingsdebut med framgång! Tack för allt stöd!


Sjukt bra lördag! Jag var grym!

filmer kommer

WAR GLADIUS!

Imorgon smäller det! Svenska Grapplingligan i Uddevalla! Tävlingarna börjar 11:00. Jag ska tävla i -88kg, på westside i juni tävlade jag i -79, så man får möta lite större gubbar nu ;)

WAR till alla från Gladius MMA som ska tävla!Tidig gymning

Dagens träning klarades av redan i morse. Styrketräning på Klubb Lindholmen med Ibbe.

Bröst
Bänkpress 100kg
Lutande i smith 80kg
Breda dips 25kg

Mage
Fällkniv 10kg
Sneda crunch i bellbyback


Två dagar kvar

Film

Indiana Jones - Det Sista korståget
Wallstreet
Det regnar köttbullar

.....

En sån dag....

6h föreläsning
6h film typ

Härlig BC-release & The Expendables!

Sjukt bra release på BodyCombat 45 idag på Klubb Lindholmen! Härlig inspiration av deltagare och grymma Pernilla Blomquist!
Det är alltid kul att man sätter det man känner sig lite osäker på och istället missar något som man är dösäker på :) 45an är inte särskilt svår föurtom 4an, men den blir istället grymt jobbig! Jag var helt slut efter att bara instruerat fem låtar ;)

Eftersom det var release och man gärna vill prata med deltagarna efteråt hoppade jag mma-träningen idag, vilket kanske var dumt eftersom det är matcher på lördag men ja ja.

Kvällen avslutades istället med Gurra på bio. Det blev machofilm!
Detta var den ultimata actionfilmen, den hade allt! Gubbarna bjöd på allt och alla klyschor var med så det blev mycket skratt och grymma actionscener!


Inte OK! och Release 45 idag!

Klockan är knappt över 9 och jag har redan varit på Klubb Domkyrkan och kört rygg med Marcus. Detta är inte okej! Om jag är hungring är jag inte grinig, men på morgonen när jag är trött och dessutom tvingas köra chins så kan jag liknas vid Karl-Bertils far på julafton! Det ska väl egentligen kännas psykiskt stärkande att kört så tidigt även fast jag inte gillar det och det var ett bra pass, men jag är nu ännu tröttare! Så fråga mig i eftermiddag! ;)

Chins med 10kg extra
Låg rodd ca 70kg
Omvänd peckdeck 58kg
Incline i delad rodd 52kg
Ryggresning i bellyback 10kg


MISSA INTE INTE IDAG:


Grym första del av utvecklar-utbildningen på Sportlife!

Ikväll var första delen av två i utbildningen för att bli utvecklare i Sportlifes utvecklingsteam. Det blev en grym och lärorik kväll med massor av ny kunskap! Vi fick lära oss mycket hur vi ska agera och på bästa sätt lyfta och stärka våra kollegor genom utvecklingsträffar. Jag kommer också att få enormt mycket utveckling själv på köpet både i form av själva utvecklingsarbetet och genom att deltaga på kollegors pass i en annan form än deltagare.

Jag känner redan att jag har massor av saker som jag kan utveckla i mitt eget instruerande!


Träningsfri dag?

Träningsfri dag?
Vad är detta? Finns sådant?

Ja idag gör det faktiskt det. Fast det blir ju en genomkörare av combaten ikväll och sedan gymning kl 8 imorgon så det kan väl vara ok ;)

Idag blir det jobb, föreläsning och sedan utbildning med Sportlifes grymma utvecklingsteam!Infiltratören och Svensk Maffia

Jag har precis läst ut Infiltratören ”den smutsigaste härvan inom svensk polis” av Lars Wierup. En bra och läsvärd bok. Det blir dock en hel del fakta.Jag har också läst Svensk Maffia "en kartläggning av de kriminella gängen" av densamme. Den tycker jag var ett strå vassare. Rekommenderar bägge!

 


Nyröstad - Jag känner mig stolt!

Idag hoppas jag att du går och röstar! Det är både din förmån och din plikt, och framförallt kan du vara med och påverka din egen framtid!

Jag tror att jag var typ först på min vallokal och jag röstar på samma parti som jag alltid gjort! Jag känner mig stolt över att få leva i ett land där man får möjligheten att rösta och stolt över att ha röstat!


Fullspäckad dag

Det har varit en fullspäckad lördag! Det började med en pt-session i morse, och min klient då hade bakat kakor till mig. Oerhört snällt och omtänksamt, men ja jag äter ju inte kakor..men ändå omtänksamt och snällt! Men jag var ju tvungen att smaka och de var mycket goda. Mina klasskamrater uppskattade dem oerhört :)
Dagen forstsatte med min boxklass. Jag känner mig dock överflödig ibland eftersom en del ahr gått för mig i 1-2 år och de är på en nivå där det mest att man går inte och petar finlir, lägger dem på en nivå som inte alls behövs i en gruppträningssal. :)

Fem timmars plugg på det och sen gymning och lite koreografi övning på klubb Exclusive. Dagens gymning innebar framsida lår, rumpa, biceps och mage.
Ben
Rak Benpress 202kg
Benspark 99kg

Biceps
Hammercurl med stöd 17,5kg
Stående ex-curl 40kg
Omvänd curl i drag 8an

Mage
Bålrotation 50kg
Magmaskin Bcube 40kg
Brutalbänk (sittups i ställning)

Rädd?

om du är rädd för att misslyckas har du redan förlorat

Fredagsstart

Efter en lång dag i mekanikens värld så var det skönt att starta helgen med min cykelklass! Klassen är nu är sådär lagom, man känner att man har mer energi efteråt än innan. Precis vad som är meningen med den! Ikväll blir det städ och koreografiövning.

Det nya svarta


Ruff, gruff, grisa :) Respekt!

Fokus på dagens mma-träning på Gladius MMA låg på att hitta rytmen och gunget i sina slag. Vi skulle inte skydda oss utan jobba med runda slag (krokar och uppercut) hela tiden och undvika slagen med hjälp av vårt gung och blev man träffad så var slagen ändå inte hårdare än att man kunde ta dem lätt.
För mig som gärna sänker blicken och är lite rädd för att få slag i ansiktet, trots att de inte gör ont, var detta guldträning! Man fick fokusera på att hålla blicken på där man skulle slå och så fick man ett slag på käken, hakan, kinden ibland och det gjorde inte särskilt ont.

Vi byggde på med lite pumbling, stående brottning, för att sedan lägga ihop både boxning och stående brottning. Vi skulle helt enkelt gruffa mot varandra. Inte och böka lite med brottning, ge lite kroppsslag, ta sig ut och slå den andra med nu lite hårdare runda slag, kämpa på lite, eller helt enkelt gå in och grisa lite - ta och ge. Men allt såklart med respekt för varanda och vi har stora mjuka handskar :) Nu kändes det att boxningen började bli lite mer på riktigt! Sjukt kul var det! Absolut ingen ilska, inga hardfeelings utan kram efteråt för bra "sparring"! Jag har aldrig hållt på med en sport där det är en sådan sammanhållning samtidigt som en enorm respekt för varandra, fast det är en singelsport!

Dagens fys bestod i 30s-intervaller med knän allt du orkade in i din partners mitts. 30s hålla - 30s knäa x5. Det kändes som att hålla andan i fem minuter! Tog ett bra tag innan man kunde andas normalt efteråt :)Dagens middag blir fläskottlett marinerad i soya, olivolja, balsamvinäger, svart - och vitpeppar och vitlökspulver, kantareller i grädde och stekta paprikor och morötter.
Grymt ryggpass

Grymt rygg pass med Marcus på Klubb Ullevi idag
4set x 5reps varav max 2 skulle klaras sjävl

Chins med 10 extra kg
Rodd i drag med smalt grepp 75kg
Omvänd peckdeck 52,8kg
Rodd till bröst med brett grepp i maskin 52kg
Ryggresning i bellyback 10kg 4x10


Fullt upp!

Hm fuskade lite med sömen igår och bröt min regel om att lägga mig senast 23:00, vilket resulterar i trött trött trött! Dagen innehåller styrketräning nu på förmiddag på Klubb Ullevi - en konsultation - en föreläsning - två pt-klienter och en mma-träning. Fullt upp!Fighter-Benskydd och Gym

Idag har det varit en lång dag i skolan 08:00 - 20:30 men paus för ett stop på Budo & Fitness, lunch och sedan gymning med Ibbe på Klubb Lindholmen.

Dagens inköp är dessa benskydd från Fighter:På gymmet var det baksida lår och triceps. Slängde även in axlar.

Baksida ben
Negativ lårcurl
Vader i benpress

Triceps
Frenchpress med stång
Overheadpress med rep
Pushdown med stång

Axlar
Hantellyft åt sidan
Sittande militärpress i smith

Spyfärdig, svimfärdig och ja död

Det var bra energi på deltagarna sista gången vi körde denna mixen, jag var väl okej men inte mer. Det blir bättre nästa gång! Jag gissar att jag ätit lite får dåligt under dagen eller så tog jag ut mig för mycket under klassen. Jag brukar hinna återhämta mig på de 50 min som är mellan min klass och MMaA-träningen med en blandning av vitargo, eaa och rage plys en bar, men idag gick det inte. Jag var helt slut hela träningen. Men jag fungerar ju inte så att jag säger till tränaren att jag måste gå eftersom jag är trörr så jag körde på vilket resulterade att jag var nära att spy och kände mig svimfärdig. Men inte fan slutade jag för det! Känns otrolig gott att jag inte gav mig trots att tanken slog mig flera gånger. Så länge man inte riskerar några skador så är sådant oerhört stärkande för psyket!

Fokus ett : Förbättra våra raka slag och våra krokar

Fokus två: Ta oss från halvguard och öppen guard

Fokus tre: Roundhouse mot bål och lår. Det är dags att köpa benskydd!

Dagens fys:
Övning 1:
15kgs viktplatta skulle snurras runt huvud/axlar
Övning 2: Axelrotaion, bägge armarna samtidigt, handskarna som vikt
Övning 3: Knäböj med 15kgs viktplatta ovanför huvudet med raka armar
Övning 4: Armhävningspostion med händerna på hantlar, rodd - en sida i taget
Övning 5: Från viktplatta på rakar armarna ovanför huvudet, ner i knäböj - rulla bak på rygg och sedan upp igen
Övning 6: Brygga åt sidan med vikt


Smart?

"Den högsta formen av mänsklig intelligens är förmågan att observera utan att värdera"

Låter intelligent tycker jag :)
Jag vet inte vem som sagt det från början men jag låna det från http://powersus.blogspot.com/

Måndagsbröst

Shit vad folk det var på Klubb Ullevi ikväll, man fick ju typ krypa ihop till Nasses storlek för att få plats. På dagen schema stod bröst och mage. Vi fick dock byta ut den vanliga bänkpressen, eftersom den var ockuperad av en och samma jättelika människa i typ en timme, till bänkpress i smithmaskin

Bröst 4x5 (max 1-2 själv)
Bänkpress i smith 107.5kg
Lutande bänkpress i smith 77,5kg
Breda dips 25kg/25kg/25kg/35kg

Mage4x5 (max 1-2 själv)
Fällkniv 10kg
Sidocrunch i bellyback 15kg

Älskar måndagar men inte trångsynta människor

Även om jag älskar måndagar blir jag fruktansvärt trött på människor som inte orkar tänka själva, som tror på allt man lär sig i en utbildning, som inte kan vara öppna nog att inse att människor är olika och fungerar på olika sätt! Är du en sådan människa tycker jag synd om dig! Du kanske missar otroligt mycket i livet och hur du skulle kunna förbättra ditt eget liv!
Fungerar du bra och är nöjd med dig själv och din kropp genom att följa livsmedelverkets råd så grattis, kör på! Men hacka inte på folk som tycker att det fungerar bättre att minska eller utesluta kolhydraterna ur sin kost. Eller folk som har hittat en kanske konstig men fungerande träningsform för den personen. (Undantaget saker kan vara direkt skadliga såklart)

Denna irritation uppkom efter att jag läst på ett kamsportsforum att lchf var trams och att "lchf-vetenskap" var påhittat. Den som skrev om påhittet borde kanske läsa om varför kolhydratskonsumtionen varit så stor de senaste decennierna.

Jag älskar dock fortfarande måndagar!


Söndag

Idag skulle jag tränat två timmar sw men eftersom jag kommit till en punkt där jag bara försöker göra saker jag känner för så hoppade jag över detta. Visst det är tävling snart men ja det är ju ingen elitsatning jag gör utan det ska vara på en rolig nivå! Dagen spendars istället med lite personlig träning, läxläsning, inövande av combatkoreografi och till att göra program åt kilenter.


Pt, boxklass, gymning och Sportlife Cykelkvartal 3

Det har varit en lång dag! Började med pt-klient och premiär för min boxklass som är tillbaka efter sommaruppehållet.

Gymning med Marcus på Ex.

Framsida lår och rumpa
Benpress 202kg
Benspark 86kg

Biceps
Hammercurl i scott 20kg
Stående ez-curl 40kg
Omvänd curl i drag 9an


Sedan var det dags för Cykelkvartal 3 2010 med Sveriges bästa cykelteam, aka Sportlife :)
Idag var det bara teori och med fokus på Periodisering. Vi gick igenom bakgrunder, hur man änvänder det inom idrott och hur vi kan använda det på våra cykelklasser. Själv har jag periodiserat mina cykelklasser per termin ett tag, men jag fick många tips och ideér på hur jag kan göra det ännu bättre!

Sw med Marcelo Yogui

I förmiddags var jag på första submission-wrestling passet (sw) för terminen. Tränaren på det passet heter Marcelo Yogui. Marcelo är från Brasilien, passet var därmed på engelska, och riktigt, då menar jag riktigt grym på Jiu Jitsu och därmed också grappling. Du hittar mer info om hononm här: http://www.superiorwear.com/marcelo/Jag brukar inte uppskatta att träna före 12 och var typ helt slut redan på uppvärmingen, jag är inte i form med andra ord. På sw passen är det deltagare med skillda erfarenhetsgrader, och det får man erfara då och då ;) Men man lär sig mycket att träna med dem som är mycket bättre.

Fokus låg på att förvara sig mot kimura, jobba vidare när man blev försvarad osv. Plus att ta sig ur halvguard. En hel del herren på täppan och sw också.

Jag är helt död!

Svenska Grapplingligan

Då har jag anmält mig till Svenska Grapplingligan och deltävling 3 i Uddevalla 25 september.


Rygg och axlar

Torsdagens gymning med Marcus på Sportlife Ullevi.

Rygg:
Chins 10kgs extra vikt
Smal rodd 70/60/65/70
Omvänd peckdeck
Axelroation med vikt 2,5x3 åt varje håll x 4set

Axlar
Hantelyft åt sidan 15kg
Axelpress VR1 52kg

Roundhouse!

Hett tips efter dagens MMA-träning! Sparka inte på en armbåge! Få inte en armbåge på handen mellan tummen och pekfingret!

Dagens första fokus låg på raka slag.

Fokus nummer två låg på sparkar, roundhouse. Mot lår-insida och utsida, mot bål och mot huvud. Grymt kul med så mycket sparkar

I fokus nummer tre fortsatte vi på nedtagingar i form av double-leg och barcaga. Men även bearhug och fällning- Körde med en kille som kört elit och pro, jävlar vilken fat och energi han hade! Han döda oss ;)

Dagens fys bestod av crunches, burpees, halv-fällkninv och bål stabilitet!
Grattis Chille till andra platsen i SM

Stort grattis till min vän och pt-kollega Mikael "Chille" Kilander som kom två i SM Athletic Fitness Herrar +180 cm på första försöket!
http://www.body.se/content/tavlingar/artikel.asp?CID=3493


TAKE MY HAND - Intensitetsökande Intervall
Sportlife Frölunda - Från och med Fredag 10/9 17:00Intensitetsökande Intervall

Syfte: En jämn och successiv ökning av intensiteten (pulsen) som gör att det inte ska kännas allt för jobbigt att till slut ligga en bra stund strax under mjölksyratröskeln. Träna konditionen på ett bra sätt, och få stor effekt utan någon gång gå på max och förlänga den nödvändiga vilan som krävs för att kunna ta utveckla sin träning. Se till att deltagarna märker att man inte behöver träna över mjölksyra tröskeln för att få resultat. I det fjärde passet testar vi ett lite hårdare pass då vi höjer samtliga nivåer med 5 procent och vi vill då höja vår mjölksyra tröskel.

Mål: Förbättra kondition


Read it and weep!

Du som inte är öppen för nytänkande och anser att just du vet att det måste vara som det alltid varit, read it and weep!


http://www.dn.se/sport/brons-for-jimmy-lidberg-1.1165826


Baksida ben, triceps och Mage

Dagens gymning genomfördes på Ullevi, körde själv men fick lite hjälp av Ibbe :) På de andra fick jag göra så gott jag kunde.

Ben - baksida 4x5 (max 1-2 själv)
Liggande lårcurl, excentrisk 55kg/58,5kg/67,5kg/76,5kg
Vadpress i benpress 130,5kg/121,5kg/125kg/125kg

Triceps 4x5 (max 1-2 själv)
Frenchpress med ez-stång 60kg/60kg/60kg/60kg
Overhead press med rep 60/65/65/70
Pushdown med rep i VR1 31,5kg/31,5kg/31,5kg/31,5kg

Mage - 4x10 (max 7 själv)
Fällkniiv med vikt 10kg/10kg/10kg/10kg
Sneda crunch med vikt 8kg/8kg/8kg/8kgCan You See The Light? Johan VS Pernilla BC 45!Jag och grymma Pernilla Blomquist kommer att ge dig ny härlig träningsinspiration
inför hösten med en sjukt grym klass!
Boka dig 5 dagar innan på nätet eller på telefon 031-14 00 60 (innan 12.00)

Buss 16 eller 99 till hållplats Regbågsgatan!


Om du har en vän som du vill ta med så maila mig Johan på johan.p.stromer@sportlife.se.


Var är mina axlar? :)
Det var skönt att vara tillbaka på MMA-träningen igen! Dagens fokus låg på nertagningar, double-leg och baltzar (vet i fan hur man stavar till det eg). Först tränade vi lugnt och stegvis på dem och sedan körde vi en rond var med två coacher x 2. Det blev ett jävla tempo och jag skulle kalla det rolig fys, för shit vad trött man blev!

Fokus nummer två låg på raka slag, att hålla in armbågen, hålla upp guarden och vrida handen i rätt läge. När man coachar den andre var det minst lika jobbigt då man håller thai-mittsar, och att man instruerat ett combat en timme före hjälpte ju inte ;) Så med andra ord, var är mina axlar? :)

Vi avslutade med varvet:

Station 1: 15kg viktskiva som lyfts från sidan över huvudet och tillbaka. x 10
Station 2: Hantelswing hardstyle 5 per sida
Station 3: Händerna på hantlar - armhävning - rodd med ena hantel i övre läge - armhävning - rodd på andra sidan - hoppas upp och axelpress x 5
Station 4: Chins x 5

Jag vet inte hur många varv det blev men ja typ 5 minuter i alla fall


Höstschema - Veckans klasser

Då har höstschemat börjat! Då ser det ut såhär:

Tisdag: BodyCombat Sportlife Lindholmen 17:10
(Release BC 45 Tisdag 21 - Team med Pernilla Blomqvist)Fredag: Cykel 45 Activio Sportlife Frölunda 17:00
(Ny klass nu på fredag)Lördag: Box 60 Sportlife Frölunda 11:00
(Tebax sedan uppehållet under sommaren = Ny klass!)


Inte okej ;) - BodyJam

Det e inte okej att filma någon som inte kan dansa när den går på en BodyJam med ny korreografi! Jag tänker dock inte säga vart jag är...svårt att gissa och se ha ha


http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150260235825341&ref=nf

Var du där? Inte! Kolla vad du missade!

Ingen idé att jag lägger upp mina filmer från Super Saturday utan kolla det här istället!Fitness Magic!

Det är nog inte den som sköter kameran som skakar utan det är golven!


Ny period : Styrka

Då har jag och Marcus gått in i en tung period med styrketräningen. 4-5 repetitioner där man max ska klara max 2 reps själv. Målet är alltså att bli starkare!

Dagens bröstpass var på Exclusive före höstens första pt-möte.

4 set
Bänkpress 100kg
Lutande press i smith 75kg+stång
Breda dips 25kg


Super Saturday 2010 - Stockholm 2-3 SeptemberDå var det över. Super Saturday - Les Mills årliga konvent med runt 1700 deltagare. I år var det återigen i Globens. Salarna var i år i Annexet, Hovet och E4an.
Det var fullt ös, massa duktiga presentatörer, massor med glädje och inspiration och ja det var sjukt mycket snygga tjejer!Den röda faran tog oss både hem och dit i år igen. I bakgruden nyblivna traineen i Rpm och BodyBalance Jim.

Sussie Pe var minst lika morgontrött som mig!

Jag började med BodyBalance - Jackie, Anna P, Kenneth i Hovet. Skön start på dagen. Det var dock inte i närheten av klassen med Johanna Andersson och Dr Dave förra året.


Jag och Magnus W peppar upp oss innnan BodyCombat - Dan, Oscar P, Thomas.

Dan The Man (Program Director BodyCombat). Grymt bra! Härlig humor odch diva-fasoner haha Mycket skratt!

Ja de tog av sig sina tröjor i låt 8a.

Jag och Niklas slog på bollen. Jag kan lungt säga att jag ägde Niklas med mina 280 :)

Jag vet inte om det var 7 eller 800 deltagare på BodyPumpen


BodyAttack

Jag tittade på BodyAttack. Hela golvet skakade :)

BodyCombat klass nummer 2 för dagen, nu med Dan, Pernilla och Sarah. Den här klassen var minst två snäpp bättre än den första, instuktörerna levererade mer, golvet var bättre, deltagarna var mer på hugget. Allsången i låt 8 var ett sånt magiskt ögonblick! Som Les Mills säger Fitness Magic!

BodyJam med alltid lika härliga Åsa Eriksson, grymma Kimmo och helt sjukt fantastiska Gandalf (Program Director för BodyJam)! Det här var konventets höjdpunkt!

Dan under BodyCombat Education


BodyCombat Realese 45!


Det var ett härligt konvent! Gött att vara igång igen och jag tror att min hösta är borta :) Så nu kör vi! Lördagen avslutades med trevligt mingel på Café Opera.


Tog en promenad i vackra Stockholm på söndagen.

TÄNK SOM EN STJÄRNA!
LEV SOM EN STJÄRNA!
VAR EN STJÄRNA!


Vi sitter i en kö lika lång som Nilen ut...

Vi sitter i en kö lika lång som Nilen ut ur Stockholm. Köerna beror på tjejmilen och en av mina reskamrater tyckte att de kunde springa hem också. Nu sa hon det på ett betydligt elakare sätt men jag försöker föra ett vårdat språk på min blogg, förutom när jag e arg ;)


Live från SuperSaturday! Golvet bokstavli...

Live från SuperSaturday! Golvet bokstavligen revs upp på första combaten! Det blir bara fyra klasser för mig. Kört en bodybalance och en combat. En combat och en jam kvar.


Idag ligger min klassbeskrivning uppe på W...

Idag ligger min klassbeskrivning uppe på Www.rosabandet24timmar.se


Dagen före SS

Då har jag landat i Stockholm och är så trött! Sitter hos Juanito, förut Tibros snabbaste - nu Stockholms.......... Det blir till att slappa slappa slappa, är ju match ikväll också! Ska bli kul att se hur det delvis nya fotbollslandslaget mot Ungern!

Imorgon ska jag gå upp tidigt, stackars stackars mig ;)
Just nu lutar det åt :
BodyBalance
BodyCombat
BodyCombat
BodyJam
BodyCombat-utbildning.

Vi får se om jag lyckas och orkar trycka in en RPM också, men jag är inte övderdrivet sugen på för mycket träning.

Vi avslutar med fest och mingel på Café Opera på kvällen.

Segt-Sömnig! Snabb-Sröd-bil! Stvå-Små-dvär...

Segt-Sömnig! Snabb-Sröd-bil! Stvå-Små-dvärgar (Skim-SJim & Snygg-Sussie)! Snygg-Stockholm! SuperSaturday!


Natti och citat

Väskor packade! Nu sova!

citerar lite från en tjejs blogg

jag ligger med näringsexperten
som är hungrig
& försäkrar honom att han är en bra älskare

Uppskattning från klienter :)

Dagen började bra med en pt-session i morse och tydligen är min klient nöjd med mig eftersom jag fick en present, en an Cnoc 12årig Single Malt! Alltid kul att bli uppskattad för sitt jobb :)Några andra härliga kommentarer från klienter i veckan:

"Hatar du mig?"
"Det här var det bästa på länge"
"Nu blev jag motiverad att komma igång igen tack vare dig"

:) :)
Blev en pw i det härliga vädret sen!

Lite nya kläder också :Imorgon kör vi! SUPERSATURDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROSA DYGNET 24-timmars!Rosa bandet 24-timmarsspinning är en del av Cancerfondens rosabandetinsamling! Bidra till något viktigt och ha sjukt kul under tiden! + du blir ju bättre tränad!
Förra året var vi största privata insamling!
Du kommer att få uppleva många grymma klasser och framförallt många grymma instruktörer!

Var? Sportlife Exclusive
När? 2-3 Oktober
Hur funkat det?

Vill du vara med och cykla eller träna för livet?
Vi har 3 olika upplägg för cyklingen:

24 timmarslaget
-  laget (1-8 personer) disponerar en cykel under hela dygnet, kl 13 lördag – kl söndag 13. Ni väljer själva hur cykeln används under dygnet – detta kostar 2000 kr .

12 timmarslaget – laget disponerar en cykel från kl 19 på lördagen till kl 7 på söndagen, ni betalar 1000 kr för cykeln.

Enstaka timmar – Du kommer själv och vill du köra enstaka timmar  – titta på schemat och välj ut vilka pass/tider  du vill köra – varje pass kostar 100 kr

Vill du träna “vanliga pass” i aktivitetsalen ? – Kolla in schemat  – varje pass kostar 100 kr
Alla anmälningsavgifter går oavkortat till insamlingen.

Anmälan till gör du till: maria@rosabandet24timmar.se

GÅ in på http://www.rosabandet24timmar.se/ NU!

Alla pengarna som vi får in går oavkortat till Cancerfondens rosabandetinsamling!Första året körde jag höll jag min Eurodisco-klass :) Blev ett grymt tryck!
Andra året teamade jag klassen Endurance Race med herr Berg och körde klassen Highway To Hell
I år heter min klass American Idiot och går kl 17:00! Mer info om den senare!

 


Inte ens när man känner sig så sjuk att...

Inte ens när man känner sig så sjuk att man till och med går till doktorn så har man något som går att bota! Såklart är det virus som går över när det går över, ta extra c-vitamin och typ ipren.... Går över när det går över, jaha det har ju pågått i över tre veckor nu och blir typ sämre.. Men såklart att det är positivt att det inte var något allvarligt, jag får träna så mycket jag orkar så länge jag inte mår sämre. Tur det så man inte missar Super Saturday! Frågan är om jag eg orkar dock... Just nu sitter jag och undrar om vår lärare fortfarande är sjuk... För här är han inte..gott om man då kunde ha haft sovmorgon till 12 istället..


RSS 2.0