Program, Mage och Saw

Det blev mest slappning idag plus att göra massa nya program till klienter. Men en liten magträning med S hann jag med också och bio!


Fan jag tror att jag fortfarande mår lite illa efter att ha sett Saw 3D med grabbarna från Danskavägen, Hagge, Uffe och Hannes! Det är nog den värsta film jag sett hur äcklighetssynpunkt men jag gillar twistarna! Jag vet dock inte om 3d tillförde något...
Idol

Ärligt talat, vad var det för fjollträning man fick se idolerna träna? Fan seniorerna på vår seniorträning utsätts ju för hårdare träning!Jag har tyckt att Jihde borde hålla sig till sport men han ska fan ha cred för att bjöd på sig själv i fredags! Fan vad jag skrattade!
Lördag

Lördagen började klockan 9.00 med en pt-session på Ullevi.
Den fortsatte klockan 11.00 med min box i Frölunda.
Tillbaka till Ullevi för två pt-sessioner till och en egen träning.

Det blev rehabträning idag. 15-20reps, tre set.

Komplex rörlighet
Latsdrag i cablecross
Lutande latsdrag i cablecross
Bänkpress i smithmaskin
Lutande hantelpress
Pebben
Scottcurl
hammercurl med hantlar
omvänd curl med stång
pushdown

Nu blir det middag ute!


Fredag!

Grymt kul med klienter som lycka med sina mål! Har en hel drös om förbättra sig på de tester vi genomför sedan har man de som har ett väldigt bestämmt mål de ska klara av!

Hade en som skulle springa ett lopp på en viss tid (som var en väldigt bra tid) och var bara 5 sekunder ifrån! Starkt jobbat!

En annan som vid nymönstringen ökade med ett poäng i alla tester och var den första på två veckor som drog max i "marklyftstestet"! Grymt!

Oavsett vad du har för mål och du uppnår den, konkreta eller abstrakta så ska du vara sjukt nöjd!!


Helt grym fredagsstämning på min cykel ikväll!!!!!! SJukt bra!!!

Cykel 45 Activio Frölunda 17:00!!!

NY KLASS IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pyramid blir det, utmana psyket!


IN YOUR HED AND IN YOUR HEART!  Pyramid 80-90% av MP


80-tal och 90-tal skulle jag vilja säga :)


Sedan födelsedagskalas för Eva S! Hon blir däremot 30 :P

THE ZONE FC - WARRIORS


Äntligen MMA-träning igen!

På grund av jobb, skola, och ren tankspridhet från min sida så har jag missat flera mma-träningar på rad men idag var det äntligen dags igen! Dagens instruktör var mr fys himself Marcus S.

Vi började lugnt med hur vi skulle ta oss från att blivit nersprawlade till turtle till att ta rygg. Vi fortsatte med lite sw, vidare till lite stående boxning med sparkar....sedan var det dags!

För förta gången sw-sparring med slag och sedan full mma, dvs stående boxning, sparkar, nedtagningar, lås, strypningr, slag på mark och ja allt som vi lärt oss! Shit vad kul det var!
Vi hade såklart våra stora 12oz handskar på oss och höll igen på sparkar och slag! Full respekt för varandra, det handlar om teamwork, att coacha varandra till att bli bättre!

Men shit vad kul och jobbigt det var!

Vi avslutade med nedtagningar och fys i form av en stege av chins och axelpress ståendes på händer!
Tack Anders för dagens coaching!


Tester och hårdträning!

Idag har jag haft tre stycken pt-sessioner och kört tester på alla tre. Känslan av att vara starkare, smalare, tightare, större, uthålligare, mindre eller vad du nu har för mål är väldigt viktig men jag tycker att ha siffror att kunna titta tillbaka på kan vara värdefullt! De tester jag utför bestäms såklart ihop med klienten men jag har en del "standardtester" jag kör. Dessa är:

Kroppssammansättning
Blodtrycksmätning
Mått på bröstkorg, mage vid navel, överarmar, höfter, lår och vader.
Fettprocent med caliper

Kondition
Ett lätt test där klienten under två minuter går, joggar eller springer på löpbandet.
Jag tar puls före, direkt efter och en minut senare.

Styrka
Armhävningar / Bänkpress
Chins
Dips
Benpress
Plankan
Min egen styrka idag var:

Frivändningar & Knäböj
Latsdrag i kinesis & växlande utfall
Axelrotation & omvända flyes med hantlar
Stående bicepscurl & hammercurl med hantlar
Lutande bröstpress med hantlar & hantelflyes på rak bänk

3 set a 15 reps!
Man mår riktigt illa efter detta pass, eftersom det är kort vila mellan och ja man kör konstant :)

Imorgon ska jag ha min första klient som är personlig tränare själv. Det ska bli intressant!

Gästbloggar på Glife!

Fan vilken tur du har! I två veckor kan du läsa två bloggar av mig :)
Jag kommer att gästblogga på glife.se eller rättare sagt http://glife.se/SverigesMan!
Fan du vad du har det bra!


......

Min frustration växer!

FAN!

Grym combat idag! Men jag är just nu förbannad eftersom jag glömde mina skydd hemma och missade mma-träningen. Blir trött!!!

MAQ

Idag har jag börjat titta lite på MAQ. Körde min egen träning efter lite övningar i boken som jag lånat av Marcus.

Detta är kort vad MAQ ,Muscle Action Quality, är:

I flera år har svenska elitidrottare tränat med MAQ-modellen för att bygga upp styrka, rörlighet, balans och kontroll. I många idrotter ställs krav på en komplex fysisk kapacitet. Styrka och snabbhet är egenskaper som många tränare och deras aktiva arbetar hårt för att uppnå.

MAQ är en grundläggande och systematisk träningsmodell där den aktive skall utveckla en god rörlighet och koordination som en grund för att sedan kunna utveckla sina mer explosiva egenskaper.

Exempel på övningar:
 • Komplexstyrkeövning med skivstång
 • Komplex rörlighet
 • Komplexstyrka med viktskiva
 • Push-up på boxar
 • Liggande rotation med viktskiva
 • Sidböjning med käpp
 • Sit-ups med käpp
 • Utfallssteg med käpp
 • Stående rotation med käpp
 • Statisk stabiliseringsövning • Sjukt kast!


  1/2

  en tenta avklarad. För en gångs skulle tyckte jag att det var en lätt tena! Med lite tur och utan slarvfel kan det bli en 5a! Men en säker 4 e det! Nu har jag en kväll och en dag på mig att lära mig nästa kurs :)

  Konventpresentatör - Full Contact Fitness! :)

  Jag har smygit lite med om att något stort var på G och eftersom det nu är ute så kan jag skriva det här med. Jag kommer att presentera på mitt första konvent nu på Sportlife Winter Challenge! Det ska bli oerhört kul och sjukt nice att jag får göra detta!


  Jag kommer tillsammans med Henrik Olsson presentera klassen Full Contact Fitness! Detta vill du inte missa! Mer information om klassen kommer :) Men det ska bli en klass som du inte kört förut!


  Personlig träning

  Shit folk köper personlig träning som aldrig förr! Jättekul! Jag önskar att veckan hade typ en dag till så man kunde köra mer bara :) Börjar få fullt i almenackan nu och jag vet att flera av mina kollegor har samma ilandsproblem :P Jag älskar mitt jobb!

  Dygnsrytm och sömn

  Shit jag har verkligen vänt på dygnet! 09-02 verkar vara den nya tiden att leva! Egentligen min drömtid, men från och med nästa vecka så börjar jag 08:30 i stort sett varje dag så då gäller det att ställa om!

  En klient berättade om en pulsklocka man har på sig när man sover som mäter en sömn. Om du t.ex. ska upp klockan 06:00 kan man ställa den på plus/minus 20 minuter då klockan mäter om du är är utanför NREM-sömnen (djupsömn), dvs i REM-sömnen och väcker dig då, befinner du dig under hela perioden i NREM-sömn så väcker den dig klockan 06.00.

  Vaknar man i NREM-sömnen så är man betydligt tröttare än om man vaknar i REM-sömnen då man kan känna sig pigg.


  Nu still in tenta-plugg-mode! Jag lever fortfarande på att jag gjorde en så bra klass igår!

  På rätt spår!

  Efter förra veckans nedköp på min combatklass då min hjärna var på mallorca och solade sig istället för att förmedla rätt koreografi till min kropp så levererade jag en sjukt bra combatklass idag! Jag är riktigt nöjd och tycker att jag har höjt mig till en 7a av 10 istället för 5a/6a som jag låg på förut. Detta mycket tack vare min utvecklingsträff av Sussi Pe i våras, fick många bra tips där! Plus den inspiration man fått genom teamning med många duktiga instruktörer!

  Deltagarna blir bättre och bättre och fler och fler. Idag var vi 29 vilket är klart över snittet på 25 som vi behöver vara för att klassen ska finnas kvar nästa år.


  Före min klass var jag och tog nya personalkort plus kort för höstens big thing! Åsa tog ett par ritkigt  bra kort och jag hoppas att hon väljer ut bra kort, som man ser lite anständig ut på ;)


  Jag fick en flaska whisky, 15-årig Single Malt, av en klient idag :) Sjukt omtänksamt! Det är himla kul att få presenter av klienter för att då vet man att de verkligen är nöjda med sina investeringar! Jag oroar mig alltid lite för att de ska vara nöjda och få ut vad de vill, det kostar ju ändå en del om man t.ex. tränar med en personlig tränare två gånger i veckan. Jag tycker ju att jag gör ett bra jobb, för annars skulle man nog inte få klienter som blivit rekommenderade att vända sig till mig.
  Nu blir det mer tentaplugg!

  Vända kappan. öppenhet och lite smått överviktig

  Älskar när "näringsexperter" vänder kappan. Dels för att ja just att de vänder kappan och för att de faktiskt verkar ha ett öppnare sinne än vad jag trodde.

  Ska man lyssna på en läkare angående kost när han själv verkar lite smått överviktig?

  In tentapluggmode

  Tenta i "industriell ekonomi och organisation" på torsdag och i "mekanik-fortsättning" på lördag. Det betyder typ endast träning i form av mina klasser, kanske någon gymning, kanske mma på torsdag! För jag vill ha fem veckors jullov sen!


  Födelsedagen

  Gårdagen började med lite jobb men jag tyckte att det var lite väl lugnt! Och 1 min in på mitt boxpass kommer herrarna Olausson och Berg in sjungandes med tårta! Med humorn att sätta trettio ljus i den ha ha. Mina klassdeltagare undrade väl verkligen vad som hände när detta missljud kom in :) Men en fantastisk gest och väldigt uppskattad från min sida :)
  Jag svarade med att köra med dem så de slog varandra blodiga ;) Sjukt bra boxklass blev det!

  Sen blev det tårta :)


  Plugg resten av dagen och sen spelkväll!  Grattis till Mr Olausson som har fått en riktigt fint erbjudande!
  och Mr Berg som ska presentera på Spenst Convention i Norge nästa vecka!


  27..

  Hittills har jag blivit kallad tjockis och gammal och klockan är inte ens 9! Jag älskar att fylla år! Önskar dock att jag slapp plugga hela födelsedagen. Men först en pt-session och min box :)

  27

  27 är väl eg den första åldern som jag tycker låter gammalt. Fast ja exakt en timme tills jag levt i 27år :)

  PT och Fredag

  Arbetet som personlig tränare kan vara väldigt varierande beroende på klienter. Det kan vara allt från någon som bara vill bli almänt mer vältränad enligt sin definition, till militärer, instruktörer, elitmotionärer, instruktörer, andra personliga tränare m.m. Det är därför det är så himla roligt och givande!

  Dagen idag har mest innehållit tentaplugg och så kommer det att vara framtill lördag kl 08:30! Men den innehöll också en fantastisk sista cykelklass med upplägget till "Take My Hand"!


  Nu mer plugg!!!


  Sjukt intressant ex-jobb på g! Ingen ska säga att jag inte är ute i tid, vi ska eg börja med ex-jobbet i påsk!


  Torsdagens gymning

  Torsdagens gymning såg ut såhär:

  3 set med 15 reps som mål

  Bröst
  Lutande hantelpress & hantellflyes på rak bänk, superset
  Axlar
  Sittande hantelpress & hantelyft åt sida, superset
  Bröst
  Armhävning med klapp & dips, superset
  Mage
  Fällkniv med pinne & vaggan, superset
  Triceps
  Overheadpress & pushdown med rep, superset

  Det finns tydligen något före 06.00....

  Tydligen finns det något före 06.00....men det verkar vara mest mörker....

  börjar jobba 07.30, sen skola, gymning och min cykel 45 activio på klubb Sportlife Frölunda 17:00

  Välgörenhetslopp!

  Jag fick ett tips om ett välgörenhetslopp som du gärna kan springa! Kolla in på www.aidsloppet.se
  Du betalar 120spänn, allt går oavkortat till  NICEF:s arbete med HIV/AIDS-drabbade barn i Malawi,
  och sedan springer 5/10km!

  Kolla även http://blogg.svd.se/maratonbloggen?id=20904

  Tack Susanna för tipset!

  Mellandag?

  Igår var jag så trött och mådde så illa efter mman att jag inte kunde äta förrän typ två timmar efter avslutad träning och sen var jag så trött att jag inte kunde somna. Då är man rejält trött!

  Idag blev det ett lunch-styrkepas på klubb lindholmen

  3 set a 15 reps, 30s vila mellan seten

  Frivändningar  + knäböj & chins, superset
  Växlande utfall
  Axelrotation & omvända hantelflyes, superset
  Stående bicepscurl med ez-stång & hammercurl med hantlar, superset
  Lårcurl på boll & trumman, superset
  Ryggresning dynamisk & statisk, superset


  Och nu har jag precis avverkat en grym combatklass! Tack Sussi och Cecilia för inspirationen!


  SPORTLIFE WINTER CHALLENGE!  Sportlife Winter Challenge

  Söndag den 12 december 10.30 – 18.30, Svenska Mässan, Göteborg

  PREMIÄR för Göteborgs coolaste konvent med det senaste inom gruppträning!
  Var med på Sportlife Winter Challenge och upplev något utöver det vanliga – bl a Kettlebells vs. Yoga, Zumba goes Afro Power Dance, Powerstrip®, Full Contact Fitness, Ropejumping och mycket mer.

  - Eventet äger rum i H-hallen
  - Toppinstruktörer
  - Fri entré till Fitnessfestivalen (värde 150:-) ingår! www.fitnessfestivalen.se

  Pris: Endast 350:-

  Säljes via Ticnet: www.ticnet.se

  Registrering från 10.00, huvudentrén Svenska Mässan.
  Klasserna startar 10.30
  Sista klassen slutar 18.30

  Efter sista klassen sker utpassering genom gången via J-foajén

  - Biljetten ger fri entré till Festivalpartyt på Restaurang Estrad, Gothia Towers, 22.00 - 01.00 lördag den 11 december.
  - Biljetten ger rätt att träna på samtliga pass som arrangeras i H-hallen söndag den 12 december.
  - Biljetten ger rätt att besöka Fitnessfestivalen söndag den 12 december 10.00 - 18.00

  Dagens schema:
  10.30 BODYPUMP® 76
  11.30 BODYCOMBAT® 46
  12.30 Kettlebell vs. Yoga
  13.30 Full Contact Fitness
  14.30 S-Core 26
  15.30 The Jump off
  16.30 Powerstrip®
  17.30 Zumba goes Afro Power Dance
  (Med reservation för ändringar.)

  Boka dig nu!

  VÄLKOMMEN!


  Figthingtisdag är över!

  Jag försöker alltid att tänka positivt men idag sög jag på min combatklass! Energin var det inget fel på trots att jag går på diet och koreografin satt när jag gick igenom den före klassen, men jag gjorde så många koreografimissar att jag inte ens kommer ihåg dem! Det positiva är att jag vill att det ska bli nästa tisdag så jag kan göra bättre ifrån mig!

  Jag förbrukar en hel del energi under min combatklass och jag har bara 50 minuter på mig att återhämta mig och få i mig lite energi innan min mma-träning. Därför är jag oftast trött när jag anländer till Fightercentre. Idag var energin väldigt låg men det är bara att köra på ändå! Klubbens motto är ju No rest for the wicked! Idag så rullade vi en hel del, tränade på mycket pumbling som vi utvecklade till att försöka ta ner varandra. Vidare började vi med raka slag plus två olika kombinationer med slag och roundhouse.
  Sedan gick vi på att träna knäteknik i ca 10 min för att avsluta med 30s intervaller snabba knän i 6min. Efter detta mådde jag sjukt illa och spyan var inte långt borta. Vad ska vi göra då? Jo oilka plankor och fällkniv! Tack Anton! ;) Stort tack till Mikael som coachade och peppade mig otroligt bra idag!

  Träningen slutar 20:30 och ja först nu börjar illamående släppa bara för att ersättas av kramp i lårfascian och quads! Skönt! Men nu kanske man ska orka äta något!


  Lite crossfit-stuk

  Nytt styrkeprogram med lite crossfit-stuk a la MArcus. 3 set a 15reps

  idag körde jag följande:

  Axlar
  Sittande hantelpress & Hantelyft åt sidan - Superset
  Mage
  Fällkniv med plankan & Vaggan
  Crunch på boll


  Status

  Status just nu: 8h plugg avklarade plus 9h igår!

  Nytt

  En ny upplevelse börjar ta form! Du kommer att få chansen att uppleva den i år!

  Grym boxklass!

  Sjukt grymma deltagare på min box på klubb Frölunda idag! Fan vad de körde!

  Helg!

  Bra cykelklass igår! Nu pt-session och box-klass sedan över 24 timmars plugg med lite sömn emellan

  ........

  Jag känner mig nu slö och omotiverad. I eknonomi-kursen jag läser så läser vi om LEAN-production om hur man ska effektivisera arbete! Jag lyckades göra mitt arbete med ineffektivt idag så jag missade min MMA-träning............


  Själv

  Körde bröstpasset själv på Exclusive idag, rätt svårt att köra tungt men jag fick väl till det ok

  Bänkpress i smith - här finns det stoppare så man vågar köra den där extra repetitionen
  Lutande bänkpress i smith
  Breda dips med extra vikt

  Bröllop

  Jag har blivit på bjuden på bröllop här:  http://www.karismahotels.com/resort/azul-beach-hotel-karisma

  Hade vart grym skoj att åka men ja jag har skola men visst vill du sponsra mig så tackar jag ju inte nej!

  Instruktör

  Jag är en människa som inte är rädd för att säga vad jag tycker och tänker och pratar gärna lite för mycket. Men jag "ogillar" att "spexa" eller vad man ska kalla det i min vardag. Så när jag tänker efter så fövänas jag varje gång hur jag blir när jag sätter mig i instruktörsrollen, man kör liksom bara! En deltagare sa nyligen att jag utrålar galenskap och livsglädje! Kan man få en bättre komplimang?

  Finns en liten video på http://jl-inspiration.blogspot.com/ från min klass från rosa dygnet. Hmm ja det där är väl min instruktörsröst...så låter det inte alls i mitt huvud ;)  Jag känner mig för närvarande helt slut! Jag går just nu på någon slags diet där jag i stort sett bara äter kött och typ broccoli, blomkål, bönor och lite morötter eftersom jag vill gå ner 3kg i fett. Jag ska tävla i -85kg om två månader och då vill jag ligga där utan att behöva banta något precis innan! Sen vill jag bli snyggare också! Jag är inte direkt hungrig men ja energin e ju inte på topp......trött.....


  Styrka på Dom

  Axlar, ben och mage på Klubb Domkyrkan med Pt Micke


  Axlar
  Hantelyft åt sidan 15kg
  Sittande hantelpress 30kg

  Framsida lår och rumpa
  45 gradig Benpress 305kg
  Benspark 113kg

  Mage
  Fällkninv & russiantwist, super set 10kg på bägge
  Woodchooper i drag

  Lyckad utvecklingsutbildning

  Vilken kväll det har varit! Idag gick vi genom de utvecklingsmöten vi som nya utvecklare har haft. Vi fick ge våran syn på hur det gick och vilka tre styrkor och vilka tre utvecklingsmöjligheter vi gett under utvecklingsträffen. Sedan fick vi höra hur instruktören upplevt träffen, vad den tyckte vi gjort bra och vad vi kunde utveckla. Instruktören fick också berätta vilka styrkor och utvecklingsmöjligheter vi givit dem, vi fick där med ett kvitto på hur väl vi lyckats förankra dessa.

  Min utvärdering av instruktören var mycket bra! Instruktören tyckte allt var 100! Jag hade ju gärna hört vad jag som utvecklare kunde gjort bättre, men jag har rätt bra koll på det själv så :) Det var mycket kul att utvecklingsträffen stärkte och lyfte!

  Det var en härlig kväll med fantastiska människor som man fick mycket utbyte med!  Jag vill poängtera att syftet med en utvecklingsträff är att fokusera på en instruktörs styrkor och att hjälpa den att bli ännu bättre!

  Back ;)

  Dagens gympass kördes på Klubb Backaplan. Var svårt att fokusera på att köra alla övningar excentriskt när man var själv. Men jag tycker att jag fick till ett hyfsat pass ändå :)

  Rygg
  Latsdrag ca 55kg
  Incline ca 60kg
  Smal rodd 70kg
  Omvänd Peckdeck 45kg

  Ben
  Liggande lårcurl (hamstrings) 49kg
  Vadpress i calf 112kg

  Ländrygg
  Ryggresning o bellyback 10kg


  Del 2 av utbildning med utvecklingsteamet

  Denna tisdag blir det tyvärr ingen fightingtisdag :( Det är istället del 2 av utbildningen med utvecklingsteamet på Sportlife, vilket ska bli kul! Jag ser verkligen fram mot kvällen! Vår hemläxa var att hålla en utveckling med en av våra tilldelade instruktörer. Jag skrev igår om min sån träff och att jag tyckte att den var lyckad! Instruktörern har sedan utvärderat oss så vi får väl se hur jag skötte mig :)

  Det blir dock träning i form av ryggträning på Klubb Backaplan före utibildningen, hoppas att PT-Linus hänger på!


  Vem ska man lyssna på?

  Det är alltid kul att läsa fighterna om hur man ska äta och hur man ska äta. Vem ska man lyssna på?
  Jag tror att du inte ska lyssna på dem som använder fraser som "såhär är det", "du måste" osv. Människor som "talar negativt" i bestämd form om något de inte testat själva kanske man också ska vara försiktig med att lyssna på för mycket. Lyssna istället på dem som verkar mer öppna och som säger att olika människor funkar olika. Ny vetenskap kommer ju hela tiden så det gäller att hänga med;)

  Själv tror jag att om ditt viktigaste mål är att gå ner i fettprocent att du ska undvika kolhydrater i så stor mån som möjligt. Olika människor verkar kunna äta olika mängd kolhydrater. Det verkar också som att många har svårt att hålla om de bara skär ner på kolhydraterna eftersom de känner sig hungriga och har lång energi och därför behöver öka på mängden fett i maten. Man får testa sig fram och se vad som funkar för sig själv! Själv försöker jag äta så naturlig mat som möjligt, dvs. mat som inte håller i all "evighet". Jag har märkt genom att ta bort kolhydraterna så mår min kropp mycket bättre och jag har blivit av med en hel del allergiproblem. Eftersträva en balanserad kropp som mår bra i första hand! När det gäller hur jag fördelar fett och protein så mäter jag inte men jag skulle vilja sikta på att ligga någonstans på "50-50" men då får jag börja mäta och väga.


  Mage

  Idag var jag alldeles för länge i skolan, tills 20.00! så det fick bli ett litet magpass på klubb Exclusive.

  Magmaskin
  "Brutalbänk"
  Bålrotation i maskin
  Sneda crunch med vikt
  Plankan 2min

  Ett spännande samarbete med Mr Olausson på G!


  Jag är inte kompis med min naprapat

  Veckan började såklart med en bra frukost, stekt bacon och äggröra :)

  Efter detta var jag hos min naprapat, går dit ungefär en gång i månaden. Jag har fortfarande problem med vänstra skenbensmuskeln, tibialis anterior, och nu även min vänstra brachioradialis.


  Tibialis Anteroir (vä) Brachioradialis (hö)  Problemen i armen beror på överansträningning och sw-matcherna. Problemen i tibialis beror dels på överansträningning och att jag är väldigt stel i min vadmuskel. OCH pga att min naprapat bestämde sig för att ge den en omgång med vad han kallar ubåten, han masserar riktigt djupt in i vaden, så är jag inte kompis med honom efter det ;) FAN vad ont det gjorde! Jag ska börja stretcha vaden 24 timmar om dygnet för att slippa den massagen igen! Men jag får lita på när han säger att ju ondare det gör nu desto bättre blir det sedan.


  BOOOOST av SJÄLVKÄNSLA OCH SJÄLVFÖRTROENDE!

  Detta har varit en helg full av glädje som boostat min självkänsla och självförtroende rejält!

  Det började i lördags med en grym box klass på Klubb Frölunda med sjukt taggade deltagare som svettades, slogs och grymtade :)

  Rätt därifrån alla glädje och gemenskap på Rosa Dygnet 24-timmars på Klubb Exclusive! Klassdeltagarna på detta event är så sjukt taggade och ger så mycket av sig själva!
  Standarden på min klass American Idiot sattes under andra uppvärmningslåten då deltagarna spontant började "konsertklappa" i takt till Bruce Springsteen - Born In The USA. Kunde jag annat än le och ge mitt allt resten av klassen) :) Klassen toppades sedan med allsång i Kickstart My Heart och Livin On A Prayer.  American Idiot är en klass där jag tar dig på en musikalisk resa genom USA. Men det är också en resa där du ska få bli amerikanske medborgare och sedan en äkta jänkare!


  De kommentarer jag har fått efter klassen får mig att le ännu mer :)


  Hej Johan! måste bara säga att detta var ett av de bästa passen jag någonsin varit på! Inlevelsen från dig och från klassen var mycket imponerande,jävligt bra rent ut sagt! Tack så jättemycket! =)

  It was very naaaaaaaaajs!

  Det är du som ska ha tack! Fet klass! Mycket imponerad

  Vilken energi. Jag stod utanför och tittade och nästan cyklade ändå!


  Stort tack till alla eldsjälarna bakom rosa dygnet och det fantastiska jobb de gjort! Plus alla instruktörer och alla andra som gör dessa 24 timmar till en av årets höjdpunkt! http://www.rosabandet24timmar.se/

  Utveckling
  Helgens andra glädje kom idag när jag hade min första utvecklinsträff som utvecklare av instruktörer på Sportlife. Tänk att man kan få så mycket glädje och boost av att ge till någon annan! Jag vågar nog påstå att Sportlife är på väg att få Sveriges mest kompetenta och grymmaste cykelteam!

  Kan jag känna mig något annat än fantstisk efter den här helgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Rädda liv! www.rosabandet24timmar.se

  Du kommer väl!

  http://www.rosabandet24timmar.se/  We go USA!

  Från och med nu är jag jänkare hela helgen!


  RSS 2.0