Westside Swt 9

Vad lärde jag mig av turneringen i helgen?
Jo jag har lärt mig hur man bantar. Jag känner att det var en mental styrka att lyckas gå ner de där ca 8kilona på fem dagar. Men slutsatsen blev att det var för mycket att gå ner med bara lite över tre timmar från invägning till match. Min kropp hann inte återhämta sig, energin hann inte komma tillbaka. Den energi jag hade höll i ca en minut sen fanns inget mer. Kille jag mötte var bättre än mig, men jag kom inte upp i normal standard, jag brukar vara seg och stark men nu var jag inget av det. Min motståndare tog flera poäng innan han fick in en arbar på samma arm som jag åkte på en armbar i höstens Westside, så jag fick klappa direkt eftersom jag redan har ont där. Idag är det ingen tvekan om vad jag åkte på för lås. Ledbanden i armbågen är rejält utsträckta.

 


Efter matchen satt jag bara stilla i över en halvtimme, jag kan inte komma ihåg när jag var så trött senast. Jag orkade inte ens lyfta mina armar.

Hur känner jag efter matchen?
Klart man är besviken att man inte kom upp i normal nivå, men jag ska börja tävla i en högre viktklass så jag slipper gå ner så mycket utan har mer energi. Men det sköna med i alla fall den kampsporten jag håller på med är att man är inte alls arg på sin motståndare utan man kramas, tackar för matchen och önskar honom lycka till i fortsättningen! Det är en sjukt skön stämning i alla fall på den här turneringen! Jag är sugen på mer! Man får vara med i Westside 3 gånger, sedan räknas man inte som nybörjare längre. Min tanke jsut nu är att göra en lite satsning på sista Westside, försöka träna 2 mma-pass per vecka plus minst ett sw-pass varje vecka! I vår har det varit sådär med träningen! Plus tävla i både Alive och Svenska Grapplingligan. Ska sommarträna mma en gång per vecka nu också. Tanken ligger där, sen får vi se. Jag vill inte ta det alltför allvarligt då finns risken att det slutar vara roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0