WESTSIDE SUBMISSONWRESTLING TOURNAMENT 9

I måndags vägde jag ca 87kg idag 10:45 var invägningen för Westside SWT 9. Jag vägde in på 78,5kg, alltså minus ca 8,5kg på 5dagar. Så lite har jag nog inte vägt sen 2007!
Det beror lite på vilken våg man tittar på. Jag är sjukt nöjd med att jag klarade detta.

Det är inget jag rekommenderar någon att göra, jag gör det enbart för tävlingens skull och kommer garanterat ha gått upp allt tills på måndag igen. Men det ger mig en enorm psykisk styrka att jag klarade det. Jag har för mig själv visat en enorm disciplin och motivation! Nu längtar jag bara efter att äta bra och träna bra för att kroppen ska må bra. Jag trodde dock att jag skulle må sämre av att typ varken äta eller dricka på flera dagar. Min hjärna har dock inte fungerat.


Eftersom jag ser lika borta ut som jag kände mig i morse tog jag bort ansiktet på den här bilden ha ha

Sedan invägningen har jag druckit en portion resorb, en portion Vitargo, en portion EAA, en gainomax och en snickers. Det gäller nu att snabbt lagra in energi och vätska utan att magen ballar ur. Jag föredrar vanligtvis en kost med väldigt få kolhydrater men nu när jag har kort tid på mig att ladda så är snabba kolhydrater bra!
Nu blir det avslappning, stretching och flygande Jakob.14:00 staratat turneringen på FighterCentre på Viktoriagatan för dig som vill komma och titta. Det är massor av matcher som är värda att titta på. Inträde 100:-

Så har man vart "med" i Fighter Magazine, eller omnämd i startlista i alla fall ha ha
http://www.fightermag.se/nyheter/2010-06-03/startlista-westside-swt-9-klar


Ikväll blir det grymma Green Day på Nya UlleviKommentarer
Postat av: Johanna

Hujedamig! Starkt jobbat! Hoppas det gick bra sen också

2010-06-05 @ 19:48:27
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0