Vikt

Kvällsvikt på invägningsvågen visade 83,4, dvs jag har 4,4kg kvar tills invägningsvikten. Det betyder typ en kopp te och en lite kycklingklubba till kvällsmat. Imorgon blir det lång powerwalk före ja den lilla lilla frukost jag ska äta. En pt-session på Sportlife Örgryte, sedan min cykel 45 - kommer vara låg på energi då, dessutom har jag tänkt cykla i dubbla tröjor. Kvällen avslutas med bastu. Jag är inte så förtjust i bastu men tänkte ta med en tidning och i alla fall försöka överleva en halvtimme. Sedan en lång varm duch och sedan sova.

Invägningen är 10:45 så tänkte gå upp ca 8 för att väga mig på Ullevi för att se om jag måste bli av med mer vikt. Sedan ska jag äta som fan! Ha ha nä det gäller att äta exakt lagom. Förra turneringen körde jag på min vanliga kost men i år blir det nog en hel del kolhydrater också, till och med snabba! Det var svårt att ladda om mellan matcherna untan det snabba insulinpåslaget.

Just nu tror jag att det bli flygande jakob med paraboiled ris, gainomax, cola och kexchoklad :p Cola också, utan kolsyra. Man kanske skulle sockra allt också :P


Just nu är jag så sjukt sugen på vatten!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0