Fullspäckad dag för att vara mig

Igår var jag för en gångs skulle helledig vilket var otroligt skönt! Jag gjorde i stort sett ingenting. Idag var för "sommarmig" en rätt busy dag ;) Två pt-sessioner och två möten vilket resulterade i två nya klienter. Sedan en combatklass som jag inte alls är nöjd med. Ljudet strulade till det för mig så ja jag kom av mig lite :( Men det är bara att prestera bättre nästa vecka.

Jag avslutade med att köra ett bröst-axlar-tricepspass på Exclusive. Grymt gott att de har öppet till 22 nu förtiden. Det blev inte så många superset idag men jag fokuserade ändå på att få upp pulsen och förbränna så mycket som det nu går på ett styrkepass. Körde 3 set med 12or med ca 30 sekunders vila mellan. Med andra ord blev det rätt lätta vikter.

Bröst
Hantelpress, rak bänk
Hantelflyes, rak bänk
Flyes i drag nedåt.

Axlar
Pebbens
(hantellyft framåt med tummarna uppåt, hantellyft framåt med handryggarna uppåt, hantellyft 45 grader med tummarna uppåt, hantellyft 45 grader med  handryggarna uppåt, hantellyft åt sidan med  handryggarna uppåt, hantellyft åt sidan med  lillfingrarna uppåt)
Det som man ska fokusera på här är att försöka att undvika att använda trapsen. Antingen får man ha flera antlar så man kan byta när man inte fixar fler, eller så får man gå kortare uppåt.

Tricpes
French press och pushdown i drag - Superset

Jag avslutade med maxintervaller på cykel med ryggstöd. 30s max, 30s återhämtning x 10

Sedan en lång stretch :)


Dags för kvällsmatSallad med jordgubbar och solrosfrön. Grillad kyckling till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0