Kroppen är trött med lycklig!

Jag var sjukt trött och omotiverad inför att gå till Fighter Centre och kvällens mma-träning! Till råga på allt åt jag för tätt in på så jag mådde lite lätt illa också!
Väl där så började det roligt med lite rullning och ground and pound.

Efter ett tag kände jag mig lite snurrig och blev lite omotiverad, funderade på att sätta mig ner för att via lite. Sen tänkte jag att nä jag får bita ihop så jag lär mig något! Efter det försvann snurrigheten och motivationen kom tillbaka!

Vi avslutade med ca 20-30min submisson wrestling, först bara liggandes, sedan från ståendes med nedtagningar för att fortsätta på golvet. Man bytte träningskompis vid klapp (när någon fick in ett lås och man fick ge upp). Sista killen jag mötte brottades jag med i 6minuter, det är 3min längre än vad vi kör i Westside (nybörjartävling i sw). Han fick tidigt in en triangel (strypning med benen), men han fick inte in den helt perfekt och jag vägrade ge mig. Det kändes som han höll den i 3minuter, men efter att han andats genom näsan ett tag lyckades jag ta mig ur och få rygg, var nära att få in en rear neck choke, men mina armar orkade inte haha. Shit vad trött jag var efteråt och min hals och nacke värker nu :) Jobbigaste träningen på länge!

Det intressantaste är att efter varej mma-träningen är jag helt slut men på vägen hem så piggnar man till och får mer energi än vad man hade innan. Så ska bra träningen vara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0