BodyCombat

Efter min BodyCombatklass förra veckan var jag riktigt nöjd, en av mina bättre klasser! Igår när jag blev utvärderad så sög jag! Det var riktigt dåligt, jag kom ur takt massor..bläh....jag glömde bort hälften av vad jag skulle säga..energinivån kändes blä....micken slutade fungera i låt 7...... suck...det gick inte bra alla. Det är typiskt att man inte kan leverera när man verkligen behöver det. Men ja man får väl se det som att det kan bar gå bättre nästa utvärdering, och jag har fått en hel del verktyg för att utvecklas, och ett nytt motto!

Lite bilder från klassen:


Ja det är dags att köpa en ny kamera!


Kommentarer
Postat av: Julia

Åhh vad söt du är, min lilla combatant!! Och jag garanterar att du inte levererade hälften så dåligt som du kände själv. Du har alltid extrema krav på dig själv och dömer dig för hårt!!

U rock, Strömer!! ;)

Kram

2010-04-07 @ 16:29:41
Postat av: Anna

Typiskt... Jag gjorde också mitt sämsta pass på länge när jag blev utvärderad härom veckan. Men det blir ju mycket konstruktiv kritik om vad man kan tänka på de gångerna man har en dålig dag.

Förbättra lägsta-nivån så att säga :)

2010-04-07 @ 21:11:33
Postat av: Anonym

Du gjorde ett bra pass men jag märkte att du va lite nervös.. men lovar dig att du e GRYMT bra!! men det vet du redan :-) kram

2010-04-09 @ 20:57:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0