BEACH 2010 - Anlita Personlig Tränare

Om du vill träna med mig som personlig tränare så har jag nu fått några få tider lediga. Under juni kommer jag jobba enbart med personlig träning så om du vill kommer iform inför sommaren eller bara tycker att nu är det dags så tveka inte att höra av dig! Maila mig på johan.p.stromer@sportlife.se

Min presentation som personlig tränare:


Det kommer att krävas hårt arbete och du kommer att ha kul under tiden!

Jag kommer från en bred idrottsbakgrund, har tränat framförallt handboll, fotboll och styrketräning, och även kortare sessioner hockey, skytte, bordtennis, golf och Krav Maga. Numera tränar jag mest styrketräning, gruppträning och Mixed Martial Arts. Jag har jobbat med träning i snart 8år.
Förutom licensierad personlig tränare och licensierad styrketräningsinstruktör, är jag gruppträningsinstruktör i Box, BODYCOMBAT® och Cykel. Jag har ett stort intresse i kost.

Just bredden är en av mina styrkor, har en bred övningsbank, så det kan bli allt från vanliga gymmaskiner, fighting inspirerad träning till att jag plockar fram någon härlig ”fysövning” från handbollen.
Två andra styrkor är min anpassningsbarhet och min förmåga att motivera dig på rätt sätt, med bra röststyrka och glimten i ögat.
Jag kommer att anpassa träningen efter dina mål och förutsättningar, så att du finner träningen rolig och givande!

Den finns dock inga genvägar, det kommer att krävas hårt arbete från oss båda.

Jag kommer att få dig att orka den där extra armhävningen, och du kommer att älska den!  Mina utbildningar:

- Lic. Styrketräningsinstruktör - The Academy
- Lic. Personlig Tränare - The Academy
- Kettlebell Coching Level 1 - InCycle
- Flowin - Certifierad
- Lic. Schwinn Indoor Cycling
- Zone Heart Rate Cycling
- Lic. Sportlifecykel
- Lic. Sportlifebox
- Sportlife Anatomiutbildning
- Dr Mark Slavin seminarium om Funktionell Träning - "Myter och verkligheten"
- Dr Mark Slavin seminarium om Anatomi och Styrketräning
- Lic Aerobox grund
- Lic Aerobox påbyggnad
- Core, Core Feelgood
- Les Mills Bodypump grundutbildning
- Les Mills Bodycombat grundutbildning + licensierad


Kommentarer
Postat av: Anonym

väldigt bra och lockande presentation, Johan! Jag blir såååå sugen på att pröva träna med dig men jag har redan en PT, får ÅNGEST om jag säger till honom att jag vill träna med ngn.annan. Jobbar du på Sportlife Ullevi och Frölunda?

2010-04-24 @ 00:41:56
Postat av: J

Vad kul att du tycker att presentatitionen är bra och lockande :) Tackar för den feedbacken!Har du en personlig tränare som du har en bra relation till och som du får ut vad du vill av så är ju det bra!

Jag vill absolut inte ta klienter ifrån en kollega på Sportlife. Är det en annan kedja däremot ;) hahaJag har fasta gruppträningsklasser på Sportlife Frölunda och Lindholmen och arbetar som pt på Sportlife Ullevi och man vill ju helst få ihop så många klienter "i rad" som möjligt.

Jag kan gärna köra pt på Exclsuvie och Domkyrkan också eftersom de ligger i närheten.

Även på någon annan anläggning som ligger lite längre bort som Frölunda någon enstaka gång.Du är välkommen att höra av dig om suget blir för stort ;)

2010-04-24 @ 09:22:11
Postat av: Anonym

tackar för svaret! Suget är redan för stort. En relation till egen PT är som till en frisör- man nästan skäms att gå till ngn. annan, känner sig nästan "otrogen" (väldigt aktuellt ord just nu i media :)Godnatt, Johan

2010-04-25 @ 00:45:06
Postat av: J

Ha ha därför har jag hållt mig många frisörer ;) Ha ha kanske lite starkt ord men jag har nog den relationen med min tandläkare :p Ha en trevlig söndag

2010-04-25 @ 09:49:54
Postat av: Anonym

Ursäkta att jag skriver annonymt men vill vara det än så länge, om det är o'k för dig? Just nu vill jag bara ta på mig träningskläder och köra ett träningspass med dig, men det får vänta. Har fortfarande timmar kvar med min PT.

Kram

2010-04-25 @ 19:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0