Vansinne!!

Jag gick och la mig klockan 2300 igår. Det är väl en okej tid att komma i säng som student med sommarlov? Men nu hade jag en anledning.
Jag och en annan instruktör var uppe och sprang kl 0715 i morse. Vi sprang ca 9-10km iblandad terrän, var fan jobbiga backar i början. Jag tror hon jag sprang med mesa lite för att jag skulle orka haha
Tiden blev väl ca 50min, efter halva sträckan och backarna var slut så kände jag att stelheten lämande kroppen och kom in den berömda andra andningen :) Formen e på väg tillbaka!

Sen vid frukost nummer 2 (tog en proteindrink och 2dl gärdde innan jag sprang) dog jag...orkade knappt äta två kokta ägg, mosade med smör och salt, + några rejäla bitar ost............trött

Men två timmar senare var det dags att hålla en cy 30, det var fullt (bara brudar och jag ;) - skrev detta bar aför att jag vet vem som läser detta haha ) och bara en sån sak gör att man får lite extra energi, så vi körde en helvetes svettig klass! Jävlar, vet inte vart jag fick all energi ifrån!
Nu känns allt piggt och alert igen, käkat köttgryta med nöttbitar, champinjoner, bacon, bönor, grädde och ost. Snart är det dags för repan igen.

E riktigt nöjd med dagen än så länge :)

Kommentarer
Postat av: Evelina

Bara brudar, dom bästa brudarna skulle jag vilja säga:)

2009-07-28 @ 14:19:43
URL: http://evelivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0