Onsdagen so far

Haft en härlig dag vid havet idag med SP och A, jordgubbar och ölkorv. Rätt god blandning ;)
Men det blev lite stress när jag skulle hem till mitt gymintro. De flesta gymintrona hos oss har varit obokade jättelänge, men idag hade tre stycken bokat in sig. Så jag kom inspringande fem minuter innan, och hade inte hunnit duscha så var saltig och härlig ;)
Hade bland annat en tjej som jobbar hos en konkurrent men valde att träna hos oss över sommaren ;)

Efter detta var det dags för mitt sista fasta cykelpass inne i stan, hade laddat som bare den! Och så kommer jag dit och vad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo stereon e trasig......den brukar vara kass på det här stället men nu var den paj! Och den hade tydligen varit det sendan igår.....vore ju bra om jag kunde fått veta......eftersom jag kör med min ipod och de ställt ditt en sån liten cdspelare............... gaah!!! Som tur var hade jag glömt några gamla pass i mitt fack. Jag försökte göra det bästa av passet med extremt låg volym...och ja.........men det blev svettigt och jobbigt ändå :)
De fick välja ngt ätbart i repan eftersom det var mitt sista pass, my treat.
Och varför ska jag inte ha det mer?

Jo jag tog klassen i julas bara för att jag inte fick någon combat-klass, men nu har jag fått en combat :) SÅ då har jag en combat, en cykel och en box, det räcker eftersom jag har två gymintron i veckan plus pt-kunder.

Efter detta så körde jag biceps och triceps.

Biceps
Scottcurl - 3 set
Stående ex-curl - 3 set
Superset stående hantelcurl och sittande curl åt sidan. - 3 set

Triceps
Dips - 3 set
Pushdown med stång - 3 set
Pusdown med rep - 3 set

Efter detta blev det mycket skratt på Ice Age III! Mycekt rolig film och 3D var ganska bra! Otroligt fula glasögon *haha


Kommentarer
Postat av: julia

reparatören hade lovat att komma när de ringde honom i tisdags. så vi väntade på honom på onsdagen, vi saknade även instruktörer till tre pass igår, varav två fick ställas in. så du kanske förstår att vi inte riktigt hade tid att ringa dig och gnälla om stereon....

2009-07-02 @ 10:45:24
Postat av: Susanna

Den var roligt filmen! Jag är egentligen inte överförtjust i animerat men den var faktiskt riktigt rolig på sina ställen och sen blev det ju såklart mycket roligare med de fula glasögonen :)

2009-07-02 @ 11:00:10
URL: http://powersus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0