Karalkarl

Jävlar vad det åskade och blixtrade i natt! Och för att inte tala om regnade. Jag har ingen rullgardin så det flammade upp i sovrummet varje gång det blixtrade. Jag tycker det är mysigt! Fick till och med sms från tjejer som var rädda. jag är ju en så rikgtig karlakarl som man känner sig trygg med *ha ha ha ha ha

Det som är mindre mysigt är att jag vaknade med halsont i morse igen! Känns lite bättre nu, men ingen träning idag heller. Blir inget åkande till kusten heller, ska ju bli kass väder imorgon igen!

Får väl lägga mig ute i den lilla sol som finns idag, sen blir det bio ikväll.Jag gillar att roboten är bakgrunden och Megan Fox och hennes bröst är i förgrunden. Handlar ens filmen om Tranformers eller är det Megan Fox´s karaktär den handlar om? Vi får se ikväll.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tyvärr! Det är du nog inte värd ;)..Köra bil fort gillar jag (även om det inte är jätteballt i min)... Köra motorcykel... framtidsplan!

2009-07-08 @ 11:51:19
URL: http://metrobloggen.se/annoula
Postat av: Johanna

ja fy vad det åskade och regnade. Brukar aldrig bry mig om sånt, mennu klev jag faktiskt upp och ständge alla fönster, balkongdörren och drog ut slappar...

2009-07-08 @ 17:52:07
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Johanna

PS. Det var fel!

2009-07-08 @ 17:52:24
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0