Utkast: Igår var ...

Igår var jag på inflyttnignsfest och drack light öl. För även om det är precis lika mycket alkohol i dem som vanliga öl. Så blir man varekn full eller bakfull av dem!

Så det var inga större prbolem att gå upp i mrose och åka iväg på det första boxkvartalet.


Snabb update

Har inte hunnit att skriva på ett tag. Har tyvärr inte hunnit träanr så mycket heller. Har jobbat i repan eller hållt klasser varje dag denna vecka, plus!!!! Som resten av klassen har jag glömt bort att vi har dugga i mekanik på måndag!!! Så jag ahr suttit tills 2400 och 0200 och pluggat på nätterna, försöker hinna kalrt med alla rekomenderade uppgifter så jag kan göra några gamla duggor sen.

Men har hunnit all styrka denna vecka plus några kondition, blir en mils löpning imorgon också, till min boxklass.

Men har ju i alla fall insturerat en combat och två cykel denna vecka, och en box plus min box imorgon, men det är ju inte ansträngande för mer än rösten ;)


Men på tisdag händer det grejer, då ska jag testa lite som ska påverka min styrka och min fettprocent, sägs det....


tebax till pluggandet

Trött

Det har varit två långa dagar.
Igår var jag på F hela eftermiddagen och kvällen, jobbade i repan och hade Cykel 45. Idag var jag uppe tidigt och stod i samma repa och hade mitt boxpass. Var deltagarrekord idag :) Passet ökar och ökar :)


Nu e jag trött trött 

Sliten

Idag känner jag mig väldigt sliten i kroppen.... efter ett gympass och teamat en combatklass.
Gympasset gick sådär, bänkpressstången var hal och jag hitta inga gymhandskar att köpa, på A, som kändes bra...jävla materiallirare ;).... men det blev
bänkpress, lutande hantelpress och dips med vikt.
Bodycombaten jag teamade med A-M var jättekul. Det tyckte deltagarna också, vissa sa att de aldrig kört så hårt förut :)
Jag kände mig dock sliten i kroppen innan passet.. och trodde jag skulle gå under en bit in i passet ;)

Min träning sedan förra måndagen är ungefär såhär:

Måndag: 1h powerwalk, styrketräning, lite combatövning
Tisdag: 1h powerwalk, styrketräning och poweryoga
Onsdag: 40min powerwalk, instuera 60min cykel
Torsdag: Styrketräning, Bodybalance, Bodycombat
Fredag: Styrka, instruera 45 min cykel.
Lördag: En mils löpning
Söndag: Bakis ;)

Måndag: Styrka
Tisdag: Styrka, tema BodyCombat, Bodyjam
Onsdag: Styrka, instruera 60 min cykel
Torsdag: Styrka, tema BodyCombat

OCh det som är kvar denna vecka är:
Fredag: Instruera 45 min cykel
Lördag: Ev springa en mil, dock så går det nog inte tyvärr eftersom jag har en väska med mig :(
Söndag: Boxkvartal

Ingen röst men lyckas ändå

Idag var det övning i mekanik i skolan, skönt med ett ämne som fattar i början i alla fall :) Algebran och Anlysen var jag inte alls med i från början. Mekanik är nog lite roligare också :)

Dagens cykel 60 på C gick mycket bra trots dålig ljudanläggning, dock var det inte musiken som krångalde idag, det gick inte att höja micken alls. Jag fick i stort sett gapa allt jag skulle säga. Då var jag redan hes från combaten igår, hur tror ni min röst låter nu ;)Nu kan man ju säga att jag ska sänka musikvolymen...
...men det går inte att träna till nedvarvningsvolym...för det var vid den nivån man kunde höra vad jag sa, utan att jag gapade....
Men klassen var mycket bra, deltagarna var med bra och körde hårt.
Fick kommentarer efteråt som; Du är en slavdrivare :) och det här var det bästa på länge..och alal är så trevliga och säger tack när de går :)

Men det bästa är nog damen som jag skrev om förra onsdagen, hon som sa redan innan passet att hon skulle gå redan efter en kvart för att hon trodde att hon inte skulle orka mer än så, fast hon satt ju kvar hela klassen ändå :)
Hon var tillbaka idag och sa att det var enn upplevelse förra veckan och att hon skulle köra idag också :) När sådana människor kommer tillbaka, då vet am natt man lyckats :)


Ska bli intressant hur jag ska lyckas tema combat imorgon med den här rösten :)


Morgonaktiviteter

Det kändes faktiskt lite bättre i nacken efter att ha tränat ryggen. Kör några övningar där jag får sträcka ut, de muskler som gör ont, rätt bra.

Dagens träning

Övn. Latsdrag med v-handtag
Primär muskel. Latisimus Dorsi Sekundära. Biceps, underarmar, och axlar.

Övn. Sittande rodd i drag, rak stång  
Primär muskel. Latisimus Dorsi Sekundära. Erector Spinae (korsryggen) Biceps, quadriceps och hamstings.

Övn. Marklyft  
Primär muskel. Erector Spinae (korsryggen) Sekundära. Biceps, axlar, traps, quadriceps och hamstings.

Övn. Ryggresningi ställning (Hypersträck)  
Primär muskel. Erector Spinae (korsryggen)  Sekundära. Övre rygg och hamstrings.

Dock har jag slarvat bort min ena träningshandske och eftersom jag har lite mesiga händer så går det lite sämre att träna utan dem :(

Sedan var det sjukgymnastdags och in med lite nålar i rygg och nacke. Det är faktiskt väldigt skönt, förutom när sjukgymnasten vrider på nålarna.Blev så i alla fall

Självklart träande jag axlar och traps lite för hårt igår, och så combat på det, vilket idag resulterat i ont i nacken...... men ändå ska jag gå och träan rygg nu. Hinner itne det i veckan annars....sjukgymnasten efter det.........

Bodycombat är lätt!!!!!!!!!..jämfört med....

Bodyjam.....


Jag sitter är nu och är så jälva slut!
Klockan 1600 började jag styrketräna. Axlar och traps.
Ökade lite på samtliga övningar idag. Eg måste jag ta det lugnt med axlarna och övre rygg så det inte blir så att jag inte kommer upp ur sängen igen.

Dock åt jag för mycket klockan 1530 så jag mådde dåligt under hela gympasset, trodde jag skulle spy..bläh
1720 var det dags att tema combat med M., och jo det är jobbigare att instruera combat än att delta på en klass. Jag var grym, hoppas jag ;)
Jag har aldrig gått på M.s klass eller temat med honom. Men jag tycker att han hade bra teknik och bra variation på sin teknik.
Jag körde låt 1,,5,7,8.

Efter detta prövade jag Bodyjam för första gången på riktigt, har ju prövat två låtar förut. Men fy fan vad det var svårt. Det var kul och S.P. är grym. Hon är grym på combat men ännu bättre på bodyjam :)
Jag hängde väl med där och där, men ja koriografimässigt är det mycket svårare än bodycombat, tycker jag.

Efter en timmer styrketräning och två timmar högintesinv konditionsträning så fick jag släpa mig hem från gymmet, och nu försöker jag mosa i mig mat så jag orkar gå och lägga mig sen ;)

Jag har bränt kalorier så in i helvete

Fullspäckat

Idag hade jag tänkt gå upp 07:30 men det gick icke. Kom inte upp förrän typ nu. Lat lat lat
Dagens frukost är den vanliga:
En tallrik keso med jordgubbar och havregryn.
En kopp grönt te
En macka (pågen-energi) med skinka och stekt ägg.

Idag är det föreläsning i Mekanik och Termodynamik som gäller. Trodde att jag fått låna böckerna till kurserna, men nej det var inte riktigt rätt böcker så det blir till att handla böcker för en bra bit äver 1000spänn :(

16:00 ska jag gymma, axlar och traps
17:20 Tema bodycombat
18:30 Pröva Bodyjam

 

Testade Bodyjam för några månader sen, men då blev instruktören dålig efter två låtar så då fick jag gå in och köra några låtar combat isället. Får hoppas det blir ett helt pass idag :)

Armmåndag

Idag var det fullt på mitt gymintro, men ja det gick precis lika bra som att ha en person...men varför skulle det inte göra det. :)
Sen var det dags att gymma, den vanliga måndagsträningen

Biceps
Stående ez-stång - 3 set
stående växlande hantelcurl - 2 set
Curl i drag - 2 set

Tricpes
Pushdown - 2 set
Tricepspress från pannan - 3 set
Kickback - 1 set
Dipsmaskin -1 set trappa, ner

Underarmar
Underarmscurl med skivstång - 2 set
Underarmscurl med hantlar - 2 set

Mage
Möte bröst -knä -2 set
Magmaskin - 3 set
Crunch med vikt på boll - 2 set
Plankan i 2min och 15s.

Fortfarande svårt att känna något i biceps efter passet. Triceps känns dock lite, dock inte magen :( Missade tyvärr Sverige - Spanien i handbolls Vm, var tydligen  en grym match :)

Imorgon ska jag tema combat

Vanlig måndag

Det blev en sen natt i lördags och därmed så var det inte mycket action igår. Gjorde inget som direkt är värt att skriva om här.....det enda som är värt att nämna från gårdagen är att det var en bra match mellan Sverige och Sydkorea i handbollsvm.

Idag börjar skolan igen.... därför man är uppe så okristligt tidigt..

Gott

Just nu dricker jag en iskall öl, äter några chips och ser på handbollen. Kan det bli mycket bättre *he he

Löpning och utvärdering

Hmm det var inte 8km snarare 9km och det var ett par backar som jag inte hade räknat med. Långa backar för en som är otränad i löpspåret..eller ja på asfalten...
Tiden ca 50-55min utan att vara särskilt anfådd får väl ansess som godkänd. Nu ska vi se 1.44 delat med 2 är lika med 54 min om jag inte räknar fel vilket är tiden för mitt halva Göteborgsvarv, 10,5 km. Så dagen ca 9km på typ 50-5min är ju klart godkänt.

Mitt boxpass idag gick mycket bra, mycket folk :)
Det var väldigt kul at få sitt pass utvärderat. Jag har faktiskt aldrig fått ett boxpass utvärderat trots att jag hållt på med det sen 2003. Men det är väl upp till ens chef..?
Jag fick bra tips på vad jag kunde fixa till så passet blev ännu bättre, flytta på lite övningar... visa mitzhållningen lite bättre, lite mer action i den tredje gången jag jag visar övingen (man visar varje övning tre gånger), tajta till mina armbågar lite och ja det var väl typ det....sen var det mest lite småpill men ja fick feedback på det som jag själv anser att jag är erfaren, framåt, har utstrålning, energi, röststyrka och ja en bra helhet.
På sen skala av 10 tycker jag att jag är en 7-8. Jag vill bli en 10,  eller ja snarare en 9,5 för annars så strävar man ju inte efter att bli bättre.


Nu ska jag äta, sen ska jag dricka öl. Mina Kilkennys har stått till sig i några veckor i frysen....

Första gången på över ett halvår

Idag ska jag försöka mig på att springa en längre sträcka än typ 5km sen Göteborgsvarvet förra året. Så lag är jag *he he
Nä jag kom av mig med löpningen när jag slutade spela handboll, där sprang vi ihop två gånger i veckan, vilket gjorde det lättare och roligare att springa.
Jag tycker inte att löpning är särskilt roligt. Men däremot är det väldigt bra träning. Frågan är om det inte är den bästa formen av konditionsträning, särskilt intervallträning.
Fast jag tyckte att löpning var rätt kul förföra året då jag sprang typ 3-4 gånger per vecka och utvecklades fort.

Jag sprang Göteborgsvarvet förra året relativt otränad förra året. Jag hade löptränat bara 6-7 gånger mellan januari och när nu loppet gick. Jag siktade på att ta mig runt på 2 timmar, dock blev jag rejält överraskad när jag gick i mål på 1.47 vilket sedan korrigerades till 1.44. Hade jag haft en klocka på mig så man hade haft bättre koll på tiden och hade löptränat i alla fall en gång per vecka plus några långsträckor i benen så hade man nog kunnat pressa sig ner mot 1.35. Men ja så roligt e det ju inte så det är värt det *he he


Åter till dagen.
Ska försöka springa lite över 8km i RAT-tempo (Run And Talk typ 70-75% av Maxpuls). Varför jag ska springa just den sträckan är för att det är avståndet till F där jag har min box idag. Lämnade mina grejer på F efter min Cykel igår.
Blir det för jobbigt så är det ju bara att hoppa på en buss *hehe
Men jag springer iväg så jag har god tid på mig.Sen är det ju dags att bli utvärderad på boxen, vilket ska bli roligt. Jag vet ju att han kommer rätta min teknik och kommer kanske inte gillar några av mina övningar.

Nepp dags att dra på sig understället och ipoden. Just nu är det Åke Edwardsson - Segel av sten som jag lyssnar på.

Fredag - snabbt

Idag blev det en powerwalk till ica för att handla, 40min dit, sen 40min hem med packning :)

Gymning, bröst och lite biceps.
Bänkpress
Lutande hantelpress
DIps med vikt
Flyes i drag

Stående bicepscurl med ez
Stående växlande hantelcurl
Sen en bicepsspecial i drag där man sitter på golvet med benen framåt och har stöd för armbågarna mot en bänk. Känns som bicepsen ska slitas av :)

En proteindrink och en swebar sen min fredagscykel.

Imorgon ska jag utvärderas på min box...... natti

Nästan 3 timmar ;)

Idag har det verkligen tränats.
Innan frukost blev det inge powerwalk idag utan det blev lite combatövning istället.
Sedan en sväng till Ä för att ha en pt-kund.
Sen snabbt in till stan igen för att göra massa nytta...hm det blev till att sätta sig i soffan typ till klockan fyra....

Men sen jävlar... först styrka, ryggträning.
Latsdrag v-handtag 3set
Marklyft 3 set
Rodd med rak kort stång 2 set
Ryggresning med vikt iställning 2 set
Chins Trapp ner

Sen Bodybalance. Dock var jag tvungen att gå lite tidigare eftersom jag skulle gå på combat direkt efteråt, och detta fick mig att känna mig stressad på balance-passet och det "förstörde" klassen lite, inte en klass då man ska känna sig stressad. Så nästa gång ska jag inte ha något direkt efter, eller helst inte ha något alls efter :)
Combaten gick väldigt bra, tog i som fan. Svettades som en gris *he he
Orkade hela styrkan idag också..kanske inget man ska erkänna, men jag har hat lite problem med just denna *he he

Så nästan tre timmars träning, vilket känns riktigt skönt :)

Imorgon är det powerwalk till ica-supermarket för att handla lite.

Cykel 60

Idag blev det en kortare powerwalk trots att jag kom upp 09:40 istället för 11:00. Men jag satt och latade mig i soffan istället.
Ännu en akupunkturbehandling hos sjukgymnasten idag. Dock ingen nackmassage idag :(

Tog mig en evighet att göra min klass tills idag, datorn bara krånglar. Hade min första cykel 60 på C idag. Började med att hjälpa en dam som frågade om det var okej ifall hon gick efter typ 10min eftersom det var hennes tredje pass någonsin och hon skulle aldrig orka. Men jag visade henne cykeln och fick henne att stanna hela klassen. Dock så glömde jag för en gångs skulle bort att fråga om det var några fler nya på klassen. Jag är så van från min fredagsklass att det är samma folk jämt, och de har ju cyklat i 100 år.
OCh tydligen hade det suttit några stackare längst bak och inte fattat något. Jag tycker visserligen att är man helt ny på något och är osäker så frågar man ju instruktören som är där i god tid om man kan få hjälp. Men självklart ska jag fråga, och det lär jag ju göra nästa onsdag.

Jag gjorde om passet precis innan jag gick, eftersom jag tyckte det blev ltie för långt, men nu blev det lite för kort istället så nu är det tillbaka i sin ursprungliga form.

Mitt pass var mycket uppskattat av döma av de kommentarer jag fick efteråt. Några sa att det var det bäsa cykelpass de någonsin har vart på :) Det fick jag faktiskt höra när jag hoppade in på en Cykel 45 på C.
Men ljudanläggningen på C är nog tyvärr bland de sämsta jag varit med om, men innan jag ger en totalbedömning så ska jag lyssna på den ur klassdeltagarnas position.

Nu sovdags. Vid kallt väder är det skridskor imorgon :)

Poweryoga

Dagen startade med en timmes powerwalk. Frukost på det. Ett stekt ägg, laktosfri keso (mer protein i den än den vanliga också), några frysta jordgubbar och lite havregryn på det. Plus den obligatoriska koppen grönt te såklart :)

En tripp till doktorn blev det också. En kombination av piller blev det också.

Gymning på Almedal, axlar och traps.

Så prövade jag Poweryoga också. Det var väldigt svårt och jobbigt. Blev rätt svettigt faktiskt. Men skönt och stärkande. Det var samma instruktör som hade Bodybalancen som jag gick på förra veckan. Riktigt bra.
Men jag tror jag föredrar Bodybalance eftersom man sträckte ut kroppen mer i det, óch det behöver jag :)


YES

Yes :) Fick 4a på tentan i Matematisk Analys :) BIG YES Inget plugg på påsk för mig.


Gymintron gick alldeles utmärkt idag. Var bara två inbokade och bara en som dök upp så var lätt som en plätt :)

Efter det körde jag styrka, armar och mage.
Biceps
Stående ez-stång
Stående växlande hantelcurl
Stående curl i drag

Tricpes
Pushdown
Tricepspress från pannan
Kckback

Underarmar
Underarmscurl med skivstång
Underarmscurl med hantlar

Mage
Möte bröst knä
Magmaskin
Crunch på matta med vikt
Plankan 2min

Sen 10 min på bandet.

Snabb proteindrink


Nu hemma har jag övat in låt 2 på combat 38.

Definition av måltid

Det blev allt en powerwalk idag, och trots att klockan redan var ett så blev det en timmes promenad innan frukost...eller ja man kan väl inte kalla det frukost när man äter klockan två..eller? Kvalificeras ju inte ens in som brunch...eller ens lunch ju ;)

Jag tror vi bestämmer oss för sen lunch :)

Veckan

hmm vad händer denna vecka då.......
idag har jag mitt första gymintro så måste åka till A och kolla vart maskinerna är belägna. Sen blir det väl lite egen gymning efter det.
Kanske lite konditionsträning ikväll också.. vi får se.

På onsdag har jag mitt första cykel 60 på city. Så dags att börja leta musik :)

Just det ska till läkaren imorgon och förhoppningsvis så får jag lite piller som verkligen är smärtstillande...... sen blir det lite nålar i nacken på onsdag också.

Cykel 45 på fredag och boxen på lördag.
..... busy week..och nästa veckan börjar skolan då e det kört...he he

Söndag

Igår var jag på 75 årsfest 20 mil norr ut. 3x25årsfest. Det var mycket trevligt trots att jag var nykter :)  Klockan 23:30 så satte jag och G. oss i hans systers bil så körde jag hem. Det var skönt att sova hemma eftersom jag skulle upp och jobba idag.
Haft två stycken kunder och sen stått i repan i några timmar. Det var lite hektiskt idag. Vi började en ny kampanj igår, så det gick några kort.
Självklart skulle det handlas kort under peak-tiden, dvs när folk skulle in på passen, och då så strulade x antal saker. Men det e gött när man får jobbar lite.

Just nu prövar jag ett recept där man gör kladdkaka i mikron. Ska bli vispgrädde till *mums :)


Lördag

Hmm jag har kommit fram till att jag sträckt bägge ljumskarna på Bodybalance-passen i torsdags. Så går det när man försöker göra de mer avanccerade grejerna, och inte håller sig till det lättare *he he

Idag började min boxklass igen. Hade ett nytt bra pass :) riktigt jobbigt. det var riktigt bra med folk också :) Passet går riktigt bra. Ska lägga upp det här någon gång.


Snart ska jag åka 20 mil och gå på 75 års kalas. Dock ska jag nog vara nykter så jag kan köra hem ikväll. Jag har pt-kund imorgon och ska stå i repan, så vill gärna komma hem i natt igen.


Angående Lets Dance, så var det ju bra att höra att Blodinbella lågt risigt till.
Dock kanske jag ska ta tillbaka det där med George Scott skulle vara bra...he he Fast han var ju flörtig *ha ha
Om man ska ha någon favorit så får det nog bli Morgan Alling (alltid gillat honom, sen Tippen) och Magnus Samuelsson.


Nä mat


Bodybalance, Cykel m.m

Först har jag glömt att skriva att jag mår illa över att EMD.s låt Jenny Let Me Love You vann grammis som årets bästa låt. Den e ju bläh.....

Igår var jag på Bodybalance. Det var andra gången jag var på det.
Det är grymt bra träning för mig, behöver bli vigare och "statiskt" starkare. Mia som ledde passet var jättebra, hon hade en lugn röst som verkligen passade för "mindpass".
Mitt enda problem med sådana pass är att jag har svårt att slappna av. Jag föredrar pass som t.ex. combat då det hela tiden händer saker. Just därför kan det vara nyttigt för mig att gå på sådana pass :)


Idag så fick jag knepa ihop ett pass till min cykel 45. Håller på att sortera min musik, lite rörigt bland den.
Det blev ett kontinuerligt pass 70-80% av Maxpuls. Mellan lagom och tufft.
Mål: Förbättra kondition.


Sf 50% ERA - Ameno (Remix)

Sf 60% BRUCE SPRINGSTEEN - Born In The USA

StF 70% ALFAPETH - Fascanation

Sf 75% GARY MOORE - Over The Hills

Sc 80% DINA - Bli Med Meg

StC 80% - Played Alive

Sf 80% KENNY LOGGINS - Dangerzone

CH 80% 2 UNLIMITED - Never Surrender

Sf 75% SNAP - Rythm Is The Dancer (Club Mix)

Nedvarvning BRUCE SPRINGSTEEN - Streets Of Philadelphia

Stretch EVA CASSIDY - Fileds Of Gold 

Stretch ENYA - Africa


Körde styrka före passet också
Bröstträning
Bänkpress
Lutande hantelpress
Dips med vikt
BröstpressIkväll ska jag titta på Lets Dance och hoppas att Blondinbella åker ut direkt.
Ska bli intressant att se Magnus Samulsson dansa också *he he
Jag gissar att George Scott är hyfsat bra


Dock så tror jag att jag töjde ut mig lite för mycket, har sträckt ljumsken nu...


One hundred pushups igen

Japp trots den meterdjupa snön ute (den var vä eg 3cm djup) så genomförde jag min powerwalk före frukost för tredje dagen i rad. Fast varför ska man sgäa powerwalk? Har vi träningsmänniskor eller folk i allmänhet  blivit för häftiga för att använda ordet promenad eller att vi vart ute och gått.
Ja ja en powerwalk genomförs väl i ett högre tempo än en promenad...men ja man kan ju ha tagit en tuff promenad..eller ngt :)
jag kommer säkert fortsätta att skriva powerwalk...

Ett nytt försök till att klara hundra armhävningar i följd har också påbörjats.
www.onehundredpushups.com
Jag börjar återigen på vecka tre.

14 armhävningar
18 armhävningar
14 armhävningar
14 armhävningar
20 armhävningar
En minuts vila mellan varje set. Tre gånger per vecka ska man träna. Får vi se om jag har tillräckligt med tålamod detta år.

Nu dags förs dusch, sedan sjukgymnast för akupunktur. Vilket förhoppningsvis betyder att jag kan skära ner på de smärtstillande pilleren (eller heter det pillrena?).
Resten av dagen ska jag göra två cykel pass, ett 45 och ett 60, plus ett boxpass.

Veckolöprundan

Kvällen bestod av ryggträning

Latsdrag med v-handtag
Rodd i drag med kort rak stång
Marklyft
Ryggresningar i ställning

Sen skulle jag avsluta med chins, men på kedjans "fingym" fanns ingen chinsmaskin, jag hitta inte ens ett chinsräcke.....det är för att vara rak, jävligt dåligt tycker jag.

Efter detta kort stretch av ryggen och nacken.

Sen typ 20minuters löpning ute. Blev bra svettig trots kylan.

Sedan lång stretch av benen. Jag är trött på att vara stel.

Powerwalk, powercombat 38

Idag var jag faktiskt duktig och gick powerwalk i solskenet igen :)
Fast duktig räknar jag när jag håller ut mer än två veckor. Två veckor är mitt rekord, inte mycket att komma med *he he
Idag gick jag en timme i vasastan, lite roligare än den turen jag gick igår.

Sedan hem för att äta frukost.
Frukosten idag blev ltie speciell eftersom jag inte ville få håll när jag skulle teama combat klockan tolv.
Dagens frukost:
En macka med ägg och skinka.
En drink med protein och carboflex (maltodex.)
En halv burk laktosfri keso.

Sen var det dags att teama combat 38 för första gången. Det gick helt okej tycker jag.
Det "blöder" inte lika mycket i axlarna som det gjorde de första gångerna man körde den *he he
Var trevliga människor på passet. Bra jobb folk har som har mer än en timmes lunch :)

Nu ska det ätas, kycklinggryta med ris, sen ikea.


Fairing - Rage

Har ju inte pratat om hur jag reagera på Fairings Rage - orange. Rage är för övrigt en pre-workout produkt, för den som inte vet.
Först en lite innehållsförteckning:
(Per hundra gram)
 • Creatine Malate - 20 g
 • Arginine AKG - 15 g
 • Beta Alanine - 15 g
 • Inositol - 10 g
 • MCT - 10 g
 • L- Citruline Malate - 7,5 g
 • Taurine - 5 g
 • L- Tyrosine - 5 g
 • L- Fenylalanine - 5 g
 • Vitamin C - 2 g
 • Magnesium - 2 g
 • Koffein - 800 mg
 • Arom (Aspartam)

 • Eftersom jag inte dricker kaffe och därför reagerar starkt på koffein så tog jag först bara en halv dos.
  Det hände dock inte så mycket då, men sen när jag tagit full dos 25g så börja jag känna av lite av de stikningar i kroppen som jag hört att andra fått.
  Huvudet blir väldigt klart pga allt koffeinet, så energimässigt så känner jag orkar mer..eller ska vi säga att jag okar med konditionsmässigt. Vet inte om jag direkt orker fler reps i gymmet. Men vi får se...

  Träning, mycke träning

  Följande har hänt idag.
  Blev halvt om halt erbjuden att börja som personlig tränare inne i stan också, vilket jag ska lite om man säger så...eller ska var behjälplig på en anläggning om man säger så. Inte särskilt bra svenska där, *he he

  Dagens träning bestod av låt ett och två på Bodycombat 38, sen följande styrka:

  Axlar (här kör jag på alldeles för lätta vikter eftersom jag inte vill riskera att få så ont igen, att jag inte kommer ur sängen, det hände för ca två månader sen)
  -Militärpress i smithmaskin
  -Sittande hantelpress
  -Hantellyft åt sidan

  Traps
  -Skivtångsshrugs
  -Rodd rakt upp med ez-stång

  Underarmar
  Skvistångscurl
  Hanterlcurl

  Mage
  Knä till bröst
  Magmaskin
  Crunch med vikt
  Plankan en och en halv minut

  Sendan följt på låt tre och resten av bodycombat 38.

  Sen ikväll har jag övat in några låtar till på bc 38, ska tema imorgon.


  Dagens notis är:
  Tur att jag såg fel på vilken dag Sverige spealde final mot Kanada i JVM-hockey. tänk om jag suttit upp på natten och kollat på den förlusten, och blivit förbannad över idiotdomarna


  2009 Start

  Träningsåret 2009 har visserligen innehållit en del träning redan, bland annat styrka i söndags och igår, plus en del combat.¨

  Idag började i alla fall träningen med över en timmes powerwalk. Gick förbi vattentornet och över E6an, där det var massor med fågelskådare med sina enorma kameror och kikare. Plus en hund som bar sitt eget koppel :)

  Nu blir det dock ingen frukost utan lunch direkt. Byter ut frukosten mot lagad mat eftersom jag ska träna tidigare idag. Ska till backa och gå igenom en gyminstruktion som jag sedan ska börja hålla på almedal.

  Och efter det ska det gymmas.
  Dagens gymning innehåller axlar, traps, underarmar och mage.

  RSS 2.0