VRIDNEN MARKNADSFÖRING ELLER REN LÖGN???

Ursäkta...på Les Mills hemsida står det bland annat att Bodypump är det snabbaste sättet att bli av med fett Ursäkta!!! No Way in hell!!!!!!!!!!!!!!! Generellt bränner man ju inte särskilt mycket kalorier på ett bodypump-pass ens! VRIDEN MARKNADSFÖRING KALLAR JAG DET!

http://traningslara.se/blogg/bodypump-en-uppdatering-med-fler-studier-del-i/
http://traningslara.se/blogg/bodypump-en-uppdatering-med-fler-studier-del-ii/
http://traningslara.se/blogg/falsk-marknadsforing-kring-bodypump/

Jag rekommenderar enbart bodypump som sista utväg, dvs. personen vägrar köra styrketräning i gymmet eller om man vill köra det för att man tycker att det är skoj! Själv tycker jag att det kan vara kul typ 2-4 gånger om året, men då beror det oftare på att det är en bra instruktör än att själva träningen är rolig.


Kommentarer
Postat av: Alex

jag älskar bodypump! Men hatar gymträning:P Kanske är det för att jag inte riktigt lärt mig och känner mig helt vilse bland alla maskiner, olika övingar och muskelknuttar.

Har också läst de där artiklarna, den sidan är så bra! Att förbränna 600 kcal under ett pump-pass som det påståts någon stans är inte möjligt..falsk marknadsföring! :P

Kan passa på att önska dig GOTT NYTT ÅR förresten när jag ändå är igång:)

/ en trogen bloggläsare

2009-12-30 @ 20:54:15
URL: http://halsotoppen.blogspot.com
Postat av: J

Jag förstår att det kan vara lite "skrämmande" att gå ut i gymmet om man tränar på ett gym med många muskelknuttar. På våra gym är det en blandad kompott som tränar i gymmet. Och som du säger så är det väl nästan med allt, är man osäker så väljer man bort det. Styrketräning blir roligast när man får resultat! Har man inte styrketränat förut så kommer ofta resultaten ganska snabbt i början :) Antingen får man gå på de gymintron som gym erbjuder, träna med en kompis som kan eller med en personlig tränare.

Bodypump är ju eg. inte styrketräning i dess sanna mening utan extrem uthållig styrketräning. Ska man vara helt ärlig så har jag för mig att det står någonstans i undersökningen att om du är väldigt van vid bodypump (typ 5ggr per vecka) är man och väger över 95 kg så kan du förbränna över 600kcal.... Men du som många som tycker redan att Bodypump är roligt så Les Mills behöver inte locka folk med falsk marknadsföring. Det är tråkigt att de gör så eftersom det är många som lyssnar på Les Mills. Själv tycker jag att Jam, Combat och Balance är de roliga delarna hos Les Mills :) Gott Nytt år på dig med! och kul att du läser min blogg :)

2009-12-31 @ 10:35:52
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0