Väldigt lite mat

Jag kan typ ha fått i mig max 1500kcal idag, jämfört med de 3500-4000 jag brukar ligga på. Men dagen har inte vart särskilt jobbig, lite trötthet infann sig mitt på dagen och jag har varit lite trögtänkt men annars helt okej. Min cykel 45 Activio var fullsatt och den gick mycket bra. Det var mycket energi, sjukt varm och mycket svett! Var imma på speglarna. Det kommer att bli ännu bättre när deltagarna har hittat sin ungefärliga maxpuls och lärt sig koppla känslan i ben och puls till de olika intensitetsnivåerna, dvs. procenten. Men de gillar det väldigt mycket! Det blir som en nytändning för många! Jag körde idag i långärmad för att svettas lite mer, och ja det gjorde jag haha

Idag lade jag en halvtimme på stretch efter klassen, brukar slarva med det, men vill vara så mjuk som möjligt imorgon. Tog 15min sol plus varm dusch och bastu efteråt. Tyvärr pallar jag inte så länge i bastun eftersom jag tycker det är sjukt tråkigt och inte särskilt skönt. Blev också den sista måltiden innan invägningen imorgon. Det blev lite grillad kyckling och en proteindrink.

Ikväll blir det lite mer plugg, lite städ och lite sippande på grönt te och vatten. Kanske gluttar lite på idolfinalen också. Tidigt sänggående.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0