Sista måltiden ha ha

Då var sista mma-träningen gjord för i år, och även sista inför Westside SWT 8 som går av stapeln nu på lördag på FighterCentre. Nästa termin är man inte längtre nybörjare utan fortättare. Det blev en relativ lugn träning som startades med lite boxning, sen en del stående tekniker följt av lite lung sw och sen all fysträning på Gladius moder, "Varvet".
-Fem stycken vridningar av viktplatta ovanför huvudet
-10 hantelswing
-10 st: armhävning med händerna på hantlarn - lyft den ena hanteln till axel - armhävning - lyft den andra- upp på fötter och lyft hantlarna upp till raka armar
- 5 chins
Sen om från början :)

Men vi körde lugnt eftersom det är många som ska tävla på lördag.


Efter träningen prövade jag att väga mig på invägningsvågen som vi ska använda på lördag. Där vägde jag 82,8kg i boxershortsen. Men jag tar inga risker! Tar det lungt med maten och vattnet imorgon! Så sista måltiden nu ;)

Började prata lite med en kille om kosten inför tävlingen, och det visade sig att han var dietist.....jag säger bara att jag inte orkar med dietisters obefintliga förmåga att tänka lite själva....särskilt inte efter att ha tränat mma ;) Men ja funkar det för honom så kör på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0