Mat och vätskekontroll

Då var det sista dagen innan Westside. Idag försöker jag att bara äta protein, självklart blir det en del fel också, svårt att undvika, men kolhydratsintaget ska ligga så nära noll som möjligt så att jag blir av med så mycket vatten som möjligt, jag ska dock inte ligga så jag får vätskebrist.
Jag kommer att äta många men små mål idag. Till frukost blir det två ägg och köttfärs. Resten av dagen blir det köttfärs, kotletter och kyckling. Sista måltiden blir direkt efter min Cykel 45 - Activio klockan 17.00 på Frölunda. Efter det blir det en lätt bastu och en varm dusch. Jag vill inte få någon konstig vätskebalans redan kvällen före.


Vidare så är det plugg inför tentan i Hållfasthet och en pt-session.

Morgondagen
Imorgon blir det en promenad i tjocka kläder plus ev. en bastu, det beror på när jag gå och lägger mig plus när jag kommer upp ur sängen. Ingen mat och så lite vätska som möjligt.
10.45 börjar invägningen. Direkt efter invägningen så ska jag äta, och då gäller det att äta lugnt så magen inte ballar ur, det blir nog en grillad kyckling, någon ost och EAA-XX och Vip-X. Vi får se hur jag mår.

13:03 Regelgenomgång
14.00 Publikinsläpp (100kr i inträde)
14.05 Börjar turneringenWESTSIDE SWT 8. Nybörjarturnering i Submission Wrestling på Fighter Centre
http://www.gladiusmma.com/kalender.asp?kalender_id=1138

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0