Fitnessfestivalen - Les Mills kvartaler

I helgen har det varit Fitnessfestivalen på Svenska Mässan i Götgeborg, på själva mässan spenderade jag max 30 min. Har man vart på den en gång så känns det som man har sett allt, och jag det var tredje året i rad som jag var på den. Visst man skulle ju kunna kolla på alla shower och hitta bra priser på kosttilskott och kläder, men jag orkade inte.
Jag hade boxklass tills klockan 12:00 i  Frölunda och trodde att combatkvartalen började 13:00 med teorin började 12:45 och klassen 13:30, så inte en siffra rätt någonstans. Denna år kvartalsklass på FF var grymt mycket bättre än förra årets! Pernilla, Oscar och vad den nu tredje hette levererade en riktigt grym klass med mycket energi! Jag säger bra 42ans låt 7, Muay Thai, är nog den pampigaste som jag varit med om! 8 minuter död! Dock är denna finallåt, 8an, inte alls lika jobbig som 41ans. Men överlag tror jag att jag kommer gilla 42an mer än 41an, men det är långt kvar till releaserna på Sportlife.

Efter detta blev det till att handla mat, grillad kyckling, ost och pepsi max blev det. Så gott! Tittade på Sportlifes show på exposcenen också, riktigt bra jobbat! Medverkade gjorde bland annat Sussie Pe och Jim Berg.

 Helgens höjdpunkt var ändå BodyJamkvartalen med underbara och charmiga Johanna Andersson och grymma Åsa Eriksson! Jag hade kört tre av låtarna med Johanna två gånger förut så skämmde i alla fall inte ut mig :)
Men shit när man tar ut rörelserna är BodyJam riktigt jobbigt!


Åsa Eriksson & Johanna Andersson (Min mobilkamera suger)

Mina två svenska favortinstruktörer hittils är Sussie Pe och Johanna Andersson, mycket energi och glädje! Sen bjuder de enormt mycket på sig själva!


Kommentarer
Postat av: Lina

Gryyym dans! =) nice

2009-12-07 @ 13:08:28
URL: http://lajna.webblogg.se/
Postat av: J

Visst va det!

2009-12-07 @ 22:53:46
Postat av: Johanna

Jag tittade på några pass som hölls på övervåningen på fitnessfestivalen. var riktigt kul att se alla så synkade och med så mycket energi och glädje.

2009-12-07 @ 23:25:32
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Åsa Ehrnholm

Ni ser ut att ha haft det riktigt bra.

Sussi är grym! Åsa Eriksson lika så. :)

2009-12-09 @ 10:58:58
URL: http://asaehrnholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0