HÖSTKICKOFF 60min uthålligetsklass - CYKEL


Dagens schema

09:30 Köpa nytt busskort och försöka hitta föda. Kylskåpet är tomt!

11:00 Köra igenom Fantastic 4- klassen med resten av gänget

13:00 Michael Jackson Dance Tribute. Jag har lärt mig korren i natt ;)

13:50 Kolla på polaren som har handbollsmatch

15:30 Gymma ben , triceps och mage. Förkortad version av alla tre.

Kvällen: Hem till JumJum och fixa och trixa med musiken inför våran höstkickoff

Varning

Höll ju på att glömma!

Det företag som vi köpt cyklarna av har nu servat alla våra 36 cyklar (instruktörscykel medräknad) i tre dagar. Jag tyckte min cykel hackade lite på vänster sida. Men ja ja det e bara att köra, ingen tid att fixa med det då.
En bit in på nedvarvingen så flög en av skruvarna som håller fast staget i ramen iväg, och en annan var halvägs ut. Bra servat tycker jag!
Minst 2 cyklar till lät konstigt! Och det har de inte gjort förut.

Hade var kul om staget hade lossat typ in en stående backer eller ngt. Hade jag nog fått lite ont ;)

Sen flög ju min percing av mitt i passet också ha ha

Biceps, cykel, handboll och combat

Nä det blev inte fullt, regnet kom och spolade bort flera av dem. Men det lovar gott inför hösten :)
Det blev en riktigt trevlig och bra klass. Dock känns det skönt att lämna detta upplägg bakom mig, börjar tröttna på musiken och det är bäst att lämna den innan man tröttnar helt på den.

Sen så är det dags att antingen köpa ut min volvodator eller lämna tillbaka den. De jävlarna ska ha nästan 6000 spänn för en tre år gammal dator, visserligen 24tums skärm. Men jag kollade vad ett liknade nytt skulle kosta, inte mycket mer...svårt val.... eller.....

Fick precis ett trevlig samtal :) En polare som bytt upp sig från vår moderklubb (från div 4 till div 2) i handboll ska hit och spela cup. Precis brevid gymmet jag ska till och öva in vår Fantastic 4 Combat :) Perfekt! Kul att se lite handboll, va inte igår.

Just det, tränade biceps innan klassen också :)
Stående ez-curl
35,5kg/8 37.5kg/6 37.5kg/4
Stående hantelcurl
20kg/4 17,5kg/8 17,5kg/5
Stående curl i drag
8an/7 8an/6 8an/6


Nu ska jag köra igenom alla bc-låtar vi ska köra på klassen!

Fullbokat = Hösten här

Just nu är min cykel fullbokad. Klassen var i stort sett alltid fullbokad redan söndagen innan när vi hade 25 cyklar. Men det kan bli första gången med 35 cyklar :) Hoppas det håller sig! Men det lovar gott inför nästa fredags specialklass 0 Höstkickoff!

Doctors - Diabetes

Tittar på Doctors som börjar bli ett av mina favoritprogram. Att jag tittar på det mycket kan ju ha att göra med att det går samtidigt då jag äter frukost.
Idag handlar det om diabetes och hur man ska mildra och bota det. De pratar om bars och juice som diabetiker kan dricka, och att man ska äta mindre av t.ex.  flingorna till frukost.  Men det pratar inget om att använda sig av en lågkolhydrast kost som istället är rik på fett. Detta trots att amerikanska diabetikerförbunder, ADA,  har godkänt den kosten som behandling för diabetiker. Återigen! Varför äta konstgjora bars när du kan äta naturlig mat? Och varför överhuvudtaget äta den mat som gör att du blir sjukare?
En intressant kokbok för diabetiker från 1917.
http://www.archive.org/stream/diabeticcookeryr00oppeiala#page/n7/mode/2uphttp://www.kostdoktorn.se/ada-godkanner-lagkolhydratskost-till-diabetiker

Trött

Hm lite träningsvärk idag. Men ytterst lite. Det idag är det en gymning och en cykel 45 på g. Fast jag e så sjukt trött no att jag vill gå och lägga mig igen, men det är för lång till sängen! zzznark

Trött!

Japp redan idag blev mma-träningen jobbigare. Det var en hel del repetition av t.ex figure 4 och armbar, fast det var lite varianter på dem!
Vi lärde oss att hålla positioner och sånt, kommer dock inte ihåg vad det heter.
Men idag gjordes fysen lite jobbigare. Fortfarande 20s träning och 10s vila. Men nu var det två omgånar burpees och en omgång armhävningar, i fem minuter :)


Fan ta jävla nordic budo som påstår att jag inte betalt grejerna jag beställt av dem och därför inte skickat dem! Jag har visst betalt dem och kan bevisa det, jag måste ha mina blåa byxor på måndag! Men inte fan kommer de att ordna sitt misstag så jag får dem på måndag, utan det kommer minsann ta fem jälva dagar till! Fuck them om de inte ordnar det! Ska aldrig handla där igen om de inte löser det!
Blir kanske lite väl negativ här, men jag e trött och ska och gå och lägga mig då får man vara sån!

Vissa anledningar

Lite dåligt med träning idag pga vissa anledningar, men om 2 timmar är det dags förr MMA-träning nummer 2. Men idag hoppas jag pga dessa anledningar att den inte är jobbigare än förra ha ha
Man har bara sig själv att skylla ;)


Rösten

Jag körde en hård cykelklass på en anläggning ikväll. Men tyvärr kommer mr höga krav på mig själv fram, så jag fick ingen bra känsla av klassen alls....... :( Inte nöjd med mitt instruerande, vilekt iofs mest berodde på att min röst e lite dålig. Så det var väl väldigt bra som vanligt ;)
Var i alla fall vad jag fick höra :)


Njo sådär på baksidan

Nä ska fan inte träna mer på lilla gymmet i stan. Är några saker upptagna så står man där som ett fån, finns knappt några dubletter. Gillar inte chinsstängerna där heller. Jag vill ha en rak, rättså smal stång. Inte dessa med vadering som vrider sig på! Därför finns numera bara en anläggning jag kör chins på :P

Annars blev dagens pass ok
Rygg och baksida axlar

Uppvärmning: ca 10min promenad på bandet

Chins...dålig ställning
-/5/3 -/5/3 -/2/4
Rodd till mage, tjurstång
50kg/6/3 50kg/6/3 55kg/6/3
Latsdrag, brett grepp
8an/6/3 9an/6/3 9an/6/3
Hög rodd till hals, brett grepp
6an/8/3 6+/7/3 6+/7/3
Shrugs med viktskivor
30kg/sida/8 + 3 på 25kg/sida  30kg/sida/6 + 3 på 25kg/sida  30kg/sida/6 + 6 på 25kg/sida 
Korsdrag, liggande
2an+/6/3 2an+/4/3 2an+/4/3
Ryggresning i Bellyback
15kg/6 15kg/7 15kg/7
Korsryggsmaskin
72kg/8 74,5kg/7 77kg/6

Proteindrink efter detta

Avslutade med en väldigt lätt löpning i ca 6km. Inte jobbig någonstans. B2 är så rädd att tappa muskler nämligen utan vill bara springa i fettförbrännande syfte.¨

Lucnh på detta sen lite solning ute i det gröna.

Nu lite jobb sen har jag en cykelklass 18.00. Sen får vi se vart kvällen slutar....

THE DOCTOR BLIR FÖRBANNAD

Ah härligt The Docotor, Travis Stork,  blir påhoppad av ett läkemdelsföretag och blir galet förbannad tillbaka!! Underbart att folk visar känslor i ett annars rätt neutralt program! Härligt av läkemedelsrepresentanten att våga hoppa på programledaren också, det är väl typ tabú att göra i USA. Ävne om han från företaget bara tänker pengar...Ser han inte lite arg ut här ;)

Godmorgon

Inget halsont denna morgon, men hostar som fan. Men skit i det vi kör träning ändå! Dags för rygg och baksida axlar med B2. Kanske löpning efteråt också? We´ll se.
Nu börjar vi dagen med att snabbt få in energi eftersom det är en timme till träning :) 8h sömn:)
Proteindrink och gryta med broccoli. Ingen idé att äta frukost innan träningen.
Första MMA-träningen avklarad

Japp då var den avklarad och fysiskt sett var det inga problem för mig. Det var mer hjärna som fick jobba lite mer när man skulle lära sig låsen.
Jag var där i lite för god tid haha, en hel timme. Men ja man vet ju aldrig ;)
Det var typ 50-60 förväntas fulla grabbar + typ två tjejer som stod i korridoren och tryckte, annat än på gruppträningspassen där det e ombytta roller ;)

Så här såg själva fösta passet ut:

Självklart en del info först.
Sen leduppvärmning och lite pulshöjande med hjälp av sergantjumps och lite skidåkning.

Efter detta fick vi en och en lära oss att brygga rakt upp och brygga rakt upp med vridning åt sidan.

Vi gick  vidare med att para ihop oss två och två och då ha en som satt ovanpå oss, i mount, som skulle träna på att klämma sig fast med benen när som låg under gick upp i brygga och åt sidan.

De lås vi fick lära oss idag var figure4 och armbar. En hel del att tänka på när man ska utföra dem och mycket repetition kommer att krvävas innan de sitter.

Vidare så lärde vi oss att "simma" i klinch, det vill säga flytta klinchen från sida och sida. Detta utvecklade vi sedan med att lägga till ansatsen till en nertagning.

Sen var det dags för en relativt lätt fys. 20s träning 10s vila. Övningarna var: 1. Situps (jag skulle kalla det crunch) med benen i 90grader och klappa bakom varje gång. 2 Armhävningar. 3 Burpees (Jag kallar den totalen) Huka sig ner, sätta i händerna, hoppa bak, armhävning, tillbaka och göra ett upphopp med klapp. Jag tror vi gjorde den 3-4ggr. Var flera som visade på dålig fysik och "gav upp" redan på andra vändan. Jag tyckte det var jobbigt när vi väl gjorde det, men höll ett bra tempo på tårna genom hela. Men såklart om man vetat hur många man skulle göra totalt så hade man ju kunnat ta ut sig mer!

Vi avslutade med mer info.
Träningen var inte så jobbig denna gång, men det blir ju mycket info första gångerna och mycket hjärnverksamhet. Jag tror inte att det är något problem om jag kör en gruppträningsklass denna dag också. Men det kommer bli mycket jobbigare :)
Jag känner två andra personliga tränare som tränar där plus en annna gruppträningsinstruktör, så helt ensam var man inte heller ;)
Det var i vilket all som helst grymt kul!

Nu blir det mat och lite fixpix

Då är det dags! Första MMA-träningen

Japp då är det snart dags för mina första mma-träning, 20:30. Ska bli intressant att se hur hård träning det kommer att vara redan första gången. Jag hoppas få ett bra värde på hur bra tränad jag eg är, eller kanske inte alls! Och jag kommer få se om jag pallar denna typ av träning utan att tillföra kolhdyrater via kosten. Ska bli mycket intressesant!

Men först ska jag ha ett möte men en kollega om den teamningen vi ska göra fredagen den 4:e september.

NYA SKOR! Det tog typ 8 månader!

Nu har jag äntligen hittat ett par okej träningsskor. Det är inte riktigt vad jag ville ha, men det får funka och de kostade bara 499:-. Deta är ju sjukt billigt för träningsskor, men när jag kollade så verkar et som priserna har sjunkt! Jag har aldrig köpt indoor skor för mindre än 900.- förut, mina föra ascic kostade typ 1300:- eller ngt. Men efter att ha varit i de flesta sportaffärer så såg jag itne så många sådana skor i den prisklassen. Så min tanke om att de skulle vara för billiga, och därmed dålig kvalité, är kanske ogrundande. Det är ju ändå ett par nike jag köpt. Faktiskt första gången jag köper Nike träningskor. Mest hållt mig till adidas, asics och puma förut. Men nu är står et x antal nike skor på hyllan. Sen köpte jag fyra träningslinnén a Nike igår. 99 spänn stycket på en outlet! Ett svart, ett blått, ett grått och ett vitt! Helt okej!

Nike T-Lite VII Leathermicheal jacksson dance tribute Göteborg

Nu på lördag kl 13:00 kommer de hålla en Micheal Jacksson Dance Tribute i Nordstan - korset i Göteborg. Blir samma korre som den bounce höll i Göteborg! Alla är välkomna! Jag ska banne mig försöka ta mig dit med, för icke dansare var välkomna också :P


Bläh

Igår trodde jag äntligen att jag hittade ett par träningsskor jag vilel ha, men tyvärr passa de inte med min feta väster-stor tå. :( Men har ett fulare alternativ som jag kan köpa, e rätt billiba så får väl gå.

Igår hade jag ont i halsen och kände mig seg när jag vaknade, samma sak idag :(
Körde en bra styrka igår med Schenken ändå, skulle gått upp idag och gått ut och gått men kroppen orka inte förrän nu, en timme för sent. Har vart lite slarv med för lite mat på sistonde. Får skärpa mig lite där!

Igår körde vi:

Bröst
Lutande hantelpress
Bänkpress
Calbecross neråt
Lutande bänkpress i smithmaskin

Axlar (förutom baksida)
Sittande hantelpress
Lateral raise
Enarmslyft i drag
+en övning till som jag helt glömt av vad den heter'


Måndag!

Ny vecka nya utmaningar. Det lät väl hurtigt och motiverande. Fan vakna lite snorig och hostig :( Idag ska jag ta tåget för att träna......med Schenken
ska också pröva Body Science EAA-XX. SKa bli intressant om se om jag märker någon effekt. Ska man vara riktigt "seriös" nuförtiden ska man ju övergå från vassleprotein till aminosyror....vi får se vad jag tycker och priset spelar ju också roll....

För övrigt så håller jag upp med flera konsttillskott för att se om jag samlat på mig vatten av kreatinet. Blir bra "protein" omega-3 nu ett tag.


INGLOURIOUS BASTERDS!

Jag är lyrisk efter att ha sett INGLOURIOUS BASTERDS! Brad Pitt och Christoph Waltz är fenomenala! Quentin Tarantinos nya mästervärk är en av de bästa filmer jag sett!

Filmen är rolig, spännande, oväntande, häftig, det e action! Den e så jälva bra!!!!Professor Fredrik Nyström VS MR Stephan Rössner

Sitter och läser en radio intervju med Professor Fredrik Nyström och Stephan Rössner där Rössner bland annat säger att fett ger dålig mättnadskänsla.
Jag upplever att kolhydrater blir man typ aldrig mätt av, eller aldirg en längre stund. men av fett blir jag snabbare mätt och håller mig mätt längre.

Stephan Rössner likna mer och mer en amatör när han t.ex. drar till med att det finns hundratusentals studier som att man tror att en inlagring av mättat fett på sikt skadar hjärta och kärlsystem och kanske också ökar risken för tumörer.

Fredrik Nyström kontrar med att skratta och säga att det inte finns några studier alls som säger att mättat fett är farligt för oss.

(Självklart har jag valt ut vad jag tyckte var bra, så läs eller lysna själv på intervjun så får du se själv)

Läs den här:
http://www.kostdoktorn.se/professor-mattat-fett-naturligt-och-ofarligt

Lyssna på den här
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1714121&BroadcastDate=&IsBlock=

Idag skriver Fredrik Nyström en instressant artikel i Expressens söndagsbilaga om fett och matmyter. Han skrivet bland annat:

"Matmyter enligt Nyström

  • Mättat fett (är inte farligt)
  • Kolhydrater (bör man vara försiktig med)
  • Antioxidanter (gör nog ingen nytta)
  • Fettsnåla mejeriprodukter (ta inte bort fettet)
  • GI-metoden (ta bort kolhydraterna helt istället)
  • Vitaminbrist (majoriteten behöver inga tillskott [utöver D-vitamin, min anm])
  • Att äta lite och ofta (självklart går man ner mer om man hoppar över måltider) "

Intressanta tankar!


Biggest Loser

Japp då var det dags för en ny säsong av Biggest Loser (har väl redan gått i Usa gissar jag) och återigen ska man få se hur extremt tjocka människor plågas alltför hårt för fort. Tänk om de istället ändrade maten först )och höll stenhårt på den) och började med lagom träning. Så hård träning för en tjock människa som kanske inte tränat förut kan ju vara fruktansvärt och shit vad mycket hungrigare de blir!
Men det e ju amerikansk tv och hur kul vare det med folk som bara sitter och äter och motionerar lagom, och inte spyr i tv, gråter eller svimmar. Då skulle de inte få så många tittare i USA.Nä stenhård koll på maten! Låt dem inte frestas av att ha tillgång till sötsaker som det har funnits i tidigare omgångar för att se om de klarar det. I Sverige verkar ju flera vettiga som jobbar med kost och träning vara överens om att lchf funkar för extremt feta. jag tror att det är bra för så många fler, men det håller inte så många med om ännu.

Visst de får ju massa andra fördelar av att träna, men stegra den istället! Visst går de ner massor, men flera av dem har ju gått upp enorma mängder efter programmets slut!


OCH VARFÖR I HELA VÄRLDEN SKA DE STRYKETRÄNA OM DET BARA HANDLAR OM ATT GÅ NER I VIKT? Självklart massa andra bra fördelar med det och visst mer muskelmassa mer förbränning....men kanske borde de mäta fettprocent istället?
Fast nu kanske jag har fel....det kanske de gör.....?


Hon Jillian e ju jättedutkigt, fast jag ...ja hon kunde skaffa sig lite mer info om ny vetenskap...jag är inget sånt enormt fan av henne som hon Petra eller vad hon nu heter som skriver i Metro om träning. Enligt mitt tycke så skriver hon mycket strunt också, jag undrar ibland om hon bara skriver vad folk säger eller om hon skriver vad hon tycker....Då gillade jag mer han Jim (SlimJim) Roslund som skrev förr!


Läsvärd artikel i The Times
http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1914857-1,00.html

En bra dag!

Vart en bra återhämtningsdag för kroppen! Trots att jag har haft en stor lust efter att träna så har jag inte gjort detta. Jag har faktiskt bara lämnat min lägenhet för att tvätta. Suttit med sortering av viktiga papper, otroligt vuxet! Men dennna lördag har innehållit mycket kvalitéts tv också :)
Igår småfnissade jag till Simpson och Family Guy och idag storskrattade jag till Top Gear! Otroligt bra tv-program, men den budgeten så ska det ju vara bra! Den enda fysiska aktiviteten idag har vart på tv, friidrotts vm.

Imorgon är det tänkt med lite träning, 5km löpning och backträning. Men det beror på aloholmängden ikväll. Det blir i alla fall nya Quentin Tarantino filmen, Inglourious Basterds, kl 14.


Trevlig kväll och trevlig natt! ;)

Lite nya träningsgrejer

Köpte lite nya kläder och utrustning

Ett par mma-shorts som jag även tänkte ha till combaten. Ett par blå Fighter Gear MMA-Shorts Wipe Out
Två par lindor, ett par blåa och ett par röda :)Otroligt vackert!

Nu vet jag inte hur macho jag upplev som går på dansklasser och ja överhuvdtaget att jag jobbar som instruktör hahha. Men i vilket fall ska jag nu gå ur min trygga machozone och erkänna att jag blev vädligt rörd och grät när jag såg följande dans i SO YOU THINK YOU CAN DANCE! Ett helt underbart och rörande dansnummer av Koreografen Tyce Diorio som handlar om bröstcancer.GRYMT!

Ah idag hade jag full klass! Eller jag hade haft det om det hade varit typ mars. Men nu har vi 35 cyklar iställlet för 25 så...men man får ju vara nöjd ändå!
Men var var mina gubbar!!!!? Bara en av typ 10.......säkert ngn fånig utandsresa haha

Men jag körde en riktigt grym klass idag! Var väldigt laddad efter gårdagens monsterträning. Jag tänkte skriva om ngt viktigt här,,,,,men jag glömde bort det helt....får bli en annan gång :)


Mår gött!

Jag mår så sjukt bra efter träningarna igår! Härlig träningsvärk :) Borde kanske känna mig lite sliten men inte! Har sjukt mycket energi! Dock ska jag inte använda mig utav den förutom till min cykelklass ikväll och en 5km löprunda + backträning på söndag.

Då ska vi räkna lite. Tror inte det blev så mycket träning den här veckan ändå.

Måndag: Afron & Styrketräning
Tisdag: Powerwalk & Styrketräning
Onsdag: Stryketräning
Torsdag: Stryrketräning, Combat, Jam, Pump & Combat
Fredag: Cykel

Räkning så långt: Ca 12h. Oj det blev ju rätt mycket, men ja tar man bort powerwalken så blir det ju bara 10h ;)

FANTASTIC 4 - BODYCOMBAT HÖSTKICKOFF!Mindre än 2 veckor kvar!

Återhämtning

Shit idag var jag trött när jag vaknade första gången, så jag somnade om i 2,5timme till. Jag sov otroligt gott! Undra vad det kan bero på ;)
Idag ösregnar det, så jag tänker inte gå utanför dörren, förrän om fyra timmar då när jag måste åka och hålla min cykelklass. Men förutom det så handlar den här dagen och säkert morgondagen om återhämtnin, mat och vila. Fast ja jag ska träna in två combatlåtar också inför det som komma skall, den 1:a september! Fast det blir stretchlåten idag ha ha
Har en härlig träningsvärk efter ryggpasset i onsdags och all baksideträning från combaten igår :)

Det som hade vart ännu goare vore om jag hade vart helt ledig idag :)

Still high on training

Fortfarande full av energi efter att ha serverat massa fulla studenter och städat efter dem. Dock börjar det kännas att jag använt mina ben idag :)
Kvällmaten blev sex stycken kycklingben dränkta i olja :) Smarrigt!

Nu ska jag städa lite och sen sova sjuk gott!

Utmaning avklarad! UTAN TILLFÖRSEL AV KOLHYDRATER!

Japp då kan du som påstar att ingen kan träna hårt utan att tillföra kolhydrater slänga dig i vägen! DU HAR FEL!
Jag har idag utamant mig själv rejält!

Pass 1 Förmiddadg
En timme styrka i gymmet + en timme BodyCombat

Pass 2 Eftermiddag
1h BodyJam, 1h Bodypump, 1h BodyCombat

Kommentarer om dagen.
Efter pass 1 så var jag full av energi. Blev dock lite seg efter att ha satt mig i soffan och ätit. Var faktiskt rätt seg när jag kom till Bodyjamen. Men så fort jag började träna så fick jag massa ny energi. Jag är nog lite konstig där, jag får mer energi när jag tränar :) Sen så tror jag att jag får lite energi hela tiden från mitt fettlager när jag inte har så mycket kolhydrater som hindrar fettförbränningen. Jamen var dock lite svår, eftersom jag körde en annan koregorafi förra veckan. Man behöver ju typ tre gånger på sig innan man lär sig helt.
Jag ska vara ärlig och säga att i vissa låtar på pumpen är det svårt att veta hur mycket vikt jag ska ha på eftersom jag inte kör det så ofta. Hade jag vetat rätt vikter hade jag kunna optimera det passet mer. Men jag blev nog nästan helt slut i de flesta låtar. Men jag återhämtar mig extremt fort! Samma sak på alla klasser idag. Jag blir ju slut under klassen, men återhämtar mig superfort!
Avslutade med en grym combat, halva nya 41an, ah Metallica, och halva 40!
Det sjuka är att jag skulle kunna träna mer :) ha ha (OCH jag mesar INTE när jag tränar, det kan man se på svett mängden ha ha!)

Dagens matintag kan ju vara intressant
Frukost: Proteindrink, ett paket bacon och två stekta ägg +te. Kreatin och mina vitaminer
Före träning: En portion Rage
Efter gymning: En proteindrink
Lunch En halv grillad kyckling och en sjukt fet halv vitlököst!
Före pass 2: En proteindrink
Middag: Resten av kycklingen och osten.
Kvällsmat: Vi får se.

Har fått i mig tre koffeindrickor idag också. 3 stycken Omega-3 tabletter + mina 3 Trab... jag hur fan det nu stavas ha ha
Lite mycket proteindrinkar kanske, men lätt att ha med till gymmet :)

Nu borde man kanske vila resten av veckan, men har en cykelklass imorgon och sen har jag lovar Schenken att spinga 5km och köra backträning på lördag. ha ha

Jag börjar känna mig i grym form!!!!!!
Nu ska jag åka och phaddra på en sittning.

HA EN GRYM KVÄLL!!!!

Halvtid

Det är nu halvtid. Det blev dock bara mage och tricpes på styrkepasset. Hann inte mer. Combaten gick bra. Dock så återhämtade jag mig fort som bare den :)

Nu återhämtning med mat och vila + dusch. En timme kvar tills tretimmarspasset!

Idag är det dags UTMANINGEN!

Idag ska jag se vart jag kan pressa min kropp. Mitt mål är följnade:

Ca en 1h styrketräning, mage, triceps, underarmar och nacke.
En bodycombat

Det var förmiddagspasset.

På eftermiddagen är det dags för:
Bodyjam
Bodypump (Om jag ska skippa ngt så e det denna)
BodyCombat

Vi får se hur detta går. Ska bli spännande :)

WISH ME LUCK

Trött

Igår kände jag mig seg inför styrketräningen, men ju längre jag tränade desto piggare blev jag, och jag kom hem med massa energi. Konstigt hur det funkar för en del :)
Det blev återigen bara pressövningar på bröstet och lite annat på framsida axlar.
Bänkpress
Bröstpress
Lutande bröstpress
Smithmaskin

Hantellyft framår
Axelpress i maskin
Lateral raise
Hantelyft åt sidan

Sedan blev det lite combatövning på kvällen


Fan e trött idag med----

mixed martial arts

Idag fick jag mitt nybörjarbrev om terminstarten på MMAn. På tisdag 20:30 e det dags, då får vi se om jag överlever. Jag räknar med sjukt tuff, ja övermänskligt hårt! Ska bli kul, men kanske.....


Idag blir det styrka och kanske löpning om jag hittar en bra runda

....

Äh jag vill vara helt ledig, inte göra ngt..usch.....

Grym!!

http://www.youtube.com/watch?v=6s-ABCTC_10&feature=related


Sedan

Sedan blev det ett phaddermöte på skolan. usch ska slösa bort tre dagar på skolan som jag kunde gjort ngt nyttigt med, typ vart hemma och göttat mig :) Men lovat e lovat!

Sedan prövade jag Afro för första gången (prövade visserligen en gång på ett konvent för typ fem år sedan). Tjejen som hade klassen, passade väldigt bra till det! Hon var väldigt duktig på att visualisera (en del vädligt roliga, blev mängder av skratt) och hade bra energi, hon använde också bra nivåer. Var t.ex. en låt som skiljde sig rejält från de andra. Himla kul! Om tekniken kan jag ju inte uttala mig eftersom jag inte kan sånt ;) Vad sak jag säga om Afro då? Jag gillar inte riktigt att inte ha sko på mig, det är säkert jättenyttigt och man vänjer sig men i nuläget så gillar jag det inte. Det var som instruktören rätt jobbigt styrkemässigt, gissar på en del träningsvärk i rumpan, men lätt att följa. Konditionsmässigt så gav det kanske inte så mycket. Men jag gissar att som med annan träing så blir det jobbigare ju mer man kan. Sen är det ju faktiskt bra att variera sin träning och inte bara köra högintensiv cardio hela tiden. Men det var ett kul pass!

Sedan så körde jag ett förkortat benpass med E. Blev bara benpress, benspark, sittande lårcurl, insida lår och sittade vadpress. Varför blev det förkortat? Jo för att....

Sedan så blev jag bjuden på middag av B2, så jag kunde ju inte komma för sent till det. Han hade svängt ihop fläskfilé i en grym gräddsås med massa goa grönsaker till :) Smarrigt värre :)

Sedan åkte jag hem för att få lite jobb gjort. Ska kolla igenom den musik jag har och välja ut vad som duger för höstens cykelklasser! Ska äta grädde med jordgubbar till detta! Mumsfilibabba!!!

Grym start

Jag tror jag har haft den bästa starten på en vecka på evigheter! Powerwalk á 2 timmar i naturen med Schenken. Bra disskusioner om anatomi, träning, relaltioner, flickor och handboll. Känner att jag fick sjukt mycket energi av detta! Nu blir det frukost nummer två kombinerad med lite bloggläsning och matlagning. Snart phaddermöte på skolan

Äh det e måndag så jag orkar inte hitta på någon annan rubrik än måndag

Då var det måndag igen. Vart tog igen 3månaders sommarlov vägen? Eller ja det e ju två veckor kvar, men ändå. I morgon bröjar ändå de nya nollorna. Får se om jag ska vara fadder eller inte...e att sugen på att typ inte göra ngt efter ha gjort så sjukt mycket grejer..

Min vecka startar med promenad Schenken. Kan bli styrka och Afro ikväll...vi får se vad som händer....

2 filmer

Ikväll har jag sett på Da Vinci koden - den förlängda versionen, och nu tyckte jag att filmen var riktigt bra! Kommer ihåg att jag var lite besivken när jag såg den första gången på bio. Jag såg en film till ikväll, Taken med Liam Neeson. Har hört att den ska vara mycket bra och den var GRYM!!! 9/10poäng!Usain Bolt - Helt sjukt!

Han är helt enkelt helt sjuk! Tyson Gay springer på 9.71, den tredje snabbaste tiden någonsin, och har ändå inte ens chans! 9.58 är helt sjukt! Den bästa 100 meters finalen någonsin! Frågan är vad han kan göra på resterande distanser!

USAIN BOLT

IDIOTUTMANING TORSDAG

Idag tog jag ut mig fullständigt på combaten. Var en sjuk bra tripperteamning! 50 pers tror jag vi var! Grymt! Dock kändes det i kroppen!!!!! Var jag kom på en idiotgrej!

Nu på torsdag funderar jag på att göra en riktig idiotutmaning!


10.00 Styrketräna
11.30 BodyCombat

16.00 BodyJam 
17.05  Bodypump
18:30 BodyCombat

= 1h styrketräning 1h ngt mellanting, som ger uthållig stryka och 3h högintensiv cardio

Detta vore ju ren idioti, men fan vad grymt det vore om jag gjorde det! Om någon är sugen att hänga på hela eller delar av  utmaningen så e du välkommen! Om ngt ryker så är det Bodypumpen eftersom jag inte tycker det är särskilt kul.

Galejfredag

Igår blev det en galen galej kväll. Dock så sprang jag inte, utan blev bara en timmes träning,,, eller ja 45min cykel :)

Lagade mat med B2. Rostbiff, inte små tunna skivor utan en rejäl bit, ädelostfyllda champinjoner och sallad. Rödvind till det. Kilawarra.
Efter detta blev det en titt på Europe, men ja det var väl ok. Kass ljud, vilket gjorde att Mr Tempest lät rätt trött.


Sen blev det Sebastian Ingrosso för hela slanten. Grymt!Orka inte först lägga min filmer från Europes spelning på tuben sen här så snodde två ;)Min träning :)

Ibland får jag kommentarer om att jag tränar väldigt mycket. Här på bloggen är alla positiva, men via kollegor och annat löst folk kan det vara blandat. Jag gillar dock alla ;) Alltid kul med folk som stör sig. Visst jag kanske tränar alldeles för mycket kan man tycka, men det finns en rad anledningar till att jag gör det, ska också säga att jag tycker inte att det är särskilt mycket för att vara mig. Själv tycker jag att jag mest sitter i soffan och ser på sitcoms.

1. Det är sjukt kul att träna!
2. Nä jag var yngre så tränade jag betydligt mer än jag gör nu. Om jag ska kolla på när den absoult största träningsmängden låg, då räknar jag med matcher och skolidrott, för då anstränger man ju kroppen minst lika mycket. Då ska vi se. Ett tag spelade jag tre matcher per vecka, tränade handboll 6h per vecka plus 5 styrka plus 2h skolidrott + 2ggr löpning. Det blir ca 18h per vecka, sen så gick ju fotbollen och hahndbollen in i varandra ibland eller att man var med på försäsongsträning. Då var man helt plöstligt över 20h.
3. Jag har märkt att för att jag ska utveckla min träning så måste jag ha en stor träningsmängd. Men visst kan jag överträna mig också, som när jag körde en combatklass varje morgon kl 0630 10 dagar i rad inför filmningen. Men då slängde jag in en vilovecka. Sen tränar jag rätt allsidigt, combat, jam, cykel, löpning och styrka, och snart MMA också. OCh ska direkt säga att min löpning e ju verkligen inte högintensiv!
4. Om jag inte tränar mycket och rör på mig mycket så blir man nacke vädligt stel (var med om en liten olycka förra året)
5. Håller inte typ Oscar Nilsson 2-3 klasser per dag plus gymmar? :)
6. Jag sitter ju faktiskt stil resten av dagen typ. När jag jobbade på volvo var det ändå relativt hårt kroppsarbete i 6h per dag, men blev i alla fall svettig av det. För att inte tala om Jonas Colting, han tränar 48timmar per vecka. Nu ska jag kanske inte jämföra mig med en av Sveriges bästa instruktörer och Sveriges tuffaste idrottsman..fast vet i fan inte om Henrik Dagård e med där med ;)

Jag har dock aldrig haft någon som kommit och "pratat" med mig om att jag tränar för mycket eftersom ja jag ser ju sund ut, har allt ett par extra kilon, äter gott och sover mycket. Till och med alkohol dricker jag ;)

TRÄNING E KUL! Men i en dos som passar ens kropp! Och inte fan blir du större, starkare, snyggare, smartare, snabbare och uthålligare när du tränar! Det blir du när du vilar. Så imorgon e det vilodag :)


Extra. För ca två år sen hade jag en go torsdag: 1h styrka, 1h Body Combat, 1h Cykel (som jag höll i) ca en timmes vila pga bilresa, 2h handboll. Sen en 2000kcal pizza med pommes och kebab. Jozefs Special! DÅ JÄVLAR var jag vältränad!

Tidig sammanfattning

Idag vaknar jag med träningsvärk i hela ryggen, kramp i vaderna och allmän trötthet. Fast en dusch och en frukost bottar det sistnämda. Det e strålande sol ute, men ngt hav e nog inte att tänka på eftersom jag har en klient kl 11-12 sen en klass 17.00.
Jag borde eg avsluta träningsveckan med ngn yoga eller Bodybalance, men det lutar åt en bodycombat på söndag. Funderar allvarligt på att åka med mina grejer till gymmet idag, lämna dem och åka hem igen för att kunna springa tillbaka till gymmet. Är det att vara för seriös?

Jag ligger nu på totalt hm, låt mig tänka
Måndag Cy + gym, Tis Gym+löpning, onsdag gym+halv combat+sprintlopp+cy+sprintlopp, torsdag gym + bodyccombat + bodyjam. Dvs ca 10h, och kan då sluta på antingen 11,12,13 eller 14h, En bra vecka med andra ord. Vilodag på lördag! Fast då fan måste jag upp 0800 för phadderutbildning.


Nu frukost framför datorn och DoctorsÄntligen 3h träning

Började med en klien 0800.
Lite gymansvarigsjobb.
Styrka på det, bröst och triceps

Bröst
Bänkpress 82,5kg/4 82,5kg/3 82,5kg/2
Bröstpress 76,5kg/6/3 76,5kg/4/3 76,5kg/2/3
Lutande bröstpress 58,5kg/4/3 49,5kg/6/2 49,5kg/5/3
Smithmaskin med mycket lut 47,5kg/4/3 42,5kg/6/3 42,5kg/5/3

Tricpes
Smal bänkpress 50kg/6 50kg/6 50kg/5
Pushdown "50"/6/3 "50"/6/3 "50"/5/3
Dips -/6 -/4 -/4

Efter detta en enormt svettig combat.

Lite lunch i det gröna på det. Och sen råkade jag gå in på ett av våra andra gym och blev medlurad på en BodyJam. Var en av våra "gamla" instruktörer som jsut nu bor i Paris som körde en sjukt roligt, men svår Jam! Hon var riktigt grym!

Blev en galen träningsdag :)

GALEN ONSDAG

Onsdagen började lungt och bra med frukost ut med en vän, och sedan lite shopping.

Sen var det dags att gymma med Schenken med broder och B2. Rygg och Biceps. Såklart började vi med min hatövning chins. Men va fan jag har dubblat och orkade nu fyra ha ha. Ja jag vet, jag skäms nästan att säga det ;)

Rygg
Chins -/4/5 -/1/7 -/1/9
Superset rodd till magen & rodd till bröstet  55kg/4/3 & 35kg/4/3 50kg/7/3 & 35kg/5/3 50kg/7/3 & 35kg/4/3
Mac-Mac-special (liggandes på mage, övre position rakar armar framåt, en vikt i ena handen, flytta händer bakåt i en cirkel, vikten byter hand ovanför rumpan, lika många åt varje håll) 2,5kg/4 1,25kg/4 2kg,4/4

Biceps
Scottcurl med hantel 15kg/6 12,5kg/6 15kg/6
Omvänd ez-curl 20kg/7 20kg/5 20kg/7

Korsryggsmaskin 67,5kg/7 76kg/5 76kg/5

Efter detta var det dags att gå på en combat. Men 20min in på det så får jag reda på att jag ska ha en cy60 på ett annat gym. Det var min gamla cy60 som jag sagt upp från och med denna vecka, men det hade blivit ett missförstånd och någon hade trott att jag sagt upp den från och med att höstschemat, men ja ja ingens fel utan ett missförstånd. Men ja jag fick ta en sprintlopp hem och hämta musik och cykelskor, fick stora applåder när jag "offrade" mig och sen mosade jag en cy45 eftersom jag hade en klient kl 19 (klassen började 18, jag var där 1815) så ännu ett sprintlopp tebax till föregående gym. Fick ge min klient en gratis pt-timma som kompensation. han blev ju inte direkt missnöjd.
Sammanfattningsvis så var det sjukt stressigt ha ha

bla bla bla bal trötttt

Michael Jacksson Dance Tribute - Stockholm

Klipp från Bounce & Friends. Mer än 300 dansare träffades och lärde sig korren på en halvtimme. SJUKT BRA!


TIsdagens ... ja allt handlade ju om gym

Gårdagen började med en positiv klient, sånt gillar vi :)
Efter detta blev det till att träna axlar och mage

Hantellyt framåt 15kg/6 15kg/5 15kg/5
Lateral raise 40,5kg/4/2 38,3kg/6/3 38,3kg/6/3
Axelpress i maskin 49,5kg/5/3 47,3kg/4/3 40,5kg/4/3
Hantelyft åt sidan 10kg/5 10kg/5 10kg/4
Korsdrag 15kg/4/6 15kg/6/6 15kg/3/6

Magmaskin 58,5kg/10 63kg/4/3 58,5kg/5/3
Magmaskin drag 45kg/3/3 38,5kg/7/3 35,5kg/7/3
Crunch på boll -/10 -/7 -/5

Efter detta hade jag ett gymintro med två mycket trevliga par. De var intresserade och frågade bra saker, vilket gjorde ngt som annars inte brukvar vara så skoj roligt :)

Blev löpning till sista kvällen på jobbet, en bit över 9km på 46min. Får väl ses som godkänt för att vara andra gången jag springer på ett halvår.


Stressdag

Sista långa arbetsdagen.
En klient kl 10.00
Gymma 11.15
Gymintro 13.00
Springa ca en mil till jobbet Ca 14:30
Sista fasta kvällen i receptionen 15.45

Henrik Dagård förespråkar att sänla kolhydratsintaget

Eftersom inte artikeln finns på nätet så finns lite om den på kostdoktorns hemsida. Henrik Dagårds kropps skulle jag inte tacka nej till!!

http://www.kostdoktorn.se/henrik-dagard-dra-ner-pa-kolhydraterna

Ska köpa tidningen i morgon!

Ha ha


Ökad risk för bröstcancerOm man då skippar kolhydraterna ännu mer eller helt? Kanske ännu mindre risk?

Fläskgryta

Gjort en gryta också
Grytbitar av fläskött
Ädelost 40%
Champinjoner
Grädde 40%
Vitlöksklyftor
Svartpeppar, salt, paprikakrydda

Bryn köttet, lägg i champinjonerna efter en stund.
När allt e brynt ta ur kött och svamp.
Häll lite vatten och rör runt ordentligt, sedan i med grädden
Smula i ädelosten och låt den smälta under rörning. Låt allt koka ihop i några minuter.
Häll sedan i köttet och svampen.

Om du inte hade tillräckligt med ädelost för att göra den så tjock som du vill så häll i riven ost tills du får det.
Ät med kokt broccoli.

Supergott!

Ner i reps, press!

Idag har jag hunnit med en hel del.
Började med att gå upp ;)
Fin brunch idag, hamburgare med ost, dressing, sallad och gurka, inget bröd såklart ;)

Efter detta åkte jag till en anläggning jag inte haft pass förut, okej med för folk för att vara en lunchklass där. Var en gubbe där från en ny anläggning en bit bort. Där kör de fortfande spinning och försöker vägra att börja köra efter våra riktlinjer. De vill tydligen köra hårt, snabbt och massa jumps! Han sa att instruktörerna där hellre slutade än att rätta sig efter de nya riktlinjerna de fick när vi tog över.
Han körde gärna 3 cykelklasser per dag, och gärna 15 per vecka.
Vad det gällde gubben, om han nu tyckte att han var så hård och tränade så bra, varför i hela världen såg han så otränad ut, en hel del fett? Kanske skulle få ännu bättre resultat om man uppdaterar sig med ny vetenskap osv. Men en del har svårt att ta till sig nya saker.
När det gäller instruktörerna så ja sorry, ens arbetsgivare bestämmer, man behöver inte köpa allt, men jag man kan ju inte bara skita i allt! But not my problem, en av anledningarna till att jag inte sökte till får utbildningsteam i cykel. Orkar inte och har inte tid att ta tag i t.ex. sådana saker.

Efter detta, snabb lunch hemma sen åka och jobba näst sista kvällen :)
Ett för mig hårt benpass med lite bålrotation och sidolyft. Pressade mig verkligen idag! Gick ner på ca 6 reps denna vecka också. Dax att gå lite mer mot styrka.

Uppvärmning 10 minuter gåendes på löpbandet.

Benpress 45 grader 270kg/10 280kg/10 290kg/10
Benspark 67,5kg/5/3 67,5kg/6/3 67,5kg/7/2
Sittande lårcurl 58,5kg/6/3 58,5kg/6/3 58,5kg/6/3
Superset Inssida lår och Bålrotation i maskin 45kg/12 & 36kg/12 45kg/10 & 40,5kg/6 58,5kg/5 & 40,5kg/6
Gående utfall -/30 -/30 -/30
Superset Vader i benpress 45 grader och Sidolyft 110kg/9 & 20kg/10 110kg/8 & 25kg/10 115kg/6 & 25kg/8
Stående vadpress 67,5kg/6/2 67,5kg/6/2 67,5kg/4/2

Börjat lägga lite mer tid på nedvarvning med stretch också.

Lite segt

Idag skulle jag behöva en vilodag efter all cykling i helgen, men icke. Har en cykel 45 på en anläggning jag inte vart på förut om 2h. Det är bare o åk ;)
Tror inte jag orkar styrketräna idag dock.

Ny energi och nya ideér :)

Då var den cykelutbildningen över. Men facit i hand så var det bara en positiv upplevelse! Fått massa nya idéer och ny energi, Alltid bra med feedback på det man gör. Men som vanligt så handlade det om att jag ska använda lägre nivåer också, jag e ju rätt bra på att ligga på höga nivåer.
Det har varit bra deltagare, roliga och duktiga utbildare. MYCKET skratt!
Sen har definitivt en ny stjärna på instruktörshimmelen väckts! Jag förstår inte varför hon stått och gömt sig bakom receptionen i alla dessa år! Jag har nog aldrig skrattar så mycket på ett pass tror jag inte, även om hon bara körde två låtar!

Hur har jag tagit min feedback och mina nya idéer?
Jo jag har redan planerat min cykelklass för hela hösten och planerat klasserna i stora drag! Det är lite kul att hålla cykelklass igen!


Lata dagar

Usch inte sova ut idag heller :( Visserligen har jag sovit mer än 8h men jag vill sova mer, quadricpes värker, har sjuk träningsvärk och mer ska det bli........ ah vill vara ledig och ha lata dagar i solen!
Men nä vi har cykelklass om 47min

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TRÖTTTT!!!

Jag offrar mig för min blogg idag. Egentligen är jag så trött att jag inte ens orkar sitta vid datorn, men jag offrar mig hehe

Dag ett av cykelutbildningen var riktigt bra. Och det är nog som YumYum som håller i utbildningen sa, man lär sig alltid ngt nytt på en grundutbildning och såklart har man gjort det :) Och äntligen en utbildning som fokuserar på pulsbaserad träning :)
Sen vet jag inte om jag är jobbig eller bra att ha på utbildningar, jag frågar mycket eftersom jag är intresserad och delar med mig av egna erfarenheter, sen e jag ju en sån som e med och gormar på passen och instruktören vill det. Jag vet inte om jag skrämmer de nya instruktörerna lite eller om de bara tycker att jag e dum i huvudet *ha haha

Men det kunde ju varit en regning helg inte en när man ville sitta på en uteservering och dricka vin :) och för att inte tala om att bada ;)

Men nu är jag så sjukt trött i kroppen, särskilt i benen. Pumpen och combaten igår + två jobbiga cykelklasser idag....................sooooooooooovaaaaaaaaaaaaaaq

Nya bopdypumpen och nya bodycombaten

Var en underbar dag girå vid havet med Schenken, Bert och Flipp :) Detta efterföjldes med att köra en dubbelklass på gymmet. Jag gick på nästkommande Bodypump och nästkommande Bodycombat. (En av Les Mills svenska masterinstruktörer har de klasserna) Men jag nä jag tycker inte bodypump är roligt, mycket roligare att styrketräna i gymmet, jag är inte ute efter extrem uthållighetsstyrka heller, men ja någon gång ibland och det lär ju göra att jag orkar combaten bättre.
Den nya Bodycombaten 41 är dock grym! Sjukt bra musik! Jag säger bara låt 8, Muay Thai, är så MÄKTIG! 6an är dock lite att bita i, i och med att den bara innehåller Capoiera, lite att hålla ordning på där.

Jag var sjukt nöjd efter träningen och kroppen mådde grymt bra! Va inte ens hungrig eller utan energi. Jag börjar tack vare att jag är stritkare med kosten och att jag tränar hårt komma i väldigt bra form igen, det märks i och med att jag återhämtar mig fort!

Kvällen avslutades med ett glas rött med vänner på en härlig uteservering :)

Det tråkiga är att det är underbart väder idag, och jag ska sitta inne hela helgen på en grundutbildning i spinning.......jag ska lära mig kadens och positioner.......det ska bli kul och lärorikt med en ny utbildning...men att offra en helg och lära mig grunder som jag har hållt på med sen 2003.....och det är sol ute! Men ja ja det ska väl bli skoj ändå ;)

Tv-spel, vin, bröst och bad

Japp då var det morgonen efter vin och tv-spel och jag mår hur bra som helst, kan bero på att jag bara drack några glas medan andra låg på golv redan kl 11 ;)
Hatar Playstation 3! Anledning? Jag har rört det en gång förut medans de andra säkert sitter dagligen! Trots detta (med handikappet att han var tankad, han var GAIS och jag Real) så vann jag över the master Hagge! Van fan en omgång av Buzz också! Grymmast!

Bröstträningen igår gick riktigt bra. Schenken tvingar mig alltid atta ta i lite extra och jag låter honom ;) Vi skippade idag det allra heligaste, bänkpressen. Va ju axlar ocskå, minus baksidan som jag tog i tisdags,

Rak hantelpress 35kg/8 35kg/6/2 35kg/3/4
Lutand hantelpress 27,5kg/8/1 27,5kg/5/4 27,5kg/5/3
Breda dips med vikt 15kg/8 15kg/6/2 15kg/5/3
Smith där vi gjorde en övergång til laxlar genom att minska lutningen, dvs höja bänken för varje set.
57,5kg/5/3 52,5kg/g/4 50kg/6/3 57,5kg/4/4
Later raise 31,5kg/6/2 31,5kg/4/5 31,5kg/4/4
Superset hantellyft framåt - åt sidan 10kg/8 - 7kg/5 10kg/8 - 6kg/5 10kg/6 - 6kg/4

Det e ju inte alls bra att kört igenom hela kroppen på tre efterföljande dagar, men pga jobb och helgens utbildning så har jag inget val...

Idag e jag utmanad att va med på en dubbelklass. Jag ska faktiskt gå på Bodypump..jag vet...men det är bara för att....sen blir det combat efter det.
Be in or be out! (Rätt logiskt haha ha ha ha)


Nu är det frukostdags samtidigt som doctors år på sen åka och bada, för jag e ledig idag :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och det är för fan solllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Time to Start! MMA

Glömde bort att jag nu anmält mig till MMAträning i höst. Så om jag helt plötsligt slutar skriva i bloggen så har jag antagligen dött på den träningen ;)

Mer storhandling

Jag är inte bra på att powerwalka, vet inte varför.....brukar funka rätt bra med ljudbok..men
Annat var det förra sommaren då man bodde på landet då jag Gurra och Perka gick ut med sjön, på grusväg, avslutade med lite fys, bad och frukost i solen.....Allt sånt är ett projekt här :)
Nästa sommar så hoppas jag att jag knappt är i Sverige! Då kanske den stora drömmen blir av!

Idag fortsatte i alla fall storhandlingen. Det var kosttilskott kvar. Allt e slut! Försöker ju äta så naturlig amt som möjligt, men vitaminer, protein, kreatin och omega 3 äter jag. Ska nu för första gången pröva en testoronhöjande produkt. Varianten jag köpte är billig så den är väl så utspädd att den inte funkar, men om jag TROR, placeboeffekt :)
Jag har valt att pröva produkter från Body Science.Body Science 100% WHEY. Det är pga denna jag valt att pröva märket eftersom deras jodgubbssmak blandat med vatten smakar som Daffy-glassen som fanns i Glassbilen när jag var liten :)

Body Science Kreatin Monohydrat väljer jag att pröva eftersom jag känner mig tung i huvudet av Stars.

Body Science Omega-3 köpte jag eftersom jag då slapp gå till två affärer.

Sen har vi då Body Science Tribulus - Info direkt från burken:
Body Science Tribulus Terrestris är en naturlig ört av högsta kvalité som innehåller en hög halt av protodioscin.
Protodioscin är det aktiva ämnet i tribulus terrestris som stimulerar kroppens naturliga produktion av LH (Luteiniserande hormon), vilket ökar kroppens testosteronnivå på ett naturligt sätt.
Detta leder till bättre muskelstyrka och ökad sexuell förmåga hos både kvinnor och män.

● Ökat välmående
● Bättre sexuell förmåga och lust OCH SÅKLART ÄR DET DETTA JAG ENDAST ÄR UTE EFTER! ;)

Fick också två smakprov. Body Sciende EAA-XX. Jag vet ju att om man ska vara riktigt seriös så ska man gå över till aminosyror eftersom du så slipper en process, när proteinet ska omvanldas till aminosyror (här får någon gärna rätta mig om jag har fel) Sen fick jag också ett prvo på Body Vip-X, fd Viper-X. Denna skulle kunna ersätta min RAGE, så vi får se.


Usch blir mycket konstgjort i kroppen, men jag man måste ju testa innan man uttalar sig och ja jag använder det ju som tillskott INTE ersättning!


Nu ska jag gymma med Schenken och en till, det blir bröst och framsida -mitten axlar.
Efter det blir den en anna repa än vanligt, sen hem till Schenken - dricka vin och spela tv-spel!

Storhandling, käfta emot och sent ryggpass

Dagen bestod mest av storhandling.
Här är dagens två fångster:
Vad käfta emot innebär så försökte jag tala en kund tillträtta som vägrar betalta sin skuld och är allmänt otrevlig, men ja det blev mest ilska mellan oss båda. Men jävlar vad irriterad jag blev! haha
Avslutade kvällen på gymmet med bakside träning plus lite bål. Genomförde ett så dåligt ryggpass förra veckan, så var lagom sugen idag så gjorde ett helt nytt.

Rygg - Traps - Baksida axlar
Chins -/2 -10/6 -10/7 -10/6
Back extension 67,5kg/20 76,5kg/10 76,5kg/3
Ryggresning i bellyback 10kg/4/2 -/6 -/5
Rodd i stel maskin Bred 38,5kg/10/3 Smal 45kg/10/3 Bred 45kg/5/3 Smal 52kg/6/3
Korsdrag i cablecross 2an/9/6 2an/6/6 2an/6/5
Shrugs i smith Bred 60kg/6/3 Smal 60kg/6/4 Smal 60kg/3 -dropset

Torsomaskin 31,5kg/8 31,5kg/10 31,5kg/12
Lyft åt sidan 15kg/15 20kg/10 20kg/8

Avslutade kvällen med att laga en kycklinggryta och köra lite combat i hemmet.

Armpass

Det blev en rejält sen kväll på gymmet idag. Plågade en lite receptionist. Hon kommer väl inte kunna röra sina armar imorgon haha

Biceps
Scottcurl 37,5kg/5/3 32,5kg/5/3 30kg/5/3
Stående hantelcurl 17,5kg/5/3 15kg/6/2 15kg/5/3
Negativ hantelcurl, stöd mot bänk 15kg/8 15kg/8 kg/7

Triceps
Dips -/23 12,5kg/6/2 12,5kg/4/3
Smal bänkpress 60kg/4 50kg/8 50kg/6/1
Pushdown 9an/9 9an/6 9an/4-dropset

Omvänd bicepscurl, ez, fokus på underarmens ovansida 17,5kg/12 17,5kg/8 17,5kg/6
Underarmar med stång, undersidan 30kg/12 30kg/9 30kg/6


Fortsättning på måndagen

Vi fick i alla fall ihop till sex deltagare idag. Dock ingen möjlighet att koppla in min ipod i denna cykelsal. Tur att jag förutsåg detta och brände en skiva, dock var inte skivan och spelaren överens så det blev en del hack här och var. Men vi tog oss igenom med mycket svett och energi :)

En portion rage och en proteindrink senare var det dags att köra ett benpas. Just på det här gymmet har vi maskiner från Life Fitness istället för Cybex och jag gillade inte riktigt dessa, sen fanns inte alla maskiner jag skulle köra, fanns inte heller möjlighet att köra några andra alternativ heller. Men det är ett snyggt gym

Ben
Bepress 135kg/8 155kg/10 175kg/6
Benspark 57,5kg/10 65kg/10 75kg/6
Sittande bencurl 45kg/6 40kg/12 42,5kg/8
Gående utfall -/30 -/24 -/24
Insida lår 85kg/13 90kg/10 90kg/7
Vader i calf extension 55kg/13 65kg/13 75kg/10

Köpte ännu en proteindrink på det eftersom mitt eget är slut, prövade att mixa hälften jordgubb och hälften cholklad. Blev riktigt gott, dock så behövs lite mer choklad eftersom jordgubbssmaken tog över.

Nu är det intag av bacon och trattkantareller i grädde, sen jobb, sen armträning!


1,2, 3 START

Ordentligt utsövd!
Börjar dagen med ägg och bacon + kreatin och vitaminer.
Sedan dags att köra cykel 45 på en för mig ny anläggning, samma som jag har Bodycombat-klasser på i höst. 2 bokade WIEEE ;)
Tänkte jag skulle orka mig på en benpass direkt efter det. Blir en tight vecka så måste utnyttja tiden! Efter det hem och äta innan det är dags att åka till repan och jobba. Och efter stäning är det dags att köra armar! Har lovat en receptinoist att lära henne lite styrketräning. Det är väldigt bra om alla receptionister kunde träna med oss personliga tränare någon gång, eller få en gratis pt-timme eftersom det är lättare för dem att sälja in osss när de vet vad det innebär.


Fan receptionisten på den anläggingen ringde precis och frågade vart jag var eftersom klassen börjar om 10min! I en sekund fick jag hjärtat i halsgropen innan jag insäg att hon bara jävlades haha 4min kvar :P

söndag----

Ska väl skriva om gårdagen först när jag fått min kamera, blir roligare så :)
Idag har jag jobbat i repan....faktiskt inte så mycket mer än så.......nu blir det tvn

U2 idag!

Hmm var ute och tåg ett glas i torsdagskväll, vilket resulterade i för kort sömn, vilket resulterade i att jag var sjukt trött!
Vilket resulterade i att träningen blev skit igår! Bläh! Genomförde ryggträningen extremt dåligt, tänker inte ens redovisa den!
Bra med folk på passet så under 45min levererade jag, och självdog efteråt haha
Men jävlar vad bra jag va *hahaha

Idag är det ingen träning utan beger mig mot Ullevi, grillning på vägen och sen U2!!!!


Jag är inte ett enormt fan av dem, kan väl typ tre låtar men de ska ju vara ett utav världens bästa liveband så får man ju inte missa! Älskar dock Still havent found....

Fick igår hör att jag är filmstjärnesnygg och har samma charm. Jag höll på att dö av skratt hahaha

RSS 2.0