Ont i fossingarna

Jag är så sjukt trött! STÅTT upp i 10h + promenerat på stan i 2h...my feets are killing meeeeeee!!!!!
Och nu är det meningen att jag ska sadla om och festa på årets största fest! Jag är sådär sugen, lite mer vin i sommarkvällen kanske ändrar på det....hoppas....dyr biljett.....

Valborgssköj! ;)

Idag sov jag ända till 0745 :) Sovmorogn kallas sånt :P
Idag har dagen startat med att man gjort en stor gryta!
Falukorv, champinjoner, gratängost, grädde och vitpeppar. Serveras antigen som det är eller med broccoli. Mycket gott!
Tar lite sånt till frukost :) Men bara lite. Dags för en combat igen, om inget oförutsatt händer. Sen jobba jobba jobba. Lite sol kanske :)
Ikväll blir det dock ballt! 4000pers!


Största festen.....

Helvete vad trött jag var när jag vaknade efter tuppluren klockan 1630.
Det var sjukt många bokade på min cykel 75...fem komm..... folk e så fega bara för att det är 15min extra ;)
Men jag öste på såklart ändå, och det fick jag bra feedback på. De gillade att jag levererade trots få deltagare. Tydligen så brukar instruktörer inte leverera när deltagarantalet är lågt. Det är ju nästan ännu viktigare då.
Passet gick i alla fall mycket bra! Fick en bra känsla av det!

Efter det var det dags för bröstpasset med Pt M., och idag var vi tre som mosade pecksen. Lite triceps också.

En proteindrink med mjölk och grädde efter det, mycket gott!
Sen hem till Pt m. och kolla på matchen!
Vilken match? Det borde du vet! Arsenal Vs M.United såklart! Fast f-n var Arsenal var dåliga.....ska vara nöjda med 0-1.

Nä nu lite snabbstädning, sen sova. En combat ska klara av innan jag jobbar repan 8h, största festen sen!

ännu mer zzzz

e så sjukt trött att jag åkte hem fårn skolan och ska nu sova en timme!

zzzz

Helvete, skrev ett långt inlägg men jävla blogg.se hoppade ur....så det blir ett kortare
.

Idag ville jag verkligen ligga kvar men gick allt upp (idioti) och körde combat nr 4 av 8....sen orkar jag inte skriva om mer...


3 av 8

3 av 8 avklarade

En heldag


Oj har jag bilder på bloggen....
Körde en combat klockan 7-8 i morse, själv såklart, finnns väl inga andra idioter som tränar så tidigt ;)


 


Efter det blev jag bjuden på frukost, dock så tog jag bara te. Var bara kolhydrater att köpa där ;)


Sedan blev det första gymningen på evigheter. Körde axlar, traps och mage. Gick okej, kan tyvär inte köra slut på varken axlar eller traps eftersom nacken säger nej innan de tar slut.
Sen hade jag jag gymintro och lite annat jobb på gymmet där jag är pt, sålde förhoppningsvis lite paket. Men eftersom jag är pt-gym-ansvarig där så har jag sjukt mycket att göra, att jag får nog ta mig dit när det inte är några kunder..... man får liksom inget gjort.....

Sen blev det en jam på en annan anläggning. Var inte så mycket folk så man fick ordenligt med plats. Vilket betyder att man kan ta ut rörelserna utan att slå i någon, vilket också betyder att det blev mycket jobbigare. Jag var helt slut efter klassen. Skrämmde nog halvt ihjäl en tant när jag gapa lite också *hahahahahaha

Nu dags att köra en combat i vardagsrummet....hmm jag har ju bara ett rum....

Tidigt!

OJ redan upppe....meningen är att jag ska gå till gymmet och köra igenom en combat..idioti...eller inte....

En lång dag är över

Då var den dagen över. Det är sjukt roligt att träna pt-kunder men det tar på krafterna, till och med jag kan tröttna på att prata ibland ;)
Inte fick jag så mycket pegnar för det heller eftersom det gymmet hade betalt ut för mycket lön åt mig sist. Men nu har de skaffat en ny pt dit så jag slipper åka dit mer, förutom en gång till. Hann inte färdigt med en kund idag så får ta mig dit en gång till.

Körde igenom combaten idag också, så bara 7gånger kvar.


Men vad var tacken för att man jobbat hårt idag? Jo det ösregnade när jag gick till bussen coh när bussen öppnade dörren fick jag sjukt mycket vatten på mig, hade jag haft hår hade jag sett ut som en dränkt katt!


Sova nu

Varning för The Darkside

Människor som tillhör The Dark Side känns igen på följande sätt:
-De är konservativa, och oöpnna för ny vetenskap.
-De säger att man får hjärntumörer, cancer, blir korkad osv. om man inte äter kolhydrater.
-De kör bara missonären när de ha sex.
-De tror fortfarande att du bränner mest gram fett när man tränar lågintensivt.
-De gillar enbart filmer med lyckliga förutsägbara filmer.
-De avskyr all musik som går lite för fort, är lite för skränig eller lite för högt.
-De anser att de som inte äter kolhydrater blir aggresiva!( Den här bilden säger ju allt *ha ha)Människor som tillför den rätta sidan
-Är öppna, och vågar pröva ny vetenskap.
-Konstaterar att ja vissa funkar det för att äta kolhydrater och de andra som bara tror att de behöver kolhydrater får fortsätta må dåligt.
-Har vilt härligt varierat sex (finns en bok där en fru påstår att hennes mans könsorgan växt efter att han börjat med lchf *ha ha)
-Låter folk lyssna på vad de vill för musik
-Får kroppar som mår bättre


Alltså den rätta sidan har helt enkel mer roligt, mår bättre, blir starakre, tightare...ja de får helt enkelt mer livskvalité. Så står du i ett vägskäl och undrar vilken väg du ska gå...behöver du tveka? ;)
Idag skola och sen 7timmar pt...


Bita

Oj de sista timmarna på anatomi- och fysiologiutbildning fick jag sitta och bita mig i läppen. Det var näringslära och ja även om föreläsaren var vädligt öppen, vilket var bra, så var det de svenska näringsrekommendationeran som gällde......måste jag berätta mer?
Man måste äta kolhydrater annars fungerar inte hjärnan...borde jag inte vara död nu då? och alla andra som äter enligt lchf. Eller blir man bara dum?
Om jag är dum, korkar, får nog någon annan avgöra. Vad är ditt intryck? ;)

F-n ont i halsen i morse igen, trots att jag svepte en lite whiskey igår innan läggdags. Ska ju bränna bort halsontet...eller inte ;)

Ja nu är det väl det verkligen dags att ta tag i den där Bodycombaten, målet är att köra igenom den 8ggr denna vecka!

....

Fan blir alltid lite nere när hon ringer....borde inte bry mig......

Solen är överskattad

Ja nu har väl folk suttit och njutit av solen hela dagen...så jag tänker inte läsa någon annans blogg eftersom jag jag då bara kommer att bli avundsjuk.
Själv har man sedan klockan 0900 suttit på föreläsningar om anatomi, muskler och fysiologi. Men sånt är ju mycket intressantare och roligare än att sitta i en park med något gott att dricka, särskilt när man gör det med så trevliga människor som jag gjort det med! :P

NU! THE ZONE!!!!

AHH ENERGI!!!!

Körde mitt cykelpass idag och jävlar vad jag mådde bra efteråt, vilket uppåttjack med träning!
Vill träna mer!!
Var bra tryck på passet trots folks suktande efter att dricka öl på en härlig uteservering i goda vänners lag!

Nu städa lite, se på tv, sova, anatomi  och THE ZONE FC imorgon! Kick ASS!

Tebax

Ah nu är man tebax. Efter att ha skött sig ordentligt i veckan. Sovit minst sju timmar varje natt, vräkt i mig av fett och protein, lite kan jang eller hur det nu stavas så är nu halsont borta :)
Nu gäller det att bara fortsätta vårda kroppen och inte låta sig lura av helgens påstådda värmebölja, halsduk, mössa och vantar på! ;)
Det blir en lugn helg!

E du frisk Ted?

Dagen består av skola fam till 14, receptionistmöte på en anläggning, åka vidare till en annan och ha cykelklass med silverrävarna och avsluta kvällen med att stå i repan.

Imorgon är det utbildning i anatomi och fysiologi hela dagen, MMA-gala på kvällen och sen på söndag fortsätter utbildningen! Alltid bra med repetition!


Idag svek jag bacon och ägg. Orkade inte laga så tog en matlåda med fläskarre, broccoli och grädd-ost-rosmarin-sås *mums!

Vad åt du till frukost?
Müsli säkert ;)

THE ZONE - DYNAMITE

På lördag smäller det. Då ska jag med en polare och titta på människor som gillar att kramas och slåss med och på varandra. Ska bli jävligt intressant!


Bläähhh

Nu går jag på Kan Yang eller ngt

*blähhh

Löjligt

Hm nu börjar det bli lite löjligt det här med halsontet. Det är bara på morgonen jag känner det. Dock (ett ord jag tydligen gillar att använda medans jag hyttter med fingret) så känner jag mig seg hela dagarna. Känner jag mig fortfarande såhär i morgon så borde jag kanske köra ett monsterpass och försöka chocka kroppen, det har gjort mig friskt förut. Fast jag är ju inte riktigt sjuk nu..eller jag vaknar ju av att jag hostar på natten......det är synd om mig :( *hahaha
Var en kollega som messade mig halv sju i morse och försökte få med mig att träna, jag verkar vara väldigt populär att få med att träna just nu. Det är väl för att jag är så rolig och trevlig....eller har det med att göra att jag aldrig säger nej till att plåga kroppen, vågar pröva nya saker och är träningsnarkoman ;)
Eller så vill det bara utnyttja att jag är pt *haha

Dagen består av maskinprojekt...sen inte så mycket mer.

Emot, men eg nyfikna?

Haft pt-möte idag och ja det är en del som "stör" sig på att jag inte äter kolhydrater...eller försöker göra sig lustiga över det. Särskilt eftersom jag dricker en del också ;)
Men det är nog bara avundsjuka på min snygga kropp *haha
Nä det e inte så farligt, jag tycker bara att det är kul att prata om. Så stör sig var ett överdrivet ord från min sida.

Vad fan e det är nu då?Vad fan hände nu då? T-shirts? Ja i brist på annat får jag väl skriva om det. Vill ha dessa två.

Hittat boven

Vaknar återigen med ont i halsen. Allvarligt börjar jag bli trött på det här. Är det för att jag hånglat för mycket på sistonde? Eller snarare då att jag hånglat för lite *haha
Fast det hade ju bara ökat på bakteriefloran..usch tjejbaciller ;)

Nä jag hittade boven till varför det är så kallt i sovrummet och varför jag har ont i halsen, fönstret såg bara stängt ut, det var lite öppet! Så nu hoppas jag att vakna varm och go nästa morgon!
Jaha inte mycket till träningsblogg idag heller det här!


En klasskamrat som ubildat sig till personlig tränare utanför de tre stora (Academy, Peronal Training School, S.A.F.E) på en utbidlning som säkert fungerar men som är väldigt riktad, med en hel del konstiga ideér enligt mig, ska i alla fall gå en utbildning på 4h om hur man hjälper folk att bli av med fett. För detta betalar han 15000!
Vilket jälva vansinne! 15000 för en utbildning på 4h!
Läs på nätet om LCHF gratis istället!


Precis såg jag att de börjart med tv-reklam också.

Fråga. Blir du imponerad av titeln Celebrity Personal Trainer? Jag avskyr flashiga titlar..tills jag gått en utbildning till och blir Certifierad Träningskonsult ;) Fast det är ju ändå inte Celebrity Personal Trainer!


Typiskt

a fan Annika Dahqvist föreläser här imorgon...hmm vi har pt-möte och jag har bytt bort mitt cykelpass.......skit också.
LCHF is the shit!

Genomgång av tisdagen den 21 April 2009

Jag blir galen av att inte träna!
Fan FAN FAN
Det e inte mycket med en, på väg att få ont i halsen, sover dåligt, ont i fotleden och känningar i ryggen. Det e fan nästan fem år kvar till 30, så sånt ska väl inte börja ännu ;)

Dagen började med att jag slösade bort typ två timmar av mitt viktiga liv på inforamtion som var helt onödig för mig. På schemat stod det obligatorisk information om valet inför andra läsåret. Eftersom det stod obligatorisk så går man ju dit. Men inte fan var det någon som tog närvaro, så jag satt och lyssnade på information som säkert är jättenödvändig för den som var osäker på vad den ska välja för inriktning...... jag ska gå konstruktion om jag inte byter till design. Will see!

Sen utrist föreläsning om hållfasthet. Ämnet är inte så tråkigt men läraren har noll karisma, håller samma tonläge hela tiden och har samma färg som en morot i ansiktet. Jag har aldrig vart med om att någon kan få in så mycket information på 45minuter. Mina öron dog!

Sen fick jag jag i alla fall jobba med träning lite. Ett gymintro där jag lyckades vara så otydlig att en av deltagarna kände att hon nog skulle anlita mig som pt. Mycket bra jobbat av mig!! :)
Nu har jag suttit i telefon och sålt, sålt, sålt, dock på fel gym. Gymmet jag lämnar om en månad.
4/5h jobb på måndag efter 5h i skolan!


Nu lite mat, Simpson sen skriva manus


ZZZZZZZ

Helvete jag tror jag börjar bli förkyld....eller så är det att jag fortfarande inte kommit ikapp med min sömn. Mindre än 6h sömn är i fortsättningen inte tillåtet, helst ska den vara 8h!
Ingen träning i dag! Bara jobb.

Fast först så ska man till skolan en sväng.
Först information om vilken gren jag välja i 2an. Vilket är helt oviktigt för mig eftersom jag redan vet att det blir konstruktion..om jag nu inte kan byta linje :)
Sen en föreläsning, lite frivilligt skolarbete, sen pt-jobb.

Usch nä jag hade faktiskt inget intressantare att skriva om denna morgon....jag ee trötttttttttttt!!!!!!!!!!!

Härligt värrre

Hmm det blev inte så mycket träning ikväll.
Jag fick genom gymmet en fribiljett til IFK-ÖIS, och gratis e gott! Det var riktigt bra platser. Gissar att det e chefens eg ;) Jag fick en biljett och en annan instruktör fick en annan. Jag hade aldrig träffat tjejen förut men det visade sig att hon är en av mina bästa vänners sambos brors fru. Med andra ord så hade vi närma gemensamma vänner. Världen är bra liten! Jag visste t.ex. allt om hennes mans svensexa *haha

Nya Gamla Ullevi är en härlig arena, mycket bättre att kolla på fotboll på än Nya Ullevi. Bra tryck på IFK-klacken! och underhållande match!

Sovdags! Redan klockan 23 idag :)

Nu är vi trötta på att inte äta riktigt mat!

Socker har nu trillat ner till tredje plats över vad vi svenskar oroar oss att vår mat innehåller.
Det som nu toppar listan är tillsatser. Vi oroar oss för att det vi inte köper är mat? Hur menar de nu? Jo "mat" nu förtiden behöver ju knappt innehålla råvaror, det mesta går ju att framställa på kemisk väg, så längde det smakar som det brukar så tror livsmedelsindustrin att vi är nöjda.
Men det är i alla fall inte vi i Sverige längre!

(Källa SVD och kostdoktorn.se)


Litet exempel på vad saker kan innehålla:


Hmm inte så nöjd

Hm det gick sådär att springa.
Jag har fortfarande problem med min vänstra fotled sen jag tränade med pt förra veckan. Antagligen var det alla de utfall jag gjorde som sträckt ut fotleden. Särskilt de utfall med hopp.
Jag kunde tyvärr inte springa hela vägen utan fick varva med gång. Hade underlaget varit grus så hade det nog gått bättre. Men jag får ligga i och försäka härda foten.

Nu bacon och ägg. Prövar också mitt nya blåbärste.

Bra start på veckan!

Early, and not early grey

Vad är det här för idioti?
Jag är uppe redan 06.10. Hm ska jag jobba?
Nej jag har fått för mig att jag ska träna....det är meningen att jag skall springa en sväng, men jag tror energinivån bara tillåter mig att powerwalka.
Försöker få i mig lite energi genom att dricka grädde. Äter jag något så tar det dels längre tid innan energin kommer ut i kroppen och så kommer jag att få håll.
Jag inte en morgonmänniska!

Natti

Japp då ska jag faktiskt gå och lägga mig före tolv idag igen... hmm märkligt det här.
Men har tänkt att försöka gå upp klockan 06:00 och träna imorgon.
Ska vara hos sjukgymnasten klckan 08:30.
Sen skola 10:30.
Sen ska jag ta tag i det som varit efter ledigheten, har x antal pt-kunder som ska tas hand om. Dock är de flesta på det gymmet som jag slutar på om en månad så inget jag kan leva på i sommar. Men de ska ocks tas hand om.

Men minst tre timmar träning imorgon!

Det blev ca 30 matlådor gjorda ikväll!
F-n jag har glömt att beställa kosttilskott!
Damn!

Undvik på söndagar!!!

Förra söndagen gjorde jag misstaget att bakfull åka med en polare till ikea......ni kan förstå resten...barnfamiljer......ikea......gaaaah!!!!!

Och idag!
Fy fan!
Man ska inte handla på ica på söndagar!
För det första så är typ allt slut!
För det andra så måste man slåss med alla barnfamiljer! Och de lämna ingen hänsyn! Och de kommer i flock!
Fick köpa dyrare grejer också...men ingen kyckling fanns det :(
Ett lätt urval vad som inhandlades
30 paket bacon
48 ägg
4kg fläskkarre
2kg fläskkotletter
2kg blandfärs
6kg gratängost

m.m.

Nu ska det lagas grytor
Fläskarrégryta med grädd, ost och rosmarin. Broccoli serveras till
Kanske hinner med en köttfärsgryta ocskå :)

Boxkvartal

Då var man tillbaka efter några timmars lagom till döende träing.
Var ett väldigt roligt och givande boxkvartal.

Jag har vart boxinstruktör sedan 2003 så jag är inne på mitt sjunde år, men ärligt talat är jag inte särskilt bra på fighting, för det är ju ändå skilland på figtinginspirerad gruppträning och riktig fitghting! Jag har visserligen tränar lite shootfighting och Krav Maga men nja...
Därför var det extra kul idag när vi fick börja med att sparra lite light, vi fick ju inte gå på särkskilt hårt, men i kroppsslagen så tryckte vi nog på hårt för att vara instruktörer.
Efter att ha sparrats en timme med låg intensitet så körde vi ett pass och det var sjukt jobbigt, för när det bara är instruktörer så peppar man hårdare och tar i hårdare!

Nu funderar jag på om jag ska ta en löptur eller åka och storhandla! Att storhandla är för mig är ett träningspass, det bruakr bli x-antal kilo mat. Och jag har ingen bil!

AHHH!!! Jag är ingen morgonmänniska

Ahhhhhh jag är uppe klockan 8.....det är sjukt tidigt!!!
Jag gick till och emd och la mig 2355..........men kunde inte solen skinit nu ...nej!
Trött trött.........

Har jag börjat ett nytt liv eller vad händer?

Nä jag har boxkvartal och ska ta mig 3mil..... måste ju käka i tid och allt.......

Lorentz & M. Sakarias - Mayhem!Att folk orkar

Jag har ikväll haft en mycket trevlig kväll med släkt, mat och dryck. Skönt att inte vara bakis denna söndag ;)

Jag visste sedan länge att gymvärlden är en värld full av skitsnack, avundsjuka och ja som vilken arbetsplats som helst. Men eftersom jag tidigare jobbat på mindre gym har det inte vart så mycket av den varan. Men nu när man börjat på en ny kedja så hör man mycket mer av varan och drabbas också.
Förut hade jag brytt mig och grämt mig om det, men nu har jag nog lärt känna tillräckligt med människor för att veta vilka jag kan umgås med utan att saker ska missuppfattas. Jag är lite för trevlig när jag pratar med människor vilket också kan missuppfattas, så jag är väl inte helt oskyldig, men folk drar upp saker till för stora proportioner.
Sådana här saker uppkommer aldrig på min skola, där har folk en mer öppen attityd och ja man lägger inte lika mycket energi och tid på att lägga sig i andras liv och snacka skit.
Men visst höra lite skvaller är väl alltid skoj, sen hur mycket vikt man lägger i det........

Men ja folk får göra vad de vill, jag kommer dock spendera mindre tid på att prata med folk som jag inte känner att är så mycket att ha. Mer sån politisk korrekt, påtvingad artighet som krävs på en arbetsplats.

Kanske dags att lägga sig nu eller vad säger ni?

Fastest man on no legs

Det är en väldigt intressant dokumentär på tv4 just nu: "Fastest man on no legs"

Fastest man no legs är en dokumentär om Oscar Pistorius. Han tvingades redan vid elva måanders ålder amputera båda benen. Detta hindrar dock inte honom. Vi 17 års ålder vann han olympiskt guld i sprint i Paralympics i Aten.
Men han vill bli snabbast av alla, handikappade eller inte. Dokumentären handlar om hans kamp att få tävla mot icke handikappade sprinters.Jag dricker alkohol inom ramen ;)

Igår var faktiskt enda dagen jag tänker dricka alkohol denna vecka. Har blivit minst två dagar de senaste veckorna. Det blir lätt så när man blir singel, många singelkompisar och våren kommer...och inte minst om man är student!

Nu kan man ju tycka att jag som arbetar med träning och tränar så pass mycket borde vara mer av en förebild.....okej om jag jobbat med barn kanske...men nu nä. Man är ju som vilken vanlig människa som helst.
Dock så håller jag mig inom lchfs rekommendationer när det gäller drickandet. Torra viner och sprit utan sockerläsk!
Nä ikväll ska jag faktiskt äta lite med lite släkt. Sen är det boxkvartal imorgon bitti, och nej! Inte träna bakfull!
Är erbjuden att spela hocket imorgonkväll, men jag vet ju hur det gick sist *haha

Fredagsstart

Efter 9h sömn är ma nsom en ny människa!
Frukost, trattkantareller i grädde och ost!
Härligt med sol sol och sol.

Ikväll är det fest som gäller. Tänkte till coh emd anstränga mig och skippa den vanliga t-shirten och ta på mig skjorta, slips och kavaj....kommer antagligen ångra mig om det blir sjukt varmt ;)

MAtinfo

Kör en sån duktig dag ida.
Deklarerat
Städat
Sorterar papper och ringer massa samtal till diverse företag som antingen drar pengar från fast de inte ska eller försöka lura en på annat sätt..*haha

Men nu när jag städar så hittade jag massa kostgrejer. Bland annat
Om Kost från Livstil i Väst.
En lite informationsbok skriven av tre dietister....lite vettiga saker , bland annat "I en hälsosam livstil är matglädje en viktig ingrediens" . Det tycker jag var klockrent! Dock så var resten av inforamtioen rätt förlegad, så den åker rakt ner i papperskorgen!


Näringslära - En kunskaps - och inspirationskälla från Recip. Ett helt okej inforamtiosnhäfte som berättar om vad ksoten består av och vad alla vitaminer och mineraler är bra för. Dock så är det nog ren reklam från läkemedelsföretaget Recip. Men jag tror jag sparar den ändå.


Även jag har faktiskt gått hos en dietist ett litet tag. Men det hade inget med att jag vill förändra min kost på något sätt, utan det var när jag fick veta att jag var allergisk mot massa saker, komjölksprotein, vete, jordnötter, soja m.m Så jag hittade massa info om bland annant komjölkproteinfri kost. Men sedan jag började med lchf så har jag inga problem med att äta mjölkprodukter. Så den infon slänger vi.

AHHHHHHHHHHHHH

Jag hitta ett kompedium som heter Alla Hjärtans Bok - Den nya hälsogudien för levnadsglada.

Kan ni gissa vad den handlar om?? Jo att äta rätt fet, itne för mycket fett, och ska du äta fett välj lätta, margarin, becel och margarin, KASTA KASTA KASTA!!!! *ha ha


Livsmedelsverket

Börjat inte Livsmedelsverket tröttna på att hela tiden ha fel, och att deras vitkiga bevis inte håller?
Vore det inte bättre att ha en mer öppen attityd?

http://www.kostdoktorn.se/las-och-grat-bohman

Om 5-10 år tror jag att även de allmäna kostråden kommer att se anorlunda ut. Dock tror inte jag att kolhydrater kommer försvinna, det ligger för mycket pengar i det...

Men när kött på burk kommer sen så kanske......,


få mig det här gröna tet så kanske jag kan ta mig till stan, ta en sallad, men mycekt fett såklart ;) och hitta ett par skoj. Mine har killing me (antagligen helt fel stavat till allt)

Sömn

Nu har mina sömnproblem tagit ut sin rätt.
Jag sover väldigt dåligt pga av min nacke, och idag är jag helt däckad.... har sovit i 11timmar, men har nog vaknat 11 gånger också...zzzzzz
Usch....f-n haft den här skiten i över ett år nu och får nog inse att jag får leva med det. *bläh

Eat Of Strengths

Siiter och kollar på tv4-sport.
Programmet heter Eat Of Strengths och handlar om ätartävlingar.
Jag måste bara fråga om programmet är ett skämt?
Eller finns det människor som är nästan mer seriösa över detta än andra är över t.e.x fotboll?

Det blir inte alltid som planerat

Jag somnade framför tvn vid fyra och sov en timme. Resultatet blev att jag var helt mosig när jag vaknade fem och inte alls sugen på att gå och ha pass.
Men det var ju bara att genomföra....men jag tycker att det är så att när man mår lite illa, är bakis, eller trött inför ett pass så känner man att man måste prestera lite mer för att leverera något som kunderna blir nöjda med.
Jag tycker att jag fick fram bra energi och dålig humor när jag vaknade till efter några låtar.

Min kollega Pt-M kom och sa att han var sjuk och inte kunde träna..den mesen ;)
Med andra ord så blev det inget grymt bröst pass ;(
Jag genomförde veckans rygg och bicepspass istället :)

Uppvärmning är väl överflödigt att skriva ut...en timmes spinning ;)
Rygg
Marklyft 3 set
Bred rodd till bröst 3 set
Chins 3 set
Latsdrag brett grepp 3 set
Enarms hantelrodd 3 set
V-rodd i drag 3 set

Biceps
Scottcurl 2 set
Stående ez 1 set
Växlande hantelcurl stående 3 set
Bicepsmaskin 3 set

( målet var 20reps på allt)

Nu köttfärsgryta med broccoli och sen en halvtimmes stretch framför tvn :)


Trattkantarelleler och CHOCK

Idag är jag väldigt trött...zzzz
Körde en jävligt sjysst frukost idag:)
Det vanliga bacon, ägg och te. Men stekte även upp lite trattkantareller i grädde :) *MUMS!

Har gett igen på ptn som plåga mig förra veckan, men ja det blev lite mesigare tyvärr....... inte nöjd med detta. Jag gillar ju att plåga mina kunder tills de ber om nåd *ha ha ha ha

Ikväll ska jag ha cykel 60 och träna med Pt-M, det sjuka bröst passet CHOCK!


Anpassa sig

När jag skulle börja köra rygg idag så var de fem första övningar upptagna *grrr hatar att träna på trånggymmet.
Så det fick bli axlar och mage istället + lite traps :)

Je. hade jamen idag, ah den är grymt kul den nya, fast mycket jobbigare :) Jiven tar ut sin rätt :)
Je. är grym, sjuk pedagogisk och mycket bra energi! :)

Nu kyckling, men mycket curry och champinjoner...fett och grädde..så gott!!!

Förmiddagens träning

Bestämde mig för att skugga combaten idag istället för att bara delta. Jag var grym! Fast ja ja skugga efter så här lång tid...men jag tycker ändå att jag var grym :p
Fick till och med komplimang av min Master Mr W, och the crowd tyckte att vi var synkade....ja ja men man måste ta till sig den bra här i livet!

Idag är jag hungrig hela tiden MAT MAT MAT!

Städar nu, snart det djävulska ryggpasset, sen Bodyjam and make som moves! ;)


Tydligen fastnat

Jag har tydligen fatnat på tuben

mer rysningar

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Dagens träing

Dagens träning börjar 1130 med bodycombat, man kanske till och emd skulle skugga...
Sen ska det bli det sjuka ryggpasset + lite bodyjam ikväll.

Hur tränar du idag?


Naturlig död?

Brukar äta mina ägg och bacon samtidigt som jag läser kostoktorns blogg, och idag kanske det inte var det bästa valet. Dagen inlägg handlade om att djurrättsaktivister vill att man slutar äta kött pga att djur ibland dödas på ett icke-humant sätt på slakterier. Detta är ju mycket beklagligt och ska uppmärksammas så det kan rättas till. Djur ska absoult inte behöva lida i onödan. Men i hans inlägg hade han lagt in två exempel på hur djur kunde dö i naturen och på slakteri. Av dessa två exempel så hade jag som djur valt slakteriet

http://www.kostdoktorn.se/naturen-ar-hard

GÅSHUD!

Efter detta inlägg så kommer du att tycka att jag är extremt sen av mig, men jag kollar inte på tv så ofta.
Såg på tuben Paul Potts för första gången. Jag har ju hört talas om honom i programmet Britain Got Talent men ja jag blev fortfarande helt förstummad. Han är ju så sjukt bra. Det kom allt några tårar och ja man håller verkligen andan när han sjunger!


PUMOR!


Low Carb High Fat IS THE SHIT!!!

För några dagar sen så damp Doktor Dahlqvists guide till bättre hälsa och viktkontroll ner i lådan så det är väl dags att börja läsa den. Får se om den är något bra.
Jag är verkligen helt fast för LCHF, det kanske inte passar alla men det kan ju absolut vara värt att testa! Jag har haft goda resultat vilka jag kanske borde ta och redovisa här på bloggen...men jag och kameror....hmm resultaten hade ju också varit bättre om det inte hade var så att jag intar en hel del vin...och ja det slinker ner en del sprit också *haha Men ingen läsk med socker i i drinkarna. Jag har inte längre sådana problem med sötsuget att jag inte klarar av att inta sötningsmedel igen.

Men det som har hänt hittills sedan jag började med lchf är:
-Blivit av med mina magproblem, har inga som helst problem av att äta mjölkprodukter längre. Alltså är min alelrgi mot komjölksprotein "botad"...
-Sjunkt i fett procent utan att gått ner i vikt, vilket borde betyda att jag fått lite mer muskler. Jag har inte gjort någon fettmätning, men jag ser själv och har fått flera komplimanger om att jag blivit mer slimmad.
-Tänker inte på mat lika mycket som förut, mat tar inte lika mycket plats i mitt liv längre.
-Blir aldrig sådär vrålhungrig
-Har mer energi till träningen nu och kan ta i mer. Förut kunde jag vara vrålhungrig efter att ha tränat 3 timmar, nu är jag inte det.
-Jag har bättre humör och känner mig allmänt friskare både fysiskt och mentalt :)
-Jag kan tänka på typ kakor, och ja jag kommer ihåg att det var gott men jag har inget sug efter det.

Några direkt nackdelar kan jag inte direkt komma på förutom några löjliga som:
-Jag måste krångla lite när jag beställer mat ute, men än så länge har jag alltid fått som jag velat :)
-Folk är intresserade av det så man får snacka väldigt mycket om det, och det är svårt att läman ämnet. Men ja det är ju ingen riktigt nackdel det heller ;)Ska väl försöka ta några kort, men är lite rädd att få för många skamliga förslag från alla mina läsare ;)..alla tre *ha ha

Förra veckan

Ska väl ta och uppdatera förra veckan då.

I tisdags så hade nog ett av de värsta träningspassen sen jag slutade med lagidrott.
Fick en gratis pt-träning av en polare på en konkurrerande kedja. 
Vi började med rörelseträning, jag är tydligen väldigt rörlig i baksida lår, bröst och rygg, men stel som fan i resten av kroppen. Kan det ha att göra med att jag är kille om gillar att stå och lyfta skrot i gymmet? ;)
Sen blev det massa utfall med och utan hopp, träning för höft, mage baksida lår....oh my GOD! Jag trodde jag skulle dö! Jag har haft fruktansvärd träningsvärk i muskler som jag intre trodde fanns sedan dess :)I måndags tränade jag bröst, tricpes och mage eftersom jag trodde att jag skulle träna rygg och biceps med Pt-M på onsdagen.
Men nä vi skulle träna bröst och triceps. Och ja det var chockträning!

Pt-M hade precis köpt Jari Ketolas bok Chockträning.
 
Följande utfördes:

Bröst
-Bänkpress
-Bänkpress med vikt på ena sidan
-Armävningar med ena armen 10cm höre än den andra
-Lutande hantelpress
-Armhävningar med händerna på två hantlar, och samtidigt som man gick ner skulle man skjuta ut den ena hanteln , för att sedan dra in den på uppvägen. SJUKT JOBBIGT!
-Lutande bröstpress i smith
-Amrhävningar med händerna på två bänkar, och sedan skjuta ifrån i övre läget så man lyfte.

Triceps
-Lite stång på bänk, händerna på stången, fötterna på balansboll, dips!
-Stå på knäna, ihop med dem, falla åt ena sida och ta emot dig med armen, negativ triceps träning, coh skjut upp dig med hjälp av tricpes.
-Ligg på sidan, tryck upp dig själv med den hand som är fri, håll emot på nedvägen


Fredag, 3h combat


Misstag

Man lär sig av sina misstag här i livet

Svårt att se sig själv

Jag börjar få mer och mer förståelse om hur svårt det är att ha en realistisk självbild.

Jag tycker att jag har små armar som jag inte är särskilt nöjd med, och försöker därför lägga fokus på att träna dem. Men nu har jag fått komplimanger från flera tjejer att de är stora och vältränade... men jag kan själv inte se det..tycker fortfarande att de är jätte små.
Men detta har då gjort att jag kan börja förstå att det inte är så lätt att ha en verklig bild av sig själv.
Detta kan även hjälpa mig i mitt arbete som personlig tränare, öka min förståelse för om en kund kommer och ber om hjälp med att förändra något som den i mina ögon inte behöver förändra.

 Det vore intressant och nyttigt att gå någon kurs i detta för att förstå ännu mer.Bästa lördagen

Oj jag borde inte slarvat med att skriva i bloggen i veckan. Har hänt mycket skoj träningsgrejer. Jag får väl försöka göra en sammanfattning snart.

Men igår var jag på den roligaste festen jag vart på på länge.
Hängde på en bekant på ja vi får väl kalla det gayfest, alla var ju inte gay som var där men... ja det var bara schlagermusik, öppna och trevliga människor. Det var riktigt riktigt skoj! :)
Mycket färgglada drinkar, jag höll mig dock till mitt torra vin. Dricka is no no, om man inte kör sockerfritt ;)

Nä nu ska jag fira in våren hos G med rödvin :)

Hur beroende är jag

Are you addicted to bacon? 


http://www.recipestar.com/quizzes/view/bacon-addict


Hittills

Jag längat efter att filmen Food Inc. kommer till Sverige! Den verkar grymt bra!

Idag har jag faktiskt redan hunnit tvätta, diska, städa, laga ca 30 matlådor.

Dagens två rätter blev:
Kycklinggryta
Kycklingfilé
Champinjoner
Ost
Grädde
Curry
Masala
Peppar
Salt
Chili

Köttfärsgryta med broccoli- och blomkålsstuvning
Blandfärs 50/50
Champinjoner
Ost
Grädde
Peppar
Salt
Cayennepeppar
Grillkrydda
Itailens Salladskrydda
Oregano
Blomkål
Broccoli

Nu ska jag åka och gymma, bröst, tricpes och mage

Ikväll ska jag steka upp två kila rostbiff *mums


Stöld
Det är jobbigt när man har vänner som sedan blir vänner med en av sina andra vännor och sedan är man själv inte intressant  längre...Men ja sådana vänner är väl inget att lägga energi på? Det finns ju x antal andra människor där ute som man man kan välja att lägga sin energi på istället.


Träffade en människa igår som nog måste vara en av de vänligaste och trevligaste människorna jag någonsin träfffat. Personen pratade snabbare och mer än mig också *ha ha
En sån människa som nog alla tycker om :)


Dagen:
Tvätta, träna? Korre?
Jobba repan

Söndagssoft

Idag jobbat repan..inte så mycket mer...... nästa vecka ska ägnas åt lite jobb och öva korre riktigt hårt

Van vetereannenen nann elllerler hur man stavar ;) suger jämfört med beck ;)

Lite räkning

Såhär har de senaste sju dagarnas träning sett ut:

Lördag
Bodycombat, Bodyjam, Box, Flowing och Bodybalance
Söndag
Bakis
Måndag
Gymmat och Bodycombat
Tisdag
Gymmat
Onsdag
Spinning och gymmat (värsta ryggpasset ever!)
Torsdag
Bodybalance
Fredag
Gymmat, Bodycombat och Cykel

Ca 15hs träning, rätt okej :)

Alkohol okej?

Om man arbetar med träning och tränar väldigt mycket själv bör man då vara ett föredöme  för andra och inte dricka t.ex. alkohol?
Eller är det okej att vara som "alla" andra och festa?

Det andra alternativet tycker jag!
Igår verkade hela staden gått och blivit nykter, hoppas den är på bättre humör idag!

Inte ätit ngt med mer än 5%kolhydrater på två månader igår


dagen

Var på min nya arbetsplats idag..och... det var fint....

Kört lite styrka
combat och cykel idag.
Lagom träingsvärk....

Slå in en öppen dörr!!

Läs först den här artikeln om skådespelaren Ola Rapace från 20 augusti 2008:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article3135774.ab

blir du sen förvådnad när du idag läser:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article3135774.ab


Vem är eg överraskad!

Lite variation

Vart är egentligen programmen som hjälper folk som vill gå upp i vikt?
Jag träffar i mitt jobb ofta människor som inte vill se undernärda ut, och så fort de inte äter typ 100hamburgare om dagen och inte gymmar som galningar så tappar de massor av kilon.
Självklart är inte det ett lika stort folkligt problem som fettman, men något av alla dessa kostprogram kanske kunde göra några avsnitt med den här typen av problem istället.
Jag vet att toppform hade en kille med för några årsedan som den försökte hjälpa på detta sätt.


Idag har jag sjuk träningsvärk i ryggen efter att ha tokgymmat med en annan pt i onsdags

RSS 2.0