Sjukt bra :)

Ah det gick sjukt bra på min bc-klass idag :)
Och när jag själv säger att det gick bra , då gick det verkligen bra :)

All nervositet försvann så fort jag körde igång.

Jag fick massa bra kritik av både instruktöter och medlemmar efter passet :)

Ge mig några pass till, så jag får upp konditionen lite, blir säkrare på koreografin så jag kan tänka ännu mer på min teknik sen så kan jag nog filma om 8ggr!

Jag tänker filma denna korre, inte nästa!

Efter detta blev det en bar och lite vila innan jag körde styrka, rygg och mage. Gick väl okej, aldrig bra för mig att köra styrka efter kondition.

Torsdag

Idag blev det en hyfsad tidig morgon, har ställt in motorcykeln för säsongen.


Nu off to school, sen dags för min andra combatklass!


såg Paris HIltons sk reklamkanmpaj elelr musikvideo eller vad det nu kallas....men allvarligt talat, hon e j uverkligen inte snygg nåonstans!!!! bara jobbig!

Klart

Japp då var det gjort!
Jag har hållt min första combatklass själv!
Det gick nog helt okej vill jag säga, mer rätt än fel i alla fall :)
Jag var lite orolig över styrkan, men den satte jag faktiskt :) och imorgon så e det dags för nästa klass.....hoppas det går ännu bättre :)


Idag hade det bilivit en hel del inköp. 4 t-shirt, en trjöja, kängor, träningsbyxa och tränings t-shirt. Kollade på nya träningsskor, mina asics börjar bli för slitna för gruppträningen, de förpassas snart till enbart gymträning. Dock har jag en stortå som alltid ska vara i vägen så inte hittat några skor som jag är nöjd med ännu. Men tror att det finns ett par asics på löplabbet som jag vill ha :)

Nu ska jag äta sen sova. Dags att ställa in motorcyklen imorgon om jag orkar upp.

Ledig onsdag

Morgon, trött.....

Dagen är planerad så att promenad, frukost, shooping, mat, pt-kund, combatklass sen gymma, och förhoppningsvis sova :)


Inhopp och no energy!

Idag hade jag rekord i antal deltagare på min tisdags-cykelklass :) Gött mos!
Efter en gainomax och några minuters återhämtning så var det dags att pröva Bodyjam. Det var himla kul faktiskt, visserligen kunde jag inte rörelserna men jag har ju lättare att lära mig koreografi nu efter combaten


 
Dock så blev det bara två låtar eftersom tjejen som körde passe helt plötsligt tog sig för pannan och sen för bröstet, och fick andnöd. Jag och några andra deltagare tog hand om henne och jag erbjöd mig att köra lite combat istället medans hon fick återhämta sig i personalrummet med en recsptionist.
Så jag slängde min in och körde låt 1,2,3,6,7 och 10. Det gick väl okej, men det var rätt tacksamt eftesom de flesta av jamdeltagarna var nya på combat.
Jag var verkligen helt slut efter, hade ju kört ett hårt cykelpass innan.

Tjejen mådde bra igen sen, fick jag höra :)


Men imorgon är det allvar, första passet!!!Bodyjam

Idag hade jag tänkt gå till gymmet före skolan, men ja eftersom jag vet att jag presterar väldigt dålig styrketräning på morgonen och eftersom jag är lat så somande jag om och sov till nio istället för halv sju :)

Nu är det off till skolan. Två föreläsningar och en övning idag.

Sedan är det dags för mitt cykelpass på anläggningen där de inte inte riktigt är hooked på cykling...sen om jag orkar tror jag ska pröva Bodyjam för första gången...vi får se hur det blir :)


Combat

Idag gick jag till skolan tills 1945, drygt!

Blev 1½h combatträning hemma, thats it.

Har mitt första egna pass på onsdag ju...

Beröm :)

Eftersom man e som de flesta andra människor så blir man ju glad av beröm :)
När jag stretchade efter mitt pass på rosa bandet i lördags så pratade jag med ett par från Gävle, hmm de hade alltså åkt hit bara för att spinna i x antal timmar.... bra jobbat :)
Så läste jag den tjejens blogg idag http://cyklingminpassion.blogspot.com/ och hittade några citat från den om mitt pass:

"Första passet var discotema 90-tal, helt galet kuul!"

"vi började vårt första pass 19.00
eurodisco
vilken bra musik
och vilket ös det var!
svetten rann och benen spinnade loss
det var lycka!"


Tror inte man kan få så mycket bättre kritik :)


Idag har jag varit hos sjukgymnasten för besök nummer 2.
Första besöket handlade om hur jag ska sitta bättre osv för att nacken ska bli bra,
På besök nummer 2, dagens, gick vi igenom min styrketräning. Jag fick lite tips om lite saker jag måste tänka på för att nacken ska bli bättre, fick några bra övningar och så fick jag akupunktur.
Jag ska pröva fem gånger och ger det resultat så fortsätter vi med det.


Sedan blev det en promenad med hundarna, har tydligen fått en del fett, gått upp de där kilona jag gick ner. Promenerade runt på ltie nya vägar och hamnade på en höjd där stadens tuffaste byggargym ligger, exhale...ja så mycket mer än så har jag inte att säga om det..jag e ju inte byggare så ....ja...typ.....

Nu e det skola fram till 20.00.
Börjar med matematisk analys, alla säger att det ska vara svårara än linjär algebra. Men jag hoppas att vi nu ska få en bättre lärare än vad vi hade i den förra. Den förra läraren var hopplös, helt utan pedagogik!
Sen börjar en kurs som jag tror blir rolig; datorstöd maskinkonstruktion- Ytmodellering och solidmodellering.

Lite bilder från Eurodiscopasset på 24timmars


 
Och jag vet att det är lite löjligt med att jag har en sån svart box över ögonen på mina kort och allt annat "hemlighetsmakeri" men ha ha bara gjort en grej av det *skrattar

Grymmaste Eurodiscopasset Ever - Folk är galna ;)
Igår hade jag ett sjukt bra cykelpass!
Det var svett, det stank svett, det rann svett, det glittrade, det var stämmning, folk var på g, och en del var stora inspirationskällor, eller så var de bara galna!
Jag höll igår i ett Eurodiscopass under rosabandets 24timmarsspinning, och jag kan bara säga WOW!
Två (eller om det var fler) snubbar sitter på cykeln i 25timmar (vi drog ju tillbaka klockan en timme i natt så vi fick ju en timme extra), bara detta e ju galet!
Men en snubbe springer på ett löpband i salen alla 25timmarna, det e fan helt galet!!!!
Jag tycker mer än fem minuter på löpbandet e trist!

Mitt pass inleddes med att jag (efter eget bevåg) presenterades som en instruktör med dålig humor, tondöv, fast sjunger gärna ändå, och gillar att ta i riktigt ordentligt!
Sen blev det tyvärr lite meck när salen breve skulle köra bodybalance och deras headset var inkopplat med vårt system på något sätt, så helt plötsligt när jag skulle presentera mitt pass så hörde man hur en tjej började välkomna folk till bodybalance passet. Men folk i cykelsalen tog det med god ro och bara skrattade :)
Sedan kunde jag i alla fall iförd trekvartsbyxor, keps, skjorta och glitterspray över överkroppen köra igång passet.
Så här såg låtlistan ut:

  1. SF 50% av MP SNAP! - Rythm Is A Dancer
  2. SF 60% av MP HADDAWAY - What Is Love
  3. SC 70%av MP LA BOUCHE - Be My Lover
  4. SF Tävling (spurter) 80% av MP U96 - Heaven
  5. CH 90% av MP CORONA - Baby Baby
  6. SF 70% av MP DJ BOBO - Somebody Dance With Me (Live)
  7. SC/StC 75% av MP LEILA K - Electric
  8. StC 80% av MP  2 UNLIMITED - No Limit
  9. CH 85% av MP  CULTURE BEAT - Mr Vain
10. SC 70% av MP BASIC ELEMENT - Megamix
11. StC 80% av MP  MC SAR & THE REAL MCCOY - Runaway (Techno Remix)
12. CH 85% av MP  ICE MC - Think About The Way
13. StC 90% av MP  BASIC ELEMENT - This Must Be A Dream 2005
14. SF Nedvarvning MASTERBOY - Land Of DreamingKlockan var sju, det var lördag, vi skippade förfesten och körde rakt in på grymmste discon som ni ser :) Till och med 25timmarsgubbarna var med på noterna, till och med på eget bevåg gjorde de movsen till Haddaway från filmen A Night At The Roxbury, och tre tjejer fram sjön refränger på eget bevåg, och ja jag sjöng med fast det lät för jävligt och jag fick med alla (hoppas jag) att sjunga med. Ah det var grym stämning, det var lycka *he he

och att allt var för en bra sak var ju ett extra plus.....

Fredagskväll

Tentan gick nog okej tror jag. Dock retar jag mig på att jag missade en till två uppgifter som jag kunde, de hade gett mig fem poäng ihop och en 4a på kursen! E lite beklämmande.

Det jag är väldigt missnöjd med med är att den person som jag bytt bort mitt pass till inte dök upp för att ha det! Och detta efter att jag lockat kunder med kalddkaka förra veckan, och det var mer än fullt denna vecka med. Men som tur var fanns en nybakad spinningsintruktör som fick kastas in. Stort tack åt henne! Men vad kan vara bättre med att ha sitt första pass för en fullsatt cykelsal med förväntansfulla cyklister:)

Det blev ett gympass på kvällen också eftersom jag inte har tid för det i helgen,.,,,,,, den är fulltecknad.....

Fredag

Idag är jag irriterad på att det är löning! Hur kan man vara irriterad över att det är löning undrar ni nu....e det för att du har en arg tant som tar hela din löning tro...eller för att lönen är slut innan du fått den........ .... Nej min lön är jag inte irriterad över, jag får ju nästan ingen, så den e inget att bli irriterad över ;)
Det är alla andras lön jag blir irriterad över!!! Det e så jävla mycket folk på stan nu som ska handla bara för att de fått in lite pengar, man måste ju göra slut på allt på en gång, och de stannar mitt framför en, blockerar vägen och är allmänt i vägen.!!!! *grrr
Tur att jag inte hinner gå något på stan i helgen!

Varför jag inte skrivit på länge är för att jag har tenta vecka. Suttit och gjort färdigt ett grupparbete i konstruktionsmetodik och så pluggat matte, linjär algebra, tio timmar om dagen....

Träningen har legat nere rätt mycket, bytt bort alla mina pass denna vecka för att kunna plugga. Det har bara blivit två styrkepass, varav ett nu i morse.
Men jag kan inte träna på morgonen blir inte alls bra. Körde ett halvbra rygg och magpass.
Efter det körde jag igenom lite combatlåtar, eftersom jag ska ha mitt första hela pass på ondag...nervöss


Nej nu ska jag äta,sen mattetena, sen träna, sen göra ett Eurodisco-cykelpass tills imorgon, sen högskoleprovet imorgon..... stress!!!

Närmre och längre ifrån

För ca en timme sedan hände det. Jag passerade sträcket då jag är närmare 30 än 20. Jag fyller med andra ord 25 idag. Hur firade jag detta?
Jo jag sitter och skriver på ett grupparbete i Konstruktionsmetodik, himla roligt.
Samtidigt har jag, med viss assistans, gjort fem stycken kladdkakor som jag ska bjuda på efter min cykelklass på fredag. Om du läser detta och ska gå på passet så får du inte läcka detta vidare! DÅ BLIR JAG FÖRGRYMMAD! Passet har nämligen varit fullbokat sen i måndags :)

Nä det är väl dags att skriva vidare på den där rapporten innan man ska sova typ 4 timmar.


Dock kommer jag själv inte smaka då jag fortfarande varken äter kakor eller godis, det närmar siv äl en 40 veckor nu?

Trånga, varma och fuktiga gymmet

Idag blev det träning på det tränga gymmet, temperaturen där var sjukt varm och fuktig, svetten rann. Jag hade mer träningsvärk i bröst och mage än vanligt eftersom jag igår kunde köra några extra reps, eftersom jag hade passning.
G. var med idag också, och så var även PH. så det blev ett bra tempo på passet.

I värmen och fuktigheten blev det:
Axlar
- Axelpress i maskin
- Hantellyft åt sidan
- Hantellyft framåt
- Hantellyft bakåt

Biceps
- Stående Ez-stång
- Hammercurl
- Curl i drag

Benpress


Nu har jag ätit sjuk många taccos så jag mår dåligt!
Gött folk

Idag hade jag lurat med mig G. till gymmet.
Först fick han lov att följa med på mitt cykelpass ;)
Där var det bra drag och tre härliga cyklister sjöng självmant med i Woohoe eller hur det nu stavas i Mc Sar & The Real McCoy - Runaway :)
Himla gött folk!G. cyklade på bra trots att han kände sig lite krasslig.
Jag tog ut mig som vanligt :)

Efter en 20minuters paus så var det dags att gymma!

Dagens uppgift var bröst, mage och benpress.
G. hängde på bra utan att gnälla trots att han inte tränat ordentligt på snart 2år!

Bröst:
Bänkpress
Lutande bröstpress
Sittande sned flyes i drag
Så en bred lutande bröstpress

Mage
Magmaskin
Benlyft
Sneda crunch på boll
Inre magmusklerna mha boll
Trans på boll

Benpress


Det var första gången jag gymmade ihop med någon på evigheter. Var himla kul, och så kunde man pressa sig lite extra när man vet att man hade någon som passade!

Lat

Jag e lat. Skulle eg vart i skolan nu men eftersom jag gick upp 10 istället för 9 så e det ju lite svårt. Men e väl bäst att ta sig dit nu :)

Skönt med ngn mer!

Idag, skola, motorcykel och Jobb + lite regn!

Jag börjar gilla Magnus Betnér mer och mer! SKönt att det finns någon mer som avskyr Björn Gustafsson (den yngre) och Ebba Von Sydow!

Måndag

Då var helgen över och verkligheten tillbaka med skolans stress och bort med den feta, goda, onyttiga maten. Denna veckan är det verkligen fokus på skolan! Är idiotiskt att jag inte ska plugga nästa helg heller!
Detta kommer gå åt helvete ;) Onsdag är det bara matte som gäller!

Annars böjar projekt "Brasilien" på tisdag. G. ska träna med mi i två veckor nu. Han har gymkort på en annan kedja men som många andra så utnyttjar han det inte. Det kommer bli två tuffa vckor för någon som inte tränat ordentligt på snart två år.
Han ska få träna 3-4 styrkepass, 2 cykelklasser, 1-2 bodycombat och kanske en box, per vecka! Han kommer att vara död! Men vilken form han kommer att vara i när han åker till Brasilien sen, den jävlen ;)

Jag måste blir bättre på tider och bättre på att hålla ordning på det mesta!

Grabbhelg

Igår blev det styrka och mitt cykelpass.
Var bra trött efter 1½h rygg, ben och biceps + 45min intensiv cykling med hög puls.
Funkade fint att cykla med nya skorna.
Dock så halkade jag i dem det första jag gjort på passet, och satte mig nästan grensle över cykeln.
Men jag bjöd på de skratten ;)

Efter det blev det käk ute med grabbaran hemifrån som är här för den årliga grabbhelgen. Det blev öl och sen lite spel. Jag vann väl ihop så jag gick plus minus noll på hela kvällen :)


Idag vaknade jag lite bakis, men efter fruksotbuffé ute coh en dubell espresso så var det inga problem att hålla mitt boxpass med lika god energi som vanligt :)


Efter detta var det grabbgänget som gällde igen, det var dags att tävla igocart.
Jag är ju dock inte särskilt bra, men jag skulle i alla fall inte kommit sist om inte min gocart stannat! Kunde inte inte köra färdigt alla varven :(

Men nu e det fotboll på tv och öl, sen utgång!

Snarken

Idag kom jag nästan upp när klockan ringde, snosade bara en kvart istället för halvtimme.

Dagen innehåller skola, träning - rygg-biceps-underarmar och ben +mitt cykelpass..ska ju pröva mina nya skor :)

Sen får vi se vart bär av.


Älskar min baby, till och med när hon snarkar ;)

inte idag

IDag bidde det ingen träning, det blev 7h projektarbete istället... hmmm abstinens

Köpt spinningskor för första gången

Idag började jag med att öva combat i typ 40min före frukost.
Sedan blev det frukost ute.
Frukosten bestod av en gainomax, en stor kopp té och en grov macka med hjorton och en ost som hette ngt åt tegglite hållet eller ngt helt annat.

Sen var det dags för att köpa mina första spinningskor någonsing. Detta trots att jag instruerat spnning i snart 7år ;)
Det blev ett par SIDI Scarpe MTB Eagle 5

Det är ju eg en mountatinbike-sko, men den går bra att köra spinning med också.
Jag var lite tveksam till färgen först, lite väl flashig. Jag  ville ha en helsvart.
Men de modellerna (som för övrigt var billigare) fanns inte i min storlek, och kom inte in för i vår.
Men jag fick den här 400:- billigare eftersom försäljaren inte orkade ringa och kolla om de andra skorna fanns på en annan butik.

Men detta måste ju vara grej of the year ;)På kvällen var det dags att tema bodycombat.. Den här gången körde jag fyra låtar.
Låt nummer 2,3, 6 och 7.
Det gick faktiskt vädligt bra!

Sen en snabb drink och till en annan anläggning för att köra styrka.
Jag skulle kört rygg, men eftersom jag hade glömt mina remmar så fick det bli axlar och tricpes.
Axlar är ju inte det bästa efter man kört axlar.
Men trots att jag redan var väldigt trött i axlarna så blev det ett hyfsat pass ändå.


Och jag tror att jag redan lyckats gå ner lite, ja jag vet , det är mest vatten ;)

Ngn slags deff.

Från och med idag och fyra dagar framåt så har jag dragit ner på kalorierna.
Jag ska gå ner ett kg denna vecka!

Idag har det blivit styrketräning, vilket var svårt när man hade ätit mindre. Energibristen gjorde sig påmind direkt!
Jag ökade på flera övningar så styrkan fanns där, men jag tror att jag hade gjort fler repetitioner om jag hade ätit som vanligt.
Kände mig inte utpumpad i bröstet som jag brukar.
Magen tog dock slut tidigare än vanligt. Det kan dock bero på att jag började med en ny magövning, eller rättare sagt jag började med en maskin som jag inte kört förut.

Sen hade jag mitt tisdags-cykelpass.
På den anläggningen som jag kör på på tisdagar så är inte cykel alls populärt.
Men på mina pass är deltagarnantalet väldigt ojämnt.
Det har sett ut såhär:
- Inställt pga för få deltagar
- 5 stycken
- 6 stycken
- 10 stycken
- 14 stycken
-  Inställt
- 16 stycken
-  9 stycken.

Det är att jämnföra med mitt fredagspass på en annan anläggning som det oftast är närmare 20.

Nej nu ska jag kolla vidare på Top Gear!
Idag är det tävling till Nordpolen.


.....

inte mycket tid till träning


RSS 2.0