Tänkvärt och lite mesträning.

Först ska vi avhandla dagens träning.
Det blev först ett väldigt lätt pass i gymmet. Jag vill inte riskera att ha för mycket träingsvärk på lördag. Vill känna mig fräsch när jag ska springa de där 21km i Göteborg.
Dock tror jag att jag kommer ha träningsvärk i latsen eftersom jag tror (mycket tror här nu) att jag äntligen lärt  mig kära chins ordentligt.
Förut har jag blivit trött i biceps först. Men så pratade jag med K. på gymmet och mitt problem. Hon trodde att jag höll ett för smalt grepp.
Så idag flyttade jag ut greppet rejält. Skillnaden kom direkt.
Jag orkade färre men jag kände direkt i latsen :) Så det är bara att börja om från början. Längtar tills det blir träning på nytt gym i Göteborg där de har en chinsmaskin. Då kan jag verkligen träna upp mina chinsantal.
Åter till dagens träning.

(Skulle lagt in en bild på någon som spänner sin rygg eller kör någon form av ryggträning. Men jag hitta inga bra bilder och jag vill inte riskera att lägga ut en bild på någon som dopat sig, vill inte ha sådan bilder kopplade till min träing. Dock vet jag lag ut bilder på t.ex. Dolph och Rambo, men då har det ju inte handlat om deras kropper utan rollfigurer. Sen lägger jag säkert ut någon bild på någon ändå, bäst att ha en brasklapp ; ) )


Rygg
Chins 3 set x 5
Marklyft 3 set x 5
Rodd 3 set x 5 (Dock var rodden upptagen så fick köra en slags fastoddmaskin, blev inte alls bra, man kunde inte vinkla rätt eller ngt)

Triceps
Dips 3 sex x 10
Hantel kickback 2 set x 5
Pushdown brett grepp 3 set x 10

Det var gymmet det, sen blev det Bodycombat. Börjar bli trött på koreografin nu. Vill ha ny. Visst det är fortfarande jobbigt för man tar ju i men ja roligt........jo det e det allt, men ännu roligare med en ny koreografi.
Sen hade jag mitt spiningpass och ja jag har komit till den punkten att inför passen så hoppas jag nästan att det inte kommer någon så jag slipper ha passet. Vill ha miljöombyte nu.
Men det blev ett bra pass med bra energi ändå :)


Vad i hela friden var det jag skulle skriva om nu då?
Jo just det. Det är flera personer som slutar blogga på sina populära bloggar just för att det blivit för populära. Och jag kan erkänna att visst är en del av skrivandet att man vill ha just uppmärksamhet.
Men just detta att de slutat blogga för att de känner att de inte kan uttrycka sig som de vill utan de skriver för läsarna och inte för sin egen skull har fått mig att tänka till.
Jag vill kunna skriva hyfsat vad jag vill så kommer nog att försöka hålla mig hyfast anonym, ännu mer än nu, och inte sprida ut att jag bloggar.
Fast visst jag skriver ju mest om träning så så farligt kan det ju knappast bli¨.
Dock vill jag inte att folk lär känna mig allt för bra genom en blogg. Så hädanefter blir det mer mystik. Mer än att jag kommer någonstans i Göteborg kommer jag hädanefter inte avslöja. Eller så får man la börja på en ny blogg igen då.

image103Men ja du som läser och vet vem jag är bör ju inte sprida ut det är du vänlig :) Att tipsa om bloggen om du tycker den är bra är ju en helt annan sak.

Fast eg herregud, så många läsare har jag ju inte så vem bryr sig eg ;)

Hur tycker du att ditt bloggande går? Känner du att du kan skriva vad du vill utan att såra någon som du känner eller att fel person ska få reda på fel sak och du kan "skit" för det?

Kommentarer
Postat av: Lilla C

för mig handlade det om att fler och fler på min anläggning läste bloggen, chefen och en massa andra på jobbet. Tillslut kunde jag inte längre vräka ur mig irritation över dem om jag behövde eftersom medlemmarna kunde läsa. visst förstår jag den tanken men samtidigt så är det inte så att jag gått ut offentligt och sagt till medlemmarna att jag bloggar. Så hur de har hittat mig är nog mest en slump.

Samtidigt kändes det lite konstigt att inte veta vilka som läste coh jag blev nog lite paranoid och trodde att alla visste allt om mig medans jag inte alls visste vilka de var. haha. Det blir mer verkligt när folk i ens omgivning som man inte känner säger att de läst min blogg. jag kände mig mer anonym innan på något konstigt sätt. men nu börjar jag om på nytt och är mer anonym och det är så skönt =) Men visst vill jag fortfarande ha läsare. Det är ju trots allt en stor del av det roliga i att blogga.

2008-05-16 @ 09:04:36
URL: http://minklagomur.blogspot.com/
Postat av: Anna

Mn blogg var ju anonym från början... Men fler och fler börjar ju upptäcka den, så jag skulle inte skriva vad som helst... Tycker för övrigt att det är fel att hänga ut någon som inte kan försvara sig!

2008-05-16 @ 12:29:51
URL: http://fitnezz.blogg.se
Postat av: Johan

Cizzi: Jag förstår dig precis och håller med dig. Hoppas du kan uttrycka dig i din nya blogg :)

Anna: Nä det kanske det e men man e ju svensk så man måste ju få klaga ;) (Inspirationen från det uttalandet kommer från "Den Ofrivillige golfaren")

2008-05-16 @ 13:39:47
URL: http://bodyandsoul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0