Bitterhet, gnäll, ågren, avudsjuka & midsommar

Nu har jag insett att jag verkligen är en humörtränande. Känner jag inte för det så kör jag lite för att sedan skita i det... jag borde verklige utveckla mig så jag kan köra ändå....annars får man ju ågren föratt man inte genomfört träningen heller.......

ja som ni förstått så fortsätter min bitterhet....

,,,dels för det pinsamma som inträffade mellan 20.45 och ja när nu fan eländet slutade.... det var så jävla dåligt att jag skämdes...ingen hunger alls... den enda som var bra var Andreas Isaksson. Utan honom hade det nog blivit 5-0. Skärpning svenska landslaget.

Det andra är att jag faktiskt är avundsjuk på min tjej. Dock är det inte henne jag är irriterad på utan ägaren till gymmet. Min tjej sökte som receptionist på vårt nuvarande gym nu i sommar. inget med det... men sen skulle hon få jobba som instruktör i gymmet också och nu ska hon i stort sett bara vara i gymmet.
Visst det är bra för henne men jag är irriterad av följande skäl:

Sedan jag började på detta gym så har jag tjatat om att få börja i gymmet (jag har ändå jobbat som pt/styrketräningsinstruktör i några år +att jag lagt x antal tusenlappar på mina licensutbildningar till just pt och styrketräningsintruktör)
En av de andra som jobbar som pt och gruppträningsansvarig har lobbat för mig angående att jag ska få börja, men det har hjälpt föga.
Förra sommaren så fick jag en vecka, men i sista sekund så ändrade sig ägaren.
Inför denna sommaren så sa ägaren att hon inte frågat mig eftersom hon inte trodde att jag ville stå i repan...men nu så rör det sig ju inte om någon receptionsarbete (förutom två dagar, och jag har en receptionsutb. så hade väl fixat det med)
MM jag e fan irriterad på det jävla gymmet, OSERIÖSA, fan att jag tackade ja till att ha klasser i sommar............ ja jag e fan bitter nu, men jag e svensk då får man fan gnälla...


ja den gymträningen jag hann med blev lite rygg.......inget bra alls

dock tog jag i så höll jag på att spy på min cykelklass, e sjukt otränad nu.... men hade ett nytt pass som jag gillade..och det var faktiskt bara killar på passet idag, har nog aldrig hänt förut *he he

Sen visade jag lite cykling för några damer ur viktminskninggruppen, de tyckte att jag var för jälva rolig. den saken e säker..... ;)


Midsommar
Eftersom ingen annan tog tag i det så fick jag i sista stund slänga ihop ngt....det fick bli det jag tänkt ha hela tiden...men orkade inte först. hade jag varit ute i lite mer tid så hade lite mer folk kommit, nu blir vi väl några få bara. Men blir nog bra ändå ska vi se.
Ska vara ute på vår gård. Hoppas på bra väder :)

Glad midsommar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0