Doping och DUBBELMORAL!!!!

Får man skriva om dopning i sin egen blogg?
Eller kommer det någon moderator och säger nä du är bannad nu!

Jag är emot dopning av flera själ, men jag ska inte gå in för mycket på t.ex. vad som kan hända i kroppen o.s.v eftersom jag inte har någon erfarenhet på ämnet.
Javisst man kan ju läsa sig till det, men ja en källa säger att du får de bieffekterna medans en annan säger tvärtom och menar på att man "hittat" på detta för att skrämmas.
Ja ja strunt samma vi kan väl hålla oss till att det är olagligt och är fusk.

Så länge jag inte tävlar i något där andra får fördelar gente mot mig, ingen skadas o.s.v. så får folk göra vad de vill med sina kroppar.
Men visst skulle någon jag känner dopa sig på ett eller annat sätt så skulle jag vara
där med min moralpekpinne och hytta! (Mest av omtanke till personen)


Jag är så jävla trött på den dubbelmoral som finns angående dopning!
Flera människor pysslar med det inom friidrott, skidåkning, cykling, kroppsbyggning och ja vi ska inte prata om vissa amerikanska (finns säkert värre länder, men inte lika omskrivet) lagidrotter.

Men i kroppsbyggarvärlden finns det en jävla dubbelmoral! (Finns det säkert inom fler idrotter, fast man hör ju i alla fall ibland på sporten om dopning)
Trots att flera gör det så är det absolut förbjudet att prata om dopning på flera forum!

OCH!!!! vi ska inte börja prata om de personoer som inom kroppsbyggning och annan sport som propagerar mot dopning, föreläser för barn och annant, och  sedan dopar sig själva!
Fy fan för den jävla dubbelmoralen!!!!


Jag pekar absolut inte ut någon särskild individ eftersom man är alltid oskyldig till motsaten bevisats!


Fast två personener kan jag ju skriva om.
(Fast en person bör väl nämnas;
Bör väl säga att den största dubbelmoralen av alla på senare tid är väl friidrottaren Marion Jones, den ena lögnen efter den andra)


Den värst formen av dopning jag personligen sett (som är bevisad, personen åkte ju fast) är Johan Mülegg, den tysk-spanke skidåkaren, när han knäckte Per Eloffson. Han åkt inte skidor utan ja han hävde sig fram, och ja det var något omänskligt över honom!
Däremot dopar man ju sig inte så länge ett preparat inte är dopingklassat.
Sen så ligger kanske det mesta ansvaret hos dem som "ansvarar" för repektive sport, deras ansvar att göra något så sporten blir ren.

Eller måste man släppa det fritt?
Då blir det ju i alla fall ingen dubbelmoral?


Ja nu får man ju säkert skit av någon för man skrivit om detta, men ja fine, come on


www.dopingjouren.nu

www2.rf.se/vaccinera


Kommentarer
Postat av: Susanna

Ska du säga, som du gymmar :) När börjar ni instruera här i Göteborg förresten?

2008-06-29 @ 13:31:31
URL: http://powersus.blogspot.com
Postat av: Madelene

äh varför eru rädd att få skit för denna text? din åsikt är din åsikt varesig det är i huvudet eller "på papper". jag anser att människor som dopar dig är oärliga och har svagsjälvkänsla. de är inte bara oäliga mot sin sport.. utan främst mot sig själva!fan va luddig och bra min kommentar blev nu då;) aja..

2008-06-29 @ 16:33:54
URL: http://http:/mjukvarelse.blogg.se
Postat av: Cizzi -Träning & hälsa

Ja, man ska väl ändå leva som man lär??

2008-06-29 @ 16:45:41
URL: http://minklagomur.blogspot.com/
Postat av: J

Madelene: Inte tokigt alls :)Nä jag e inte alls rädd för att få skit jag riktar kritik mot vissa träningsforum här på nätet där de inte tillåter att det pratas om doping, knappt ens mot dopning.. man undrar ju varför man inte får kritsera ens...Håller med dig!Cizzi: jo det ska man göra (hmm kankse ska vara lite tyst eftersom jag kanske äter lite för dålig mat lite för ofta trots att jag rekommendrar att man inte gör det för ofta ;) )2008-06-29 @ 23:10:11
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/
Postat av: ruth

Min kompis fattar inte varför jag är så emot doping. Säger, precis som du skrev i början, att alla biverkningar är överdrivna. Han påstår dessutom att det bara är killar med stort alkoholintag som drabbas. jag som tjej skulle enbart bli otroligt vältränad väldigt fort. Lockande; javisst. Kommer göra det; no way josé. (min läkare testade mig! Enligt henne var det otänkbart att en ung tjej styrketränar. Gör hon det och musklerna syns måste man gå på nåt. Nån mer än jag som är förvånd över det negativa resultatet?)

2008-06-30 @ 01:04:12
URL: http://ruth.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Ja klart man kan äta vanlig glass, annars blir ju sommaren urtråkig! Men varje dag kanske inte är bra varken för plånboken eller kroppen och då kan man ju variera sig med en billig light-variant:) Bra inlägg om doping och tycker det skulle vara väldigt konstigt om någon skulle ge dig skit för det!

2008-06-30 @ 09:53:17
URL: http://www.metrobloggen.se/loviissa
Postat av: Starlet

Du hade nog fått skit för den texten om du skrev att doping var bra. ;) Hehe.Läs om detoxen här: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/2008/may/detox.html

2008-06-30 @ 10:16:52
URL: http://starletspalace.blogg.se/
Postat av: J

Ruth: Hmm en första bra anledning mot dopning kan ju vara att det e olagligt, en andra att det händer saker med kroppen som ens kropp kanske inte är byggd för eg. Välja annan sport kanske....

Öh konstig läkare? ?? Kanske borde läsa lite mer om kroppen...

Lovisa: jo det e klart jag bara försökte ljuga för mig själv att jag kan äta hur mycket glass jag vill *he heTack :)

På två av de svenska forum om träning som finns hade de garanterat stoppat tråden! Var en pik till dem.

Starlet: Njo det hade jag garanterat, men det om att jag skulle få skit var mer en pik till de som bestämmer på i alla fall två av de svenska forum som finns om träning. I och med att jag påstår att det finns doping inom boydbuilding så hade de garanterat stängt den tråden direkt!Aha en så grej då e jag med.2008-06-30 @ 10:55:55
URL: http://bodyandsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0