Bitter

Idag visade jag intresse för att ha två boxklasser på den av anläggningrna som ligger närmast där jag ska bo. Senaste 30 juni ska man visa intresse för de klasser man vill ha. Hmm men på något konstigt sätt var båda boxklasserna redan tagna.......hmm varför skirver man inte bara först till kvarn...sätter man ett datum så får man ju låta alla som vill söa intresse....tänk om det var så när man söker andra jobb...nä tyvärr det var någon som ringde första dagen vi satte ut annonsen...vi bar skrev ett sista datum för skoj skull.......mitt första oseriösa intryck av nya gymmet.
Visst en viss form av bitterhet att jag inte fick ngt av de passen..särskilt eftersom de ringt två gånger från den anläggningen och vill att jag ska hoppa in fast jag bor 20mil ifrån dem....idag kunde jag till och med ta passet och ringde igår typ en timme efter de pratat in på min mobil, men eftersom det var upptaget eller ingen svarade när jag ringde så lämnade jag ett meddelande....... men ja...jag e lite bitter idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu får jag nog chansa och visa intresse för klasser som jag inte vet om jag kan ha.......eftesom jag inte vet vilket program jag kommer in på...eller hur schemat kommer att se ut.....usch.......................Bara för det ska jag dricka massa öl till fotbollen ikväll!!!! Eller i alla fall en!

Kommentarer
Postat av: Starlet

Ja passa på och drick massa öl nu medans du har förbränningen på topp! ;)Haha.

(verkar som om jag är lite bitter jag med)

2008-06-18 @ 15:49:56
URL: http://starletsgym.wordpress.com
Postat av: cizzi -Träning & hälsa

Ja, det där ger ju inget bra intryck... Hoppas det löser sig!

2008-06-19 @ 09:38:23
URL: http://minklagomur.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0