Söndagsmiddag

Idag är det bara mat då jag bjuder mamma på hennes 60 års-present som var en tre-rätters. Jag lagade;

Förrätt;
Champinjoner fyllda med ädelost och serverade med vindruvor

Huvudrätt;
Oxfilé med potatistimbaland, kantarellsås och ihoprullad parmaskinka fylld med haircots vets

Efterrätt;
Crème Brulee


Kommentarer
Postat av: Marie

Ser ju hur gott ut som helst! Får nog bli något liknande för mig idag! :-) Kram

2012-08-26 @ 16:30:44
Postat av: Marie

Ser ju fantastiskt gott ut! Får nog bli något liknande för mig idag! :-) Kram

Svar: Oxfilé e grejen! Denna behövde man knappt tugga. Den bara smälte :)
Johan

2012-08-26 @ 16:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0