Boxkvartal - 21/2

 


Det var det kvartal nummer ett i Sportlife - Box. Kvartalen var på Sportlife - Rollsbo i Kungälv. Jag var lagom sugen att gå upp på en söndag och ge mig ut i kylan, men jag behövde inspiration eftersom motivationen börjat tryta lite. Uppslutningen var lite sämre än vanligt vilket kan vara förståligt i det rådande vädret. Kvartalen var dock guld värd!
Vi började med ett 30mins pass som var riktigt jobbigt eftersom serierna innehöll stora förflyttnigar som hoppknä, hopp, spawl, shoot och till guard. Det gjorde att man fick upp pulsen mer än vanligt samt att axlarna inte dog med en gång.

Det blev också lite teknikträning med hjälp av en tennisboll och prövningar av lite gamla modifierade serier.

 Fokus under teoridelen låg på att vi ska effektivisera klasserna genom att bli bättre och snabbare på att visa serierna, eller kort och gott inte tjöta för mycket. Vi ska också göra klasserna jobbigare genom att få in mer fokus på fighting, större rörleser och aktivera mitzhållaren mer.Det var grymt kul och inspirerande idag! Jag behövde verkligen det!

Ni blir det snart käk, kycklinggryta med kantareller, sen massage och städning inför hockeymyset med några poalre här hemma imorgon! Frukost och hockey! Nedsläpp 06:00!


Måste till sist nämna skidloppet igår. Det e det bästa skidlopp jag någonsin sett! Vilken laganda!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0