Planering

Planering är en process, som innebär att nå ett framtida mål genom ett systematiskt och målinriktat handlande från givna utgångspunkter.Jag tror att du behöver planera in det mesta du ska och vill göra. Då slipper du lägga massa energi på att oroa dig över att du inte hunnit träna, äta o.s.v. Rutiner! Du planerar ju in jobbmöten så planera även in när du ska träna, oavsett om det är styrketräning, löpning, gruppträningsklass eller annat. Då är det större chans att du genomför träningen för du kan då inte säga att du inte har tid. För du har ju planerat in tid för den och det är inget annat som ska ta den tiden! Köp en kalender redan idag! Planera även in när du ska ha fri tid d.v.s. slapptid, tid för softa, chilla bara va.

Har du svårt att sköta de två viktigaste stegen i balansen, sömn och kost, kanske du behöver planera in dem också?

Innan jag flyttade till Göteborg höll jag allt i huvudet men när jag skulle börja kombinera skola, träning och jobb köpte jag en bra och stor kalender. Jag sätter mig gärna och skriver in allt som jag vet återkommer varje vecka ett halvår framåt. Klasser, föreläsningar, träningar och när jag ska jobba. Kan jag planerar jag gärna in pt-klienter en måndad i förväg.
Såhär såg t.ex. min måndag ut:

08:30 Föreläsning Konst. Fk.
10:30 Föreläsning Statistik
12:15 Lunch
13:15 Föreläsning Statistik
15:30 PT
16:35 PT
17:40 PT
18:45 PT
19:50 PT
20:30 Plugg

Inte fan kan man hålla det i huvudet :P Vi kommer återkomma till planering när det gäller t.ex. din styrketräning, d.v.s. periodisering m.m

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0